Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we winnen van FC Twente ziet het er allemaal weer heel anders uit’

Laatste update:

SC Cambuur sluit weliswaar niet de rangen van de Eredivisie, maar de club uit Leeuwarden is dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen. In vijf wedstrijden pakte SC Cambuur slechts een punt en in totaal kreeg het al twintig tegentreffers. Zaterdagavond moet het maar weer eens gebeuren voor Henk de Jong en zijn mannen: FC Twente komt langs in Leeuwarden.

/

“Als we morgen winnen ziet het er allemaal weer heel anders uit”, aldus De Jong via de officiële kanalen van SC Cambuur. Hij moet het in ieder geval doen zonder middenvelder Sander van de Streek, die een schorsing van een wedstrijd kreeg voor zijn rode kaart tegen PSV. Een beroep haalde niets uit en bij De Jong heerst een gevoel van onrecht. “Verspilde energie, want zelfs als we nog eens in beroep gaan blijft de schorsing voor de wedstrijd van morgen staan”, baalt de coach.

Hij moet ook nog eens spelers als Erik Bakker, Martijn van der Laan en Kai Heerings missen. De spoeling is dun en mede daardoor zit Jamiro Monteiro van Jong SC Cambuur voor het eerst bij de selectie. “Dat kereltje doet het fantastisch bij Jong SC Cambuur, echt een leuke speler om naar te kijken. Hij zou ook zomaar eens kunnen invallen, dat hij minder ervaring heeft geef ik niks om”, aldus De Jong.

Denk je dat SC Cambuur wint van FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente draait stroef, maar Cambuur is natuurlijk een drama. Ik zie Twente daar ook wel met 0-4 winnen. Vertrouwen is zoek, de trainer wordt bedreigd. Het rommelt in Leeuwarden.

18 september 2015 om 18:08

Zijn sfeer acties aangekondigd om de trainer een hart onder de riem te steken. Dus zo erg rommelt het hier ook weer niet

18 september 2015 om 19:08

Sfeer actie of niet, Cambuur gaat dit gewoon verliezen omdat ze simpelweg kwaliteit missen

Als, als, als.. no shit Sherlock.

Ik zie Twente deze wedstrijd winnen. Zeker na vorige week.. Cambuur is echt heel zwak.

Weet niet echt wat er anders wordt dan.
Je staat dan 15de en nog steeds onderaan.. Geld ook voor Twente maar met hun doelsaldo bij winst ziet het er toch allemaal wat beter uit ^^ Maar om eerlijk te zijn zie ik Twente niet verliezen. Ik verwacht hier gewoon de eerste winst van dit seizoen voor Twente.

Tja, met Twente weet je het nooit. Als ze zo fel spelen als tegen Ajax kan het een leuke avond worden, maar ik zou ook niet gek opkijken als ze nu weer stom punten laten liggen.

SC Cambuur sluit weliswaar niet de rangen van de Eredivisie, maar de club uit ,
Leeuwarden is dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen.
Dat zeg je goed @Ruiz-FCT Tja, met Twente weet je het nooit.
Met Cambuur gaat het ook niet best dus het kan een mooie pot worden.
Als Twente zich herpakt na ook een slechte start en ze hebben het zelf vertrouwen weer,
terug dan winnen ze .

Beide teams moeten eigenlijk winnen dat maakt t een mooie wedstrijd. Als twente zo speelt als tegen Ajax zie ik Twente winnen maar dat is nog lang geen zekerheid. Wat dat betreft zijn we de laatste jaren al vaker teleurgesteld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren