Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Pedro hier was gebleven, was hij nu nog altijd gelukkig geweest’

Laatste update:

Pedro heeft afgelopen zomer de verkeerde beslissing genomen, toen hij Barcelona verruilde voor Chelsea. Dat is althans de mening van Daniel Alves, de voormalig ploeggenoot van de Spaanse aanvaller. De rechtsback van de Catalanen vindt dat Pedro in het Camp Nou had moeten blijven.

/

De vleugelspits had tijdens zijn debuut voor de Engels kampioen tegen West Bromwich Albion slechts twintig minuten nodig om zijn eerste doelpunt te maken in het shirt van the Blues, maar heeft sindsdien nog niet echt kunnen overtuigen en bovendien zijn de prestaties van trainer José Mourinho’s elftal dramatisch; Chelsea staat voorlopig op de zestiende plaats in de Premier League.

“Ik heb Pedro gezegd dat hij moest blijven, maar er waren te veel mensen bij betrokken”, doelt Alves in de Engelse media op de in zijn ogen kwalijke rol van spelersmakelaars en tussenpersonen. “Als hij hier was gebleven, dan was hij nu nog altijd gelukkig geweest. Maar wij nemen de beslissingen niet. Als dat wel het geval was geweest, had Pedro nog jaren voor Barcelona gevoetbald.”

Ben je het met Daniel Alves eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Past toch beter in het spel van Barca. Zorgde ervoor dat MSN altijd scherp bleef omdat Pedro niet veel onder deed (behalve Messi)
We Zouden hem nu meer dan ooit nodig gehad hebben!!!

12 oktober 2015 om 13:23

Helemaal mee eens. Pedro in vorm is een geweldenaar. Ik zal nooit vergeten wat hij voor Barca heeft betekend.

12 oktober 2015 om 14:41

Mee eens, dat hij op de bank zit, doet daar niets vanaf met nagenoeg de beste voorhoede van de wereld. Nu is Messi geblesseerd en was ie veel aan spelen toegekomen, dat gold ook toen Neymar geblesseerd was. Had dit jaar tot dusver kansen genoeg gekregen. Was natuurlijk ook een belangrijke speler in het Guardiola tijdperk als onderdeel van MVP

Pedro heeft net als alle andere nieuwe spelers tijd nodig. Het helpt ook niet dat Chelsea zand in de motor heeft natuurlijk. Imo had hij ook beter voor een ander team kunnen kiezen dan Chelsea.

Achteraf is dit heel makkelijk te zeggen ja... Pedro z'n stap had ik alle begrip voor als voetballer moet je de ambitie hebben om altijd te spelen ongeacht je leeftijd of status binnen het team. Dat het vervolgens zo uitpakt had overigens niemand verwacht.

Waar bij Barca heel het team draait is dat bij Chelsea het omgekeerde en is Pedro niet de man die heel dit team gaat laten draaien. Chelsea haalt straks gewoon een waardige vervanger voor Terry en Costa gaat zich normaal op het veld gedragen. Dan komt het allemaal wel weer goed.

12 oktober 2015 om 14:13

Maar laten we eerlijk zijn, de gedachtengang is uiterst begrijpelijk, in Spanje werd hij gewardeerd, was die belangrijk, kreeg die een vorstelijk salaris en was die op een plek die een stuk mooier is dan Londen...

12 oktober 2015 om 22:05

Klopt allemaal, maar Pedro wilde meer spelen (en we weten niet wat er op de achtergrond speelde). Dan maak je een besluit, dat Chelsea niet loopt nu is dan jammer, maar het zij zo. Vind het echt jammer dat Pedro weg is bij Barca.

Ik denk dat met de kennis van nu Pedro de stap naar Chelsea nooit had gemaakt. Hij had dit seizoen meer dan genoeg speelminuten kunnen maken en belangrijk kunnen zijn. Op het moment van de transfer kon ik zijn keuze echter wel begrijpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren