Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Sturridge niet bereid is dat te doen, gaat hij geen basisspeler worden’

Laatste update:
/

Daniel Sturridge was dinsdagavond met twee doelpunten belangrijk voor Liverpool in de EFL Cup. Dankzij zijn doelpunten werd Tottenham Hotspur met 2-1 verslagen en de kwartfinales van het toernooi bereikt. Graeme Souness vindt het jammer dat de Engels international geen vaste basisspeler is in het team van trainer Jürgen Klopp.

Volgens Sky Sports-analist Souness pas de speelstijl van Liverpool niet optimaal bij de kwaliteiten van Sturridge. "Je kon zien waarom hij niet altijd vanuit de basis start. Klopp wil dat zijn team hoog druk zet en in een hoog tempo speelt. Je moet ontzettend fit zijn en bereid zijn om veel meters af te leggen."

Souness is van mening dat Sturridge andere kwaliteiten heeft. "Het eerste wat je ziet als je naar Sturridge kijkt, is zijn belachelijk goede techniek. Hij heeft veel kwaliteiten, maar als hij de benodigde energie niet in zijn wedstrijden kan leggen, dan gaat hij geen basisspeler worden." Aanstaande zaterdag zal duidelijk worden of Sturridge zich in de basis heeft gespeeld. Dan neemt de ploeg van Klopp het op tegen Crystal Palace.

Verdient Daniel Sturridge een basisplaats bij Liverpool tegen Crystal Palace?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sommige trainers eisen dit nu eenmaal van hun spelers. Sturridge zou er dan ook goed aan doen hierin mee te gaan. Klopp maakt spelers beter, kijk naar lewandowski, gotze, sahin, etc. Persoonlijk vind ik klopp een rechtvaardige en goede trainer die recht voor zijn raap is. Het is aan Sturridge om door te zetten of af te haken, maar ik denk dat Sturridge de potentie heeft om een nog veel betere spits te worden onder klopp.

26 oktober 2016 om 11:50

Denk het juist niet. Talentwise is die misschien wel Liverpool's beste speler. Maar sturridge's lichaam kan Klopp's fysieke eisen gewoon niet aan. Het is gewoon een mismatch.

26 oktober 2016 om 18:50

Ja misschien, maar ik denk dat als hij zijn lichaam sterker maakt hij wellicht minder last krijgt van blessures, we zullen het zien...

Zat vorige week maandag op de tribune tegen United. Sturridge was werkelijk dramatisch. Het hele team werkt zich een slag in de rondte behalve meneer Sturridge. Alles sprong door zijn eigen schuld van zijn voeten af en het was misselijk om te zien hoe hij dan doet alsof het aan zijn ploegmaat ligt. Dat hij dan ook nog verbaasd is als hij gewisseld gaat worden zegt genoeg over zijn zelfbeeld. Tuurlijk ben ik het er mee eens dat Sturridge in potentie een geweldige speler is, maar wel als hij het 'suarez-tijdperk' niveau kan aantikken. Dit heeft hij echter bijna nooit meer laten zien en is eigenlijk al een dikke 2 jaar aan het sukkelen. Ik denk dat Sturridge, Origi en in mindere mate Ings niet voor elkaar onderdoen en dat het niet persã© uitmaakt wie van de 3 in de punt staat. Liverpool is gelukkig dit seizoen niet afhankelijk van de diepste centrumspits aangezien de spelers eromheen het verschil maken naar mijn mening.

De enige die zich zorgen moeten gaan maken zijn Origi en Ings, want deze reactie op Sturridge slaat nergens op. In 2 weken tijd heeft Sturridge gewoon 2 wedstrijden gespeeld en dat hij eerder naar de kant komt omdat het niet altijd even lekker loopt is punt twee. En dat tweede punt komt ook wel weer goed zag je gisteren.

Willen we hem dus nu weer 4 keer in 2 weken zien spelen voor 4 weken lang en dan weer 3 maanden in de lappenmand? Want dat is dus ook de realiteit bij een speler als Sturridge.

Origi en Ings zitten in een veel lastiger pakket, want ze zijn zeker basiswaardig, maar hun concurrentie is gewoonweg moordend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren