Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je ze ziet spelen, zie je duidelijk de hand van Guardiola’

Laatste update:

Bayern München tegen Manchester City is woensdag een absolute kraker in de Champions League. De vorige confrontatie tussen de twee grootmachten in München werd met 2-3 gewonnen door de Engelsen, maar manager Manuel Pellegrini weet dat het nu lastig zal worden.

/

“Als we Bayern de bal gunnen, weten we dat het erg lastig zal worden om ze te verslaan”, laat Pellegrini optekenen in de Engelse media. Pellegrini is vol lof over zijn collega Josep Guardiola. “Als je ze ziet spelen, zie je duidelijk de hand van Guardiola. Ze zijn technisch erg sterk en daardoor voor ons een erg moeilijke ploeg om te bespelen.”

Toch is de oefenmeester positief gestemd: Manchester City heeft een ijzersterke ploeg en gaat voor de overwinning in de Allianz Arena. “Als wij in balbezit zijn en we kunnen ons eigen spelletje spelen, zal ook Bayern het heel lastig hebben om de bal te heroveren”, klinkt het.

Denk je dat Manchester City wint in Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Jammer genoeg wel, Bayern onder Heynckes was 3x beter en leuker om naar te kijken. Ik kan overigens de winnaar niet voorspellen, weet iemand of Yaya, Mangala mee kunnen doen?

17 september 2014 om 15:56

Helemaal mee eens. Guardiola heeft teveel Barcelona naar Bayern gebracht. Ik mis dat opportunistische spel wat Borussia Dortmund nog wel steeds heeft bijvoorbeeld.

17 september 2014 om 17:01

Ik snap echt niet hoe je het spel van Bayern niet leuk vind. Vorig jaar heb ik tijdens ditzelfde affiche het beste voetbal van het jaar gezien tijdens de eerste helft.

Ik denk dat mensen het spel onder Heynckens aan het verheerlijken zijn, omdat het al een tijdje geleden is. Er werd best vaak ingezakt op eigen helft en Bayern was lang niet zo dominant. Het is zo veel moeilijker om op de helft van de tegenstander te voetballen, zeker als zij ook geen enkele intentie hebben om voor de winst te gaan.

17 september 2014 om 17:17

Ben je serieus? Onder Heynckes was Bayern een geolide machine, die erg snel voetbal speelde (vind ik leuk), onder Guardiola spelen ze over het algemeen heel traag voetbal en op balbezit gericht (niet zo leuk), onder Guardiola waren ze ook veel kwetsbaarder zagen we tegen Real en met iets minder geluk werd Bayern nog uitgeschakeld door het zo zwakke Man United, voetbal was duidelijk minder.

17 september 2014 om 17:50

Onder Jupp verloren ze anders wel 0-2 in eigen huis van arsenal

17 september 2014 om 17:53

Real onder Ancelotti klaart Barca onder tijd Guardiola met Villa, goede puyol, alves en xavi enso. Dat was een sterke Barcelona maar Real onder Ancelotti zou dat team zo opzij blazen. En ik denk dat ze ook het Bayern van Jupp aankunnen. Real heeft de beste selectie ter wereld en een coach genaamd Ancelotti!

17 september 2014 om 18:04

Jongens...

Dat het spel van Bayern wat meer op balbezit gaat ligt ook aan de tegenstanders.

Want 3 jaar terug ging Real madrid zich niet ingraven tegen Bayern, nu doen ze dat wel. Dat is het verschil. Voorheen durfde tegenstanders nog wel eens druk te zetten op de verdediging van Bayern, als je dat doet zijn ze tegenwoordig binnen 1 min in de 16 van de tegenstander en als dat 3x gebeurd zit daar sowieso een goal tussen.
Tegenstanders weten dit en passen zich daar op aan, dat is logisch.

Het niveau van Bayern is alleen maar beter geworden, niet voor niks dat ze vorig jaar zo easy kampioen werden. Ik zie ze dan ook uiteraard weer als topfavoriet voor de CL titel

17 september 2014 om 18:20

Samen met Barcelona en Chelsea en als Real zn vorm vasthoud ook wij!

17 september 2014 om 19:16

Volgens mij zien we de hand van gaal tot de dag van vandaag in München! Ene Louis had het er laatst over in de media!

Die spelers zijn niet technisch door Guardiola, hetgene waar je afgelopen seizoen Guardiola's hand het meeste zag was wanneer er minutenlang rond de middelijn over 2 meter afstend werd overgetikt. Bayern is er op tactisch gebied op achteruit gegaan, maar qua spelerskwaliteit zijn ze wel erg vooruitgegaan.

17 september 2014 om 16:04

Sorry, maar het laatste waar Bayern op achteruit is gegaan is op het tactische gedeelte. Heb je wel eens gezien hoe de spelers worden getraind? Guardiola is op gebied van tactiek een meesterbrein. Ik raad je aan op internet te zoeken naar hoe de trainingsvelden eruit zien bij Bayern. Nogmaals, het laatste waar ze op achteruit zijn gegaan is het tactische gebied.

17 september 2014 om 16:18

De nieuwe traningsvelden: dat zal dan ook nodig zijn om overtredingen te faken zonder blessures op te lopen.

17 september 2014 om 16:27

Iemand is de grappigste thuis

17 september 2014 om 17:46

@messibarcanl ik vind Guardiola allerminst een slechte coach en ik weet dat Guardiola op het gebied van positiespel zijn gelijke niet kent, maar ik ben van mening dat de coach soms zijn tactiek moet aanpassen aan zijn spelersgroep. En als hij dat had gedaan en logisch had geredeneerd dan wist hij dat het succes van Bayern voor een groot deel afhing van de sturm und drang tactiek van Heynckes. Ik vond het echter bijna arrogant hoe Guardiola dat allemaal naar de prullenbak verwees en naar het voorbeeld van het door zichzelf gecreëerde ideaalbeeld, Barca, gewoon tiki taka ging invoeren. Met de spelersgroep van Bayern moet je geen tiki taka gaan spelen vind ik, en het verschil tussen 12/13 en 13/14 geeft me gelijk.

17 september 2014 om 17:58

MessiBarca heeft gelijk hoor. De spelers van Bayern zijn alleen maar gegroeid onder pep

17 september 2014 om 18:49

keylornavas010: Dat heb ik toch ook niet ontkent? Ik betwist puur de filosofie van tiki taka voetbal van Guardiola, dan kunnen de spelers wel zijn gegroeid, maar ik heb het puur over het in de praktijk brengen van zijn tactiek. En het Bayern van afgelopen seizoen was gewoon niet zo effectief als dat onder Jupp Heynckes.

De hand van Guardiola in het spel van Bayern is inderdaad erg zichtbaar. Van een geoliede machine met zeer goed en mooi voetbal, naar een traag tempo met eindeloos getik.

Das dan mooi om te weten, mocht ik vanavond moeite hebben om in slaap te vallen, kan ik nog even naar de samenvatting van Bayern-City gaan kijken. Pfff

Ik heb namelijk de beelden van Barcelona sufgespeeld gedurende de crisis

Wordt sowieso een boeiende match om naar te kijken. City zal serieus moeten oppassen voor Robben en Lewandowski, als die in vorm zijn spelen ze Kompany en co gewoon kapot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren