Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we zo voetballen als tegen Leipzig, denk ik dat we kampioen worden’

Laatste update:

Amin Younes speelde dit seizoen al vijftien competitiewedstrijden, maar scoren deed hij nog niet. En dat valt tegen, want vorig seizoen trof hij acht keer doel in de Eredivisie. De Duitse buitenspeler is nog altijd basisspeler bij Ajax en liet in een oefenwedstrijd tegen RB Leipzig met drie doelpunten zien dat hij het scoren nog niet verleerd is.

/

Younes erkent dat hij in de laatste fase van de eerste seizoenshelft aan zichzelf begon te twijfelen door het uitblijven van doelpunten. Zijn hattrick tegen de Duitse nummer twee deed hem dan ook goed. "Het is belangrijk dat ik net als tegen Leipzig met volle overtuiging de kansen benut en doelpunten maak”, zegt de linksbuiten in gesprek met de NOS.

De achterstand op koploper Feyenoord is vijf punten. Met nog zeventien wedstrijden voor de boeg, rekent Younes er op dat het gat gedicht wordt. "Als we zo voetballen als tegen Leipzig, denk ik dat we kampioen worden", aldus Younes. Als hem gevraagd wordt naar het aantal doelpunten dat hij in de tweede seizoenshelft wil maken, blijft een antwoord uit. Met tien goals gaat hij akkoord. "Laat maar zo staan."

Haalt Amin Younes na de winterstop het aantal van tien doelpunten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als hij voor de winterstop geen doelpunt gemaakt heeft, op basis waarvan zou hij dan nu opeens in een seizoenshelft 10 goals maken? Alleen omdat hij een hattrick tegen leipzig maakte?

15 januari 2017 om 12:26

Waarom zou hij geen 10 doelpunten kunnen maken in het tweede seizoenshelft? Op basis van zijn hattrick wat hem misschien genoeg vertrouwen heeft gegeven?

15 januari 2017 om 13:10

tuurlijk kan altijd, maar hij kan beter zeggen we gaan wel zien hoe het gaat, ben blij dat ik eindelijk weer scoorde en gelijk een hattrick.

15 januari 2017 om 12:27

Wat moet hij dan zeggen? 'nee de eerste seizoenshelft lukte het niet dus er is nu geen reden om er wel 10 te maken' hij moet natuurlijk wel vertrouwen uitstralen.

15 januari 2017 om 12:33

Een goede flow kan je ver brengen, kijk naar Janssen die er opeens bijna 20 inramt in een half jaar. Younes komt enorm vaak in schiet positie en is ook een aantal keren erg ongelukkig geweest met paal en lat, als dat allemaal de juiste kant op gaat vallen om de een of andere reden kan hij er makkelijk 7-10 maken. Of dat gebeurd is een tweede, als hij er vandaag 3 inschiet is dat opeens helemaal niet gek meer ( bij wijze van )

15 januari 2017 om 14:27

Maar laten we nou eerlijk zijn... Wat is dit voor een uitspraak. Als Feyenoord elke wedstrijd zo voetbalt als tegen AZ worden ze ook kampioen. Logisch

Ik word een beetje moe van het feit dat men zoveel waarde hecht aan een onbeduidende oefenpot tegen Leipzig. Beter gaan ze waarde hechten aan het feit dat ze 2 wedstrijden hebben gewonnen tegen ploegen uit de top 7 en dat ze in de slotfase telkens een resultaat weggeven tegen de betere ploegen. Die problemen zijn structureel, het niveau in de wedstrijd tegen een Leipzig niet.

15 januari 2017 om 12:32

Ik denk dat ajax zo n oefenpotje graag aangrijpt om vertrouwen uit te putten, die serie voor de winterstop heeft blijkbaar wel wat met ze gedaan. Anders zou je inderdaad niet zo vastklampen aan een oefenwedstrijdje.

15 januari 2017 om 12:34

Voor Younes zal het lekker zijn eindelijk weer eens een fijne pot te spelen waar alles goed viel, tuurlijk grijp je dan terug daarnaar, zeker als het de laatst gespeelde wedstrijd is.

15 januari 2017 om 12:54

Baardgrasmus. Vastklampen? Nehh, zelfvetrouwen en positieve eruit halen, lijkt me logisch. Je wil kampioen worden dus dan doet een mindere serie altijd wat, anders ben je geen kampioenskandidaat. Als je dan in de rust periode een lekkere wedstrijd speelt is dat iets om op voort te bouwen, elke club die wat minder speelt dan ze eigenlijk zouden willen zou dat lekker vinden, maar dan moet je eerst wel een goede oefenwedstrijd spelen

15 januari 2017 om 12:55

Zelfvertrouwen en positieve energie*

15 januari 2017 om 13:22

Helemaal mee eens! Het is maar een oefenwedstrijd en daarbij speelde Leipzig niet in hun beste opstelling. Uit het verleden blijkt dat een goede voorbereiding niet altijd een goed seizoen wordt. Andersom ook niet.

Als je zo voetbalt als een aantal jaar geleden tegen Barcelona of zoals dus tegen RB Leipzig dan wordt je ook kampioen. Het frustrerende is dat dit soort wedstrijden uitschieters zijn. Je weet dat Ajax het in zich heeft maar toch komt het er niet uit. De wedstrijden zoals tegen Salzburg zijn/wren meer regel dan uitzondering. Ze kunnen de tegenstander niet kapot spelen als deze zichzelf ingraaft. Vaak ligt het tempo te laag en intbreekt het aan creativiteit en is er wellicht sprake van gemakzucht. Dat is een stap die nog nadrukkelijker gemaakt dient te worden.

Als Youness zo voetbalt als tegen Leipzig kom je in ieder geval een heel eind, want dat was nogal een verschil met de eerste seizoenshelft en die wedstrijd

Als zelfs voetballers al overdreven waarde gaan hechten aan oefenpotjes, wordt het wel heel treurig allemaal..

Onzin, Ajax wordt alleen kampioen als Feijenoord verzaakt. Ze hebben het niet in eigen hand hoor!

15 januari 2017 om 15:07

Als Ajax wint van Feyenoord dan hoeven ze maar 2 punten meer te halen in de rest van de 17/16 wedstrijden. Dat kan nog heel spannend gaan worden. En ook psv kan zomaar weer aanhaken

15 januari 2017 om 21:50

Dat zal wel, maar ook al wint Ajax van Feijenoord, dan nog hebben ze het niet in eigen handen en Feijenoord wel. Ze mogen zelfs nog een keer gelijk spelen....

En als psv zo voetbalt als tegen Porto (oefenwedstrijd aan het begin van het seizoen) dan zou psv kampioen worden. Oefenwedstrijden zijn leuk voor je conditie op pijl te houden of vertrouwen te krijgen maar uiteindelijk zeggen de resultaten helemaal niks. Ajax, Feyenoord en PSV moeten gewoon nog 17 speelrondes alles geven en de ploeg die ook de mindere wedstrijden wint gaat kampioen worden.

Nou ik kijk de wedstrijd tegen Zwolle nu. En we worden dus helemaal geen kampioen. Het is echt barslecht. Geen vleugels, een rechtsback van niks, een gemaakte linksback. Volgende week ook nog uit naar Utrecht, waar standaard punten verspeeld worden. Met een beetje pech staan we 9 punten achter volgende week.

Vermoedelijk zijn bij Ajax na de wedstrijd tegen PEC de schellen van de
ogen gevallen, want dit was weer het ouderwetse Ajax. Probeer de tweede
plek dit seizoen maar vast te houden. Het hoogst haalbare. De degelijke
kampioen huist in Rotterdam....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren