Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als wij honderd miljoen bieden, dan bieden Chelsea en City 120 miljoen’

Laatste update:

Liverpool wordt de laatste weken gelinkt aan spelers als Mats Hummels, Neven Subotic en Ilkay Gündogan en zij zouden dus herenigd kunnen worden met Jürgen Klopp. De manager werkte zeven jaar bij Borussia Dortmund en zegt dat hij met de BVB geen afspraak heeft gemaakt over spelers.

/

“Ik heb niets afgesproken met Dortmund. Ik heb daarover gelezen, maar nee. Het gaat erom dat wij voor spelers gaan die werkelijk iets toevoegen. Maar als wij de strijd aangaan met clubs als Chelsea en Manchester City, dan kunnen wij wel honderd miljoen bieden, maar zij bieden dan 120. Het is een knettergekke transfermarkt als je daaraan gaat beginnen”, aldus Klopp in gesprek met de Sunday People.

De Duitser geeft aan dat hij niet per se voor bekende of gevestigde namen wil gaan: “Er zijn vele moeders in de wereld die briljante zoons hebben, maar je moet niet altijd voor die zoons gaan die iedereen al kent. Misschien één, maar meer ook niet. Ja, ik heb een goede band met Dortmund en al zijn spelers, maar er speelt niets. Maar als de mogelijkheid zich voordoet om een speler van hen te halen en we hebben diegene ook nodig, dan zouden we een poging kunnen wagen.”

“Maar daarover zijn bij mijn vertrek uit Dortmund geen afspraken gemaakt, natuurlijk niet. En er is ook geen overeenkomst dat wij geen spelers aan Dortmund kunnen verkopen”, aldus Klopp, die zegt dat hij nog geen transferverzoeken bij de directie heeft ingediend. “Maar ik weet zeker dat we iets kunnen doen. Het enige wat ik kan zeggen, is dat we niet iets gaan doen, enkel omdat het kan. We willen iets doen wanneer het echt nodig is.”

Moet Liverpool zich in januari versterken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 november 2015 om 11:31

Ik ben van mening dat Lfc een nieuwe winger nodig heeft.

29 november 2015 om 12:07

Reus bij Liverpool zou fe-no-me-naal zijn.
Speler die er direct staat en waar medespelers zich aan op kunnen trekken.
Verwacht echter dat hij deze zomer bij United komt.

29 november 2015 om 16:43

Topaankoop maar onhaalbaar natuurlijk.

Liverpool moet zijn selectie schoonmaken even onnodige spelers verkopen lijkt me.
Spelers als Enerige moeten uitgeleide worden.
Dan kan klop spelers die aan zijn visie voldoen.

29 november 2015 om 12:13

Spelers als wie?

29 november 2015 om 12:16

Volgens mij bedoelt hij Jose Enrique. En ja, dat is zeker een speler die zo vroeg mogelijk weg kan.

Klopp is een zegen voor alles en iedereen die Liverpool een warm hart toedraagt. Bij Dortmund heeft hij een elftal weten weg te zetten wat niet bizar veel kosten met zich mee bracht. Hij heeft een gave die niet veel andere trainers hebben. Hij kan gericht een team opbouwen en boven zichzelf laten uitstijgen. Hij bewijst dat een coach wel degelijk het verschil kan maken. Geef hef een seizoen of twee de tijd en de kans is zeer groot dat hij een kampioenswaardig team heeft geformeerd.

Reus en Hummels bij Liverpool zou geweldig zijn. Gundogan is.niet.nodig ivm Firminho en Coutinho. Bij mijn club uit Keulen gaat t gerucht dat Klopp Horn wil hebben.

Subotic zou wel een handige aankoop zijn. Heeft toch geen basisplaats omdat sokratis beter is maar in de cl finale vond ik hem echt goed. Zou goed duo zijn met sakho

29 november 2015 om 12:07

Subo heeft zijn beste tijd gehad net als Kuba, Pisczek, Kehl en Schmelzer.Deze 5 waren allen finalisten.

29 november 2015 om 13:11

subotic is 26, dus beetje overdreven om te zeggen dat hij zn beste tijd gehad heeft. hij moet gewoon weer met vertrouwen gaan spelen, en dan gaat het weer lopen denk ik.

29 november 2015 om 13:18

onder klopp was hij echt top dus als hij weer met klopp kan samenwerken wordt hij misschien weer de oude en hij is nog maar 26

29 november 2015 om 16:49

laatste seizoen onder klopp, was hij natuurlijk verre van top, maar ben het verder met je eens dat hij nog veel groots kan laten zien, onder klopp, of een andere trainer zelfs.

Alle 3 de spelers kunnen zeker wel wat toevoegen aan dit elftal, vooral Gundogan, ik denk dat het dan meer combinatie voetbal word, Coutinho lekker zijn acties laten maken, Benteke in de punt en de rest lekker laten combineren.

29 november 2015 om 12:16

Het middenveld zit opzich wel goed in elkaar nu, dat heeft niet de prioriteit (al zou gundogan natuurlijk altijd welkom zijn als de kans zich voordoet). De verdediging en de wing moeten versterkt worden, dat is nu het belangrijkst.

29 november 2015 om 12:48

Nee joh gundogan is echt niet nodig. Reus daar en tegen wel.
Zodra t om een Turkse speler gaat, merk ik dat jij meteen die Turkse speler gaat beschermen en ophemelen.
Gundogan Nee, reus Ja.
Hummels ook top.

Een echte spits hebben ze ook nodig.

29 november 2015 om 13:19

Alsof alle hollandse leden hier spelers uit de eredivisie niet ophemelen?

Hij kent Gundogan gewoon beter omdat ze beide van Turkse komaf zijn is dat zo erg?

On :

Met firmino en coutinho heb je niks aan Gundogan.. Jammer dat het niks werd met Nuri Sahin want zou graag een Turkse speler bij LFC willen zien.. Mischien Töre van Besiktas??

29 november 2015 om 13:35

Can speelt toch bij Liverpool die heeft toch Turkse roots?

29 november 2015 om 13:42

Heyy scherp , dat ik hem vergeten ben joh :P

Waarom zouden spelers van Dortmund naar Liverpool gaan? Toch wel een stapje achteruit lijkt me.

29 november 2015 om 15:08

Uitdaging in een nieuwe competitie, beter salaris, betere tegenstanders, etc. En dit allemaal in het bijzijn van hun oude coach.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren