Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Yolanthe een goede vrouw voor Wes is, gaat ze ook mee naar Oezbekistan’

Laatste update:

Het management van Wesley Sneijder is naar verluidt in gesprek met Los Angeles FC en David Endt zou een vertrek van de Oranje-international naar de Major League Soccer toejuichen. Volgens de voormalig teammanager van Ajax krijgt de middenvelder in de Amerikaanse profcompetitie weer de ruimte om zich te laten zien en zullen de verwachtingen ook lager gespannen zijn.

Vind jij dat Wesley Sneijder naar de MLS moet vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Wesley het beste zijn schoenen kan opbergen.hij kan het niet meerbelopen, is nu weer geblesseerd speelt nu bij een laagvlieger en waarom zal hij naar Amerika gaan te voetballen. Voor het geld hoeft het niet.of het moet voor een carriere van Yolanthe zijn😉

30 november 2017 om 11:05

Yolanthe heedt haar debuut in Hollywood al gehad in ze film Pain and Gain of zoiets. Mocht ze “sexy” langs een zwembad lopen. Naar verluid probeerde ze in die periode hoofdrolspeler Mark Wahlberg te verleiden, ze ging al met Sneijder, maar die had geen interesse haha. Van Jan Smit naar Wesley Sneijder naar Mark Wahlberg; “carriereplanning” waar menig voetballer een voorbeeld aan kan nemen haha.

On: Denk dat hij prima in de VS past, anoniemer en met minder druk lekker voetballen. Oranje is toch wel klaar voor hem. Helaas.

30 november 2017 om 23:01

Vergeet Baas B niet daar begon het allemaal mee

Jezus, wat zie die Yolanthe eruit zeg. Wordt steeds meer een barbiepop, volgespoten met botox en weet ik veel wat. Wat een droevigheid.

On: Sneijder moet lekker naar een mooi land gaan en daar in alle rust nog even wat geld opstrijken. Is hem van harte gegund!

Wat een achterlijke opmerking zeg. Alsof spelersvrouwen klakkeloos moeten accepteren dat hun vriend of man richting in dit geval Oezbekistan trekt en moeten volgen. Alsof Yolanthe niet al geruime tijd werkt aan haar eigen carrière en daar nu de vruchten van plukt (althans, dat neem ik maar even aan aangezien ik niet zo bekend ben met Bekend Nederland op dat vlak). Waarom zou ze geen 'goede vrouw' zijn als ze op haar strepen staat en Sneijder niet klakkeloos volgt naar welke bestemming hij dan ook uitzoekt? Volgens mij leven we in een wereld waarin mannen en vrouwen gelijk zijn en dus ook met elkaar rekening houden in dit soort besluiten.

30 november 2017 om 23:59

Je hebt de prijs gewonnen voor de meest politiek correcte "post" van deze week.
Alleen vergeet je in je hele betoog dat yolanthe wel degelijk aan "carrière-planning" (heeft) gedaan wat "haar mannen" en hun vermogen aangaat.
Zo gelijkwaardig vindt zij zichzelf in ieder geval dus niet. En die carriã¨re met die vruchten waar je het over hebt valt ook vies tegen, ben ik bang.

1 december 2017 om 12:40

tuurlijk mag een vrouw het zelf kiezen.
Maar je moet niet vergeten dat Yolanthe haar carriere te danken heeft aan haar relaties met vooral Jan Smit en Wesley Sneijder! Zonder stond ze niet waar ze nu staat. en je weet als je met een groot voetballer als Sneijder gaat dat je wel eens verhuist dat weet je als je de relatie aan gaat. een voetbal carriere is kort dus dan is het logisch dat de vrouw dan volgt ze moet er wat voor opofferen maar krijgt er ook giga veel voor terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren