Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analisten zien één Ajacied als dissonant: ‘Lijkt onder 220 volt te staan'

Laatste update:

Calvin Bassey is in de eerste helft van De Klassieker de dissonant bij Ajax, zo concluderen de analisten op ESPN. De mandekker speelde onder meer een negatieve hoofdrol bij de openingstreffer van Feyenoord en kon wel eens aan het bezwijken zijn onder de druk in de Johan Cruijff ArenA, denkt Marciano Vink. "Gaat er dan iets fout, dan krijg je een soort sneeuwbaleffect."

Volgens Vink zag Bassey er bij de 0-1 van Santiago Giménez allesbehalve goed uit, al moet ook Mohammed Kudus het ontgelden. "Als jij even kijkt hoe Kudus slaapt en hoe Bassey vergeet dat Giménez überhaupt meedoet: dat is gewoon heel raar. Bassey heeft de hele tijd in het midden gestaan en geen enkel idee gehad waar Giménez is. Dat kan in mijn ogen niet als je vanaf het eerste moment je stempel op de wedstrijd wil drukken", zegt Vink.

Presentator Jan Joost van Gangelen voegt toe 'dat Bassey wel onder 220 volt lijkt te staan'. "Dat kan ook met spanning te maken hebben", speculeert Vink. "Het is een jonge jongen, het is een must-win voor Ajax, dan kan het zomaar zijn dat de spanning je op een gegeven moment te veel wordt. Gaat er dan iets fout, dan zie je een soort sneeuwbaleffect. Dan gaat de rest ook allemaal fout. Nu hij rust heeft gehad kan het zomaar dat hij een dijk van een tweede helft speelt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vine Taylor anders ook enorm zwak. Speelt verstoppertje en als hij ooit de bal heeft gaat die terug of breed...

19 maart 2023 om 16:41

Als die de bal speelt dan is het vaak onzuiver. Net achter de man, net ervoor. Snap echt niet waarom hij geselecteerd is voor Oranje.

Helemaal mee eens. Alles wat die jongen doet gaat verkeerd. Je speelt gewoon met een man minder op het veld. Ze slaan hem al bewust over, en het is gewoon wachten op een cruciale fout van hem. Verlos hem uit zijn lijden!

Bassey kan leuk verdedigen maar aan de bal is het gewoon veel te slecht. Er is een reden waarom die constant de bal terug passt aan Rulli. Hij is gewoon te beperkt aan de bal. Heeft geen dribbel en ook zijn passing is zwak. Een keer jagen en hij raakt in paniek. Denk niet dat hij ooit een Ajax speler gaat worden als je niks aan de bal kan. Zelfs een Davinson Sanchez kon nog wat met de bal.

Ik vind het wel sneu voor die gozer. Kan echt wel prima verdedigen maar voetballen niet. Verkeerde keus gemaakt qua club. Bij Ajax hoor je eenmaal te kunnen voetballen

19 maart 2023 om 16:15

Ja het is inderdaad niet een hele goede keuze. In Schotland was fysiek genoeg. Helaas wil ajax altijd opbouwen. Bassey aan de bal is vragen om problemen.

19 maart 2023 om 16:20

Ja precies, ga dan naar de PL en een ploeg die niet verdedigend wilt opbouwen

Onvoorstelbaar dat niemand inclusief vooral de ajax staf , niet zien dat ze met Bassey, grote delen van de wedstrijd met 10 man spelen. Opbouwend een volkomen nul . Specialiteit : eindeloos balletje breed .
Na een minuut of 8 dacht Bassey : verrek .. ik ben bij ajax-feijenoord. Toen lag de eerste er al in.
Ik begrijp dat pappen en nathouden van bv een : Marciano Vink ook niet :" wie weet speelt ie in de tweede helft een dijk van een wedstrijd ". Alsof ze daar de tijd voor hebben.

Die Klaassen en Taylor zijn van die ontzettend simpele voetballers. bijzonder dat ze de hele jeugdopleiding van Ajax hebben doorlopen. Ze doen maar wat. Bij elke actie of beweging zit er totaal geen gedachte achter, met of zonder bal. Ze zijn ook volledig blind buiten een straal van 5 meter en hebben de techniek van Dirk Kuijt z'n neef.

Je zou ze houthakkers kunnen noemen, maar daar zijn ze fysiek ook te zwak voor. Het zijn een soort Amsterdamse hipster houthakkers.

Gewoon laten gaan die jongen in de zomer en je verlies pakken. Van de zomer een nieuwe CV erbij.

Je kan beter opnieuw beginnen dan geforceerd doorgaan met deze jongen. Dat zal je op termijn veel meer opleveren zowel sportief als financieel.

Ajax moet is gaan trainen om op te bouwen als de tegenstander zich ingraaft want man man wat was het schandalig slecht aan de bal vandaag! Bassey is steeds de vrije man en probeert dan een bal over 30/40 meter te spelen. Kappen daarmee Taylor moet zich veel meer laten zakken en de bal aan zn voet krijgen, maar die kerel draait alleenmaar rondjes om vervolgens de bal terug te spelen naar een verdediger..... Verklaar me voor gek, maar ik zie in Grillitchs nogsteeds de best opbouwende middenvelder in ons team....

Smakelijk gelachen vandaag om deze Bambi on ice. Bassie geeft alle jonge jongetjes en meisjes hoop. Je hoeft tegenwoordig zelfs geen basistechniek te hebben om speler van Ajax te kunnen worden.

Makkelijk om bassey de schuld te geven maar bij de2-2 was timber ook nergens. Vorig seizoen echt de beste verdediger maar dit seizoen ook niet geweldig

Heb bassey lang verdelicht hier maar moet nu toch concluderen dat deze jonge echt te kort komt, een bal over 5 meter geven gaat al moeilijk bij hem. Komend zomer maar geen spelers meer halen op basis van een video bandje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren