Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als pinchhitter terug naar Feyenoord, is het ultieme einde van mijn loopbaan’

Laatste update:

Michiel Kramer hoopt ooit nog eens terug te keren bij Feyenoord, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De 34-jarige spits werd in 2017 kampioen met de Rotterdammers en blikt met de ochtendkrant vooruit op de aanstaande landstitel van aankomend weekend. Feyenoord mag zich zondag bij een zege op Go Ahead Eagles gaan opmaken voor de Coolsingel.

Kramer bezocht als kleine jongen al alle wedstrijden van Feyenoord. In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt hij in geur en kleur over die tijd. "Heus, je kunt je niet voorstellen wat het betekent dat ‘we’ nu weer die titel gaan pakken", vertelt Kramer. "Kan-ie (zijn vader, red.) jaren op teren. En voor mij geldt hetzelfde. Man, we zijn zo gelukkig nu Feyenoord weer is wat het voor ons altijd is geweest: de grootste en mooiste club ter wereld."

Een terugkeer bij de club waarmee hij in 2017 kampioen werd zou voor Kramer dan ook een perfecte afsluiting zijn van zijn carrière. "Alleen al voor mijn vader zou het mooi zijn als ik ooit nog eens een herkansing krijg in die helikopter", zegt Kramer met een knipoog. "En reken maar dat mijn moeder, mijn vrouw en onze kinderen dan naast hem zullen zitten op de tribune. Als pinchhitter terugkeren bij Feyenoord, ja, dat zou het ultieme einde van mijn loopbaan zijn."

Kramer kwam in 2015 bij Feyenoord terecht na in het shirt van FC Volendam en ADO Den Haag te hebben laten zien over scorend vermogen te beschikken. De aanvaller werd in 2017 kampioen met de Rotterdammers, maar moest in dat jaar eerste spits Nicolai Jørgensen voor zich dulden. Kramer zou slechts één keer in de basis starten. Wel had hij een bescheiden aandeel in het kampioenschap met belangrijke treffers tegen FC Utrecht en NEC.

Zie jij Michiel Kramer nog terugkeren bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al denk ik dat het niet gaat gebeuren. Ik gun het hem van harte. Zou wel mooi zijn, als een vd spitsen vertrekt. Op zich heeft hij er aardig wat in liggen dit seizoen.

9 mei 2023 om 19:19

Het is een geniale gek. Soms ziet het eruit als een houten klaas, een minuut daarna lijkt het Maradona. Hij maakt nu bij RKC belangrijke, maar ook technisch gezien prachtige doelpunten. Ik denk dat hij nu niet meer in het huidige beleid van Feyenoord past, maar deze man is ontzettend belangrijk geweest in ons kampioensjaar en zonder Kramer waren wij absoluut geen kampioen geworden. Wat jij zelf eigenlijk al zegt, als een van de spitsen vertrekt en je hebt een ervaren pinchhitter nodig dan zou hij een goedkope en ervaren speler zijn om achter de hand te hebben. In mijn optiek zeker bruikbaar als derde spits indien je een wedstrijd wilt kantelen of met blessures.

Dan moet dick terug komen als trainer Mister Kroket, en Mister bitterbal, kan wel eens een gouden combinatie worden

Zou op voorhand geen nee tegen zijn komst zeggen. Is in het verleden met veel heisa vertrokken, maar heb ergens wel het idee dat hij volwassener is geworden. En als hij genoegen neemt als reservespeler, waarom niet? Is toch een ander type spits als die we momenteel hebben lopen, hij is luchtsterk en pakt z’n goaltjes regelmatig mee. Zou het geen hele domme zet vinden om hem als Feyenoord zijnde te halen als 3e spits, mits hij daar genoegen mee neemt

9 mei 2023 om 18:51

Tot kortgeleden waren dit een beetje de standaard Feyenoordaankopen. Ruben Schaken, Michel Kramer, dat kaliber. Als Feyenoord nu door wil pakken moet het vooral dit soort spelers aantrekken ..

9 mei 2023 om 18:59

Als je door wil pakken, heb je ook een pinch-hitter nodig. Een derde spits voor het laatste kwartiertje kan geen kwaad. Sterker nog, had dit seizoen van pas kunnen komen

9 mei 2023 om 19:03

Eens Bobiku, en als Kramer tegen een laag bedrag die rol zou willen invullen zie ik dat best zitten

9 mei 2023 om 19:56

Het feit dat hij zelf al genoegen neemt met een dergelijke rol is al goed lijkt me. Speelt bij RKC op dit moment ook echt prima voetbal

Als je zo'n enorme Feyenoord fan bent, hoe in hemelsnaam kun je dan met een broodje kroket op het veld komen in een Feyenoord shirt. Dan neem je je club echt niet serieus hoor. Ik vind het maar een irritante gast.

9 mei 2023 om 18:52

Dus als je een broodje kroket eet als speler, ben je geen supporter van Feyenoord? Het zegt meer over de professionaliteit van Kramer dan over zijn liefde voor Feyenoord.

9 mei 2023 om 20:01

Hij heeft een fout gemaakt. Heeft ook al in meerdere interviews aangegeven dat dat niet slim van hem was en mede door zijn gebrekkige professionele houding wellicht niet alles uit zijn carrière heeft gehaald. Nou of je het daarmee eens bent of niet, op een gegeven moment is dat incident wel een keer klaar toch? Leuk verhaal voor na zijn pensioen...

Kramer is een goede spits, maar niet voor het niveau wat Feyenoord nastreeft

Het is mooi dat Feyenoord voor aanvang al weet wat het moet doen aldus de tekst. Volgens mij speelt PSV zondag om 20:00 thuis. Maar ik zie het er niet van komen dat Kramer nog terug keert, of hij moet de kroeg ingaan met ten Kloese op korte termijn dan kan je het na wat drankjes eens proberen.

Uhm, psv speelt zondag pas om 20uur tegen Fortuna en niet zaterdag

Geweldige gozer is het. En niet alleen dat: hij is ook nog eens echt belangrijk geweest in het behalen van het kampioenschap. Natuurlijk moet Feyenoord er niet meer aan beginnen maar ik vind Kramer wel een onderschatte spits. Is door de jaren heen ook steeds beter gaan voetballen.

Geweldige gast! Laat maar komen hoor! Als pinchitter eyy. Goed voor de sfeer ook. En ja die kroketten in de Kuip zijn de beste, altijd al geweest. Zit vaak niks in, je hebt alleen die korst. Maar lekker!

Ik zou Kramer volgend jaar graag bij Ajax zien. Heeft dit seizoen bij een mindere ploeg veel meer laten zien dan dat volgevreten hok van een Brobbey.

Kramer is veel te bescheiden als het over zijn aandeel in het kampioenschap in 2017 gaat. Hij heeft toen echt cruciale goals gemaakt. Of ik hem terug wil zien is weer een andere vraag. Het is wel handig om een plan B te hebben als je in de laatste minuten een goal moet forceren, maar ik betwijfel of zijn huidige niveau voldoende is voor Feyenoord.

9 mei 2023 om 19:01

Volgens mij is hij beter dan ooit, ook als teamspeler. Ervaren, aardige gozer met humor. Als hij zich schikt in zijn rol, wat hij dus zou doen, heb je er denk ik een goede aan

Als derde spits is hij echt absoluut niet verkeerd. Kost geen drol en je gaat nog vaker in de slotfase scoren

Zo'n grote Feyenoord fan is 'ie dat hij z'n kampioenshorloge te koop heeft gezet

9 mei 2023 om 21:17

Ja dat zegt echt iets....misschien is hij niet materialistisch

10 mei 2023 om 00:21

Omdat er gedreigd werd dat het gestolen zou worden. Ken je feiten, als je ze opgooit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren