Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als wij geen prijzen pakken, is het een teleurstellend seizoen’

Laatste update:

Hij speelt niet alles meer, maar de 34-jarige Xavi is nog altijd actief voor Barcelona. Aan de ambitie van de middenvelder is niets veranderd: hij wil prijzen pakken. Als Barcelona dit seizoen geen enkele prijs pakt, is dat voor de voetbalicoon een enorme teleurstelling.

/

“Er ligt een enorme uitdaging voor ons en we moeten prijzen pakken. Als we dat niet doen, is het een teleurstellend jaar”, laat Xavi optekenen in de Spaanse media. In Spanje wordt het huidige Barcelona veelvuldig vergeleken met het superteam van Josep Guardiola tussen 2008 en 2012. Barcelona is er nog niet, claimt Xavi.

“Het is lastig vergelijken, maar bij de 5-0 overwinning op Córdoba kon je zien dat we op de goede weg zijn”, vindt Xavi. “Natuurlijk, Real Madrid is een enorm sterke tegenstander en zij zullen ook hun doelen willen verwezenlijken.” De rol van Xavi is de laatste jaren wat veranderd. “Wat ik geleerd heb bij Barcelona probeer ik nu over te brengen op jonge spelers.”

Denk je dat Barcelona een hoofdprijs pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word een lastig jaar voor Barcelona waar de kans op prijzen minder groot is als de kans op geen prijzen. Real Madrid acht ik toch net iets sterker momenteel en de lijken niet te stoppen ook al is de achterstand (in verliespunten) slechts 4 puntjes. In de CL zijn er naast Real natuurlijk ook nog Chelsea en Bayern die ijzersterke selecties hebben.

22 december 2014 om 15:59

Denk de beker

22 december 2014 om 18:42

Ben het helemaal met je eens. Mijns inziens ligt dat ook vooral bij falend beleid bij Barcelona. Je bent natuurlijk niet goed bezig als je aanval je sterkste punt is en dan haal je Suarez erbij die op een positie speelt van je beste speler. Daar naast moest de verdediging goed aangepakt worden en dan haal je de (altijd) geblesseerde vermalen. Ik denk overigens ook dat een topper op het middenveld erbij ook geen kwaad kon. Dit alles en dan in je achterhoofd weten dat je 2 periodes geen transfers mag doen. Dan ben gewoon niet goed bezig.

Wie weet seizoen duurt nog lang en doen nog voor alles mee

nou Xavi bereid je maar voor op teleurstelling, ik schat Atletico en Real toch iets hoger in. Achterin bij Barca is het gewoon een gatenkaas. Natuurlijk zonde als je zo'n uitstekende voorhoede hebt.

22 december 2014 om 14:45

Minst gepasseerde verdediging met maar 7 goals tegen in de competitie, hoezo gatenkaas?

22 december 2014 om 15:59

Tegen de echte topploegen zie je pas wat voor gatenkaas het is. Tegen de kleine ploegen is het prima, maar als er ook maar een beetje druk op komt te staan krijgen ze er zomaar 3 on de oren.

22 december 2014 om 14:53

Atletico? Iedereen oefent nu op standaard momenten zodat ze Atletico kunnen verslaan. Real is de sterkste dat klopt maar daarna wel Barca.

22 december 2014 om 21:56

vorig seizoen ja maar dit seizoen moeten we et nog zien.

T zal een lastig seizoen worden met een zéér goed Real, maar ik acht ons allesbehalve kansloos voor prijzen. De selectie is in principe goed genoeg en we zijn bij tijd en wijle ook zéér dominant (stonden bijv. een tijdje met 4 punten voor op Real). Barça moet gewoon de focus erbij houden en dan zou t me zeker niet verbazen als Barça prijzen zou winnen. We hebben nog steeds wellicht de beste speler aller tijden, de beste Braziliaan ter wereld en de beste Spaanse middenvelder (iniesta icm Xavi), dus ik zal er altijd vertrouwen in houden.

Visca el Barça y visca el Catalunya!!

22 december 2014 om 14:58

haha ''we hebben nog steeds wellicht de beste speler aller tijden, de beste Braziliaan ter wereld en de beste Spaanse middenvelder (iniesta icm Xavi), '' wat een argument..
1 wij hebben de beste portugees
2 wij hebben de beste kroaat
3 wij hebben de beste welshmen
4 wij zijn Real Madrid
5 en we hebben de beste passer ter wereld

22 december 2014 om 15:12

Ken geen kroaat bij Chelsea.

22 december 2014 om 15:51

Miss bedoelt hy Real? Kan ook Atletico btw.

22 december 2014 om 15:53

"Wij zijn real madrid" Lekkere Chelsea fan ben je fsn

22 december 2014 om 16:14

Vast zon typetje die nu van Chelsea naar Real is overgestapt om ze zo goed zijn op dit moment

22 december 2014 om 16:33

Beste passer? Wie dan?

22 december 2014 om 18:31

Krooooooooooooos

22 december 2014 om 15:14

Ik wil geen discussie starten maar ik vind wel dat je spelers moet oordelen op hun huidige vorm. Niet wat ze ooit hebben laten zien.

Isco is op het moment echt beter dan iniesta is ook geen schande.

OT: of barca prijs pakt dit seizoen ligt aan de trainer, dat is hun enige zwakte.
Er is een reden waarom Alba in geen enkele topwedstrijd heeft gespeeld.
Maar zolang Messi voor barca speelt kan barca altijd een prijs pakken.

22 december 2014 om 19:20

iniesta begint eindelijk weer wedstrijden uit te spelen na zijn blessure en ik denk dat del bosque niet zomaar iniesta voorrang geef

22 december 2014 om 19:29

Wil net zeggen. Isco is op het moment zeker beter dan Iniesta.

Misschien gunt Real, Barcelona wel de Spaanse beker omdat Real Madrid de CL belangrijker vind. Als Real het risico wil lopen om niet opnieuw de CL te winnen, zie ik Barcelona geen prijs pakken.

22 december 2014 om 14:59

Ik denk niet dat Real het Barcelona "gunt". Overigens denk ik dat Real genoeg kwaliteit in de breedte heeft om ook met de nodige wissels Barcelona aan te pakken.

22 december 2014 om 15:08

Daar is Barcelona te sterk voor. Real Madrid zal echt wel topspelers sparen wanneer zij nog actief zijn in de CL en mee doen voor het kampioenschap. Nadeel is dat de kwartfinale en halve finale al Real/athetlico en daarna Real/athletico - Barcelona is. Real moet dan al vroeg pieken.

22 december 2014 om 15:38

@fcda

Ik vind bepaalde transfers die Barcelona heeft gedaan nou niet echt heel geweldig, tuurlijk hebben ze grote namen aangetrokken maar ik denk niet dat het was wat ze echt nodig hadden. Overigens vind ik sommige spelers die gehaald hebben ook niet bij hun spel passen.

22 december 2014 om 15:39

De vraag is of dat een nadeel is, real is nu al in bloedvorm en die kwart/halve finale volgens mij voor de halve finales van de CL worden gespeeld.

22 december 2014 om 15:46

dat is dan hun smoes als barca wint in de beker. deze jongen heeft gewoon z'n smoes alvast klaargemaakt. pff '' misschien gunt real barcelona de beker wel'' hahaha wat een onzin.

Tja Xavi, Real Madrid is veel te sterk voor jullie. Barca heeft gewoon gefaald tijdens de tranferperiode

22 december 2014 om 15:09

Dikke finger, barcelona heeft real madrid eerder afgeslacht en ze zullen eeuwen vechten om prijzen. Barcelona is reals nachtmerrie en dat blijft zo.
Een overwinning thuis (real) en ze beginnen al domme uitspraken te blaffen. Nog een sezoen te gaan. Maak je borst maar nat.

Gunt? Lol real wil alles en ze zullen der om vechten, en barcelona zal daar zijn bereid je maar voor.

1 wij hebben de beste portugees
2 wij hebben de beste kroaat
3 wij hebben de beste welshmen
4 wij zijn Real Madrid
5 en we hebben de beste passer ter wereld
6 wij hebben de beste coach
7 meer geld
8 barcalona is niet meer de barcelona van 2008-2012

22 december 2014 om 15:55

1 wij zijn real madrid
2 wij kopen alles
3 wij hebben niks bijzonders alleen maar geld
4 geld
5 isco ronaldo kroos = allemaal vroeger barca fans of wouden liever naar barca.
6 geld
7 eigen jeugd? wat is dat?
8 real zal nooit herinnerd worden zoals barca om hun speciale speelwijze. countervoetbal met zulke spelers. ga je schamen.
9 galacticos? ook allemaal gekocht

conclussie real madrid is alleen maar geld. zonder geld waren en zijn ze Niks.

22 december 2014 om 16:10

Iemand is een beetje boos klinkt het

On: Ik denk niet dat Barca een prijs gaat pakken, Real Madrid is te sterk dit seizoen. Ik had mijn twijfels bij sommige transfers maar het elftal staat geweldig!

22 december 2014 om 16:15

boos? omdat ik het niet eens ben met iemand? terwijl de meeste mensen dom zijn en geen verstand hebben van voetbal? nah. ik vind het gewoon onzin dat een chelseafan ook nog eens fan van real is en dus duidelijk een gloryhunter is.
het is allemaal een mening en ik vind real ook echt indrukwekkend. maar ik heb ook recht op me mening en als men zulke zielige lijstjes gaat maken dan kan ik dat ook helemaal als er 2 chelsea/ real fans hier gaan posten en hun lijstjes gaan knippen en plakken hierzo.

22 december 2014 om 16:17

Wat is er mis met countervoetbal? Real speelt net als de Invincibles van Arsenal, heerlijk voetbal is dat.

22 december 2014 om 16:29

toont weinig initiatief en is niet echt creatief. zelf geen risico's willen nemen voorin maar wel laf wachten tot je tegenstander een risico neemt om vervolgens door pure snelheid eruit te komen. nee sorry dat vind ik niet zo mooi maar ik kan er ook wel van genieten hoor. als ze snel weg zijn en modric of zo een heerlijke pass geeft en de aaname is er en ze zijn meteen weg daar kan ik zeker van genieten.
echter als ik clubs als arsenal dortmund en bayern zie spelen met de helft of nog minder dan het budget van real vind ik dat echt triest.
zeker als ik hun gewoon risico's zie nemen en betere combinaties maken en altijd zelf het spel maken ook tegen toppers. tegen toppers zijn meestal clubs zoals real en chelsea echt niet te genieten. alleen maar verdedigen en maar wachten. ik hoop dat ze elkaar vroeg tegenkomen in de cl. dan zullen ze wel zien hoe irritant het is en hoe saai voetbal word.

22 december 2014 om 17:24

Met enige moeite je lap tekst ontcijferd.. ooit van hoofdletters gehoord?

Weinig initiatief en niet echt creatief.. kijk je voor de rest ooit wel naar Real? En dan noem je Dortmund vervolgens op, een van de grootste counterploegen ter wereld.

22 december 2014 om 19:40

@barcystyle

Dom. Wat zijn jou verwachtingen dan, dat de gemiddelde voetbalfan intelligent is? Verstand hebben van voetbal, leg ne dat is uit. Wij moeten vast net zo geniaal zijn als jij bent om te begrijpen dat de bal in het doel getrapt moet worden.

22 december 2014 om 17:11

Wat een vieze Succes supporter ben jij zeg. In je Naam Chelsea en dan net doen en dan over Real in wij vorm praten.

ik zie dat de discussies weer op gang komen hier op Vz,
Het mag duidelijk zijn dat zowel Barcelona als Real Madrid over idioot sterke selectie beschikken.

Als ik ze als neutrale toeschouwer naast elkaar leg en de 4 linies vergelijk dan kom ik tot eht volgende oordeel:

keeper: Gelijkwaardig. Beide teams beschikken over goede doelmannen waar geen wereldtop

Verdediging: Vind ik Real sterker. Centrale duo van Real staat al jaren en bij Bracelona is dat toch al geruime tijd een zorgenkindje. op de vleugels heeft Real meer dreiging. Carvajal en Marcelo zijn momenteel in goede doen en dus beter als Alves en Alba.

Middenveld: Barcelona heeft Rakitic aangetrokken en Madrid heeft geinvesteerd in Kroos en James. Ik had het van tevoren absoluut niet verwacht maar het middenveld van Real staat goed en voetbal prima. Ook in dit geval kies ik voor Madrid.

Voorhoede: Ronaldo, Benzema en Bale vs. Neymar, Messi en Suarez. Kwestie van smaak en dan zeg ik barcelona.

Overall is Madrid het sterkere team, zeker de laatste 3 maanden. Winnen alles met veel overmacht en weten veel te scoren. Bij barcelona gaat dat iets moeizamer maar het ritme lijkt daar ook gevonden te zijn.

22 december 2014 om 15:57

Heeft Ronaldo niet meer gescoord dan Messi en Neymar samen op dit moment? Dan blijkt de voorhoede van Madrid ook sterker, toch?

22 december 2014 om 15:59

Ronaldo is niet te stoppen inderdaad maar als ik mag kiezen dan kies ik voor de aanval van Barcelona. kwestie van smaak

22 december 2014 om 15:59

Hoe durf je Casillas en Navas geen wereldtop te noemen? Leuk feitje, Navas heeft betere statistieken dan Neuer. Daarnaast echt allesbehalve gelijkwaardig aan die van Barcelona.

Laat Suarez eerst maar eens een beter gemiddelde krijgen dan 1 goal per 8 wedstrijden in La Liga voor hij en zijn twee kameraden waarmee hij geen klik heeft de voorkeur krijgen.

Real Madrid is in iedere linie beter, wel dient er dan gespeeld te worden met de opstelling van de Clasico. Dus stoorzender Bale er uit.

Casillas
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
James
Kroos
Modric
Isco
Benzema
Ronaldo
22 december 2014 om 16:08

Ja als navas niet keept kan ie ook geen ballen doorlaten

22 december 2014 om 16:16

https://twitter.com/rasad316/status

/539494280046190592/photo/1

23 december 2014 om 00:09

Ik schat Ter Stege hoger in dan Navas Ter Stege is ook nog jonger

22 december 2014 om 16:08

dit is al decenia zo geweest. real heeft overal de duurdere spelers behalve bij messi en toch speelt barca mooier voetbal en tikken ze real kapot.
dus dit zegt helemaal niks.
verder vind ik bravo zeker beter keepen dan iker. iker zal niet lang meer z'n niveau van vroeger halen. vond hem vorig jaar echt dramatisch en dan vooral hoe hij zit te prutsen af en toe zoals tegen atletico.
over de verdediging als totaal plaatje ben ik het wel met je eens maar alves en alba zijn zeker beter dan marcelo of carvajal. zeker alba iig. die rent rondjes om marcelo. alves heeft 10x zoveel techniek dan carvajal alleen carvajal heeft een betere conditie.
barca doet het slecht achterin omdat de back's veelste ver naar voren pushen en met name alves en zijn conditie is niet meer wat het geweest is dus dan sta je al snel met alleen 3 man achterin. dit en de cv's die niet in vorm zijn verpest echt alles. maar met bartra en mathieu en straks vermaelen zie ik het zeker goedkomen. zeker als ik nu al verbeteringen zie in het spel van pique en mascherano achterin.
het middenveld van real is ook veelste aanvallend en het is maar goed dat kroos wat meer afstand neemt anders is het echt niet te doen met modric james en kroos. vind de balans van het middenveld bij barca beter. echter zijn ze niet beter in vorm dan bij real madrid dus lijkt het alsof het beter is maar wacht maar tot ze bij barca weer in vorm zijn.
over de voorhoede hoef ik niet te praten aangezien messi al genoeg zegt. suarez speelt nog niet geweldig maar messi en neymar zijn echt parels.
messi is en zal voor altijd de beste speler aller tijden zijn. ronaldo kan alleen maar dromen van messi's steekballetjes en passes.

22 december 2014 om 16:15

Laat Alba eerst maar eens een basisplaats veroveren in grote wedstrijden. Waar was 'ie ook al weer in El Clasico? Wilde je trouwens zeggen dat de backs van Real Madrid niet veelvuldig mee naar voren gaan? Non-argument.

En dat zelfde aanvallende middenveld van ons heeft jullie Barcelona toch even mooi vernederd afgelopen oktober. In de opstelling die we altijd zouden moeten spelen: 4-4-2.

22 december 2014 om 16:22

heb je uhm duidelijk niet zien spelen vorige wedstrijd. hij is in weer terug in bloedvorm.
de back's van real gaan verder ook zeker niet zo vaak mee als bij barca dat lijkt me duidelijk aangezien real meestal counterd. non-argument.
echter heb je wel gelijk dat marcelo en carvajal ook soms van aanvallende meerwaarde zijn in bepaalde wedstrijden maar gewoon lang niet zoveel als bij barca.

verder vind ik vernederen wel heel erg ver gaan voor een 3-1 niet? stelde niet zoveel voor en de goals waren nou ook niet echt geweldig of mooie teamplay van real madrid. ik geef altijd toe als real mooi voetbal speelt en gewoon wint van barca maar dat heb ik gelukkig nog maar 2-3 keer kunnen aanschouwen. met zoveel toppers kan de wedstrijd alle kanten op.
ik ga hier niet zitten zoals de meeste madrista's met een grote mond na een paar overwinningen. barca heeft real ook vaak genoeg 3-4 keer achter elkaar verslagen. ik heb verder ook al vaak genoeg gezegd dat barca er nog niet klaar voor is dit jaar. ik ben er zeker van dat we volgend jaar zullen flammen en alles wat we winnen dit jaar is mooi meegenomen en dat kan ook met de spelers die we hebben. we zijn wel niet in vorm maar de bal is rond.

22 december 2014 om 19:44

@barcastyle.

Knul. Deze sport gaat om 11 man die achter aan bal aanrennen. Jij en wij allen maken er zelf meer van dan het is. Denk daar even over na hoe je elke keer gefrustreerd raakt om iets wat rondom een bal draait, een bal.

Jij en velen nemen het allemaal veel te serieus, het is een spelletje.

23 december 2014 om 00:11

Ja met counter voetbal Brca had zo 2-0 kunnen staan en kunnen uitlopen alleen door dat counter gebeuren hebben jullie gewonnen

23 december 2014 om 00:24

Hoe kom je erbij dat barca real wegtikt? Heb je el classico gemist dit jaar? Prima dat je voor Barcelona bent, maar verkoop geen onzin

zie ze geen prijs winnen.

Ik hoop het samen met jou Xavi. Het seizoen is nog jong en ik vind dat Barcelona al vrij sterk speelt bij momenten. Als er een vaste structuur komt, zie ik nog wel prijzen komen.
Real is aan het pieken, maar daarmee is alles ook gezegd. De prijzen worden aan de meet uitgedeeld. Aan het einde van vorig seizoen werd er nog aardig met punten gemorst, dus die 4 punten achterstand zijn wel ok.

Het word een moeilijk jaar voor Barca hoop wel dat ze prijzen gaan pakken ik schat ze volgend jaar toch iets hoger in ondanks het transfer verbod hebben ze nog zo veel talent rondlopen zoals Halilovic en Traore

Het zal een lastig jaar worden voor Barcelona, prijzen pakken gaat heel erg moeilijk worden.
Buiten het feit dat Real heel erg goed is, met wat voor voetbal ze ook spelen.
Het draait nog altijd om de punten en die halen ze nu gewoon meer dan Barcelona.
Hebben ze ook wel heel vaak de scheidsrechter aan hun kant, wat ik echt heel triest vind.
Met zulke goede speleres en een geweldige selectie is dat niet nodig.
Wens jullie allen een geellige tweede seizoenshelft !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren