Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik zeven goede ballen geef en één verkeerde, halen ze de foute eruit'

Laatste update:

Alexander Büttner ligt niet wakker van de kritiek op zijn spel. De linkervleugelverdediger, die afgelopen winter Dinamo Moskou inruilde voor Vitesse, speelde dit seizoen tot op heden tien competitieduels voor de Arnhemmers, maar kon volgens critici alles behalve imponeren. In gesprek met Voetbal International zegt Büttner dat hij onterecht hard wordt aangepakt.

"Ik ben nu eenmaal een jongen op wie gelet wordt. Ik kan er heel goed mee omgaan. Ik heb er totaal geen last van", aldus de ex-speler van onder meer Manchester United en Anderlecht. Büttner wordt vooral bekritiseerd op het gegeven dat hij weinig laat zien als ervaren speler. "Als ik zeven goede ballen geef en één verkeerde, dan halen ze alleen de foute eruit."

"Ze zeggen weleens dat er jongens met een stempel zijn", vervolgt de 28-jarige Büttner. "Ik ben er daar één van. Ik denk dat mensen op bepaalde jongens altijd commentaar willen hebben. Het is makkelijk, hè, thuis achter je computer iets zeggen over een ander", aldus de verdediger, die zegt gewoon te blijven voetballen en niet afgeleid te zijn.

Ben jij het eens met Alexander Büttner?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is het leven van een verdediger c.q. keeper. Als je een fout maakt, is dat regelmatig fataal en ben je de kop van jut. Verliest een middenvelder (zoals Ziyech bijvoorbeeld) 30 van de 35 ballen, en uit 3 goede passes volgt een doelpunt, dan is ie motm en krijgt een hoge waardering.

Je geeft alleen nooit 7 goede ballen. Eerder 7 slechte en af en toe een redelijke. Hij valt me echt enorm tegen! Hoewel dat ook wel deels met zijn uitstraling op het veld te maken kan hebben. Zo verongelijkt en het lijkt nooit aan hemzelf te liggen.

Ik geloof best dat hij tegen kritiek kan, sterker nog hij houdt juist van alle aandacht. S'avonds laat rondjes rijden met z'n witte porsche door de stad en steeds iets te veel gas geven.

15 november 2017 om 16:26

Precies het probleem. In zijn wijk is hij een soort held. Daar gaat er al heel veel mis.

15 november 2017 om 19:46

Sluit mij helemaal aan hierbij .. behalve dan het feit dat het gaat om een witte Mercedes AMG gts en geen Porsche.. maar goed

16 november 2017 om 06:49

Haha okee, ik ben die gozert zo vaak tegengekomen in mooie auto's. En dan wel in Duitsland gaan tanken

Het is niet zo dat mensen echt letten oo die ene verkeerde bal, maar meer het soms lompe spel van hem.
Zelf de meest irritante overtedingen maken en wapperen met z'n armen bij jan en alleman, maar bijna gaan huilen als hij zelf een tikje krijgt.
Daar raakt de voetbalfan niet van onder de indruk en is de sympathie snel verdwenen.

15 november 2017 om 16:18

Edit;
Omdat ik dit inderdaad vanachter mijn tablet doe graag het volgende.
Graag zou ik in contact met hem komen of een afspraak willen maken om dit netjes face to face tegen hem te zeggen....drinken we er daarna een pintje bij als 2 volwassen mensen, lijkt me erg gezellig en het voldoet aan zijn wens/vraag.

nou alexander, we hebben het gezien dat het je niets doet. gefrustreerd over het veld lopende tegen oa zulte waregem voor de EL en ook echt een domme domme rode kaart pakken. je speelt als een krant en pakt domme kaarten terwijl jij met je ervaringen in moskou en manchester juist de kar moet trekken!

Deze jongen heeft zijn belofte niet waar kunnen maken. Speelde voor zijn vertrek naar Engeland gewoon goed bij Vitesse. Volgens mij is het hem naar de kop gestegen en kan hij de weelde niet aan.

Dat zeg ik, ernstige zelfoverschatting. We moeten de eerste wedstrijd nog zien dat hij meer dan 2 goede ballen geeft, laat staan zeven.

Na z'n transfer naar Manchester United denk ik iets te veel in zichzelf gaan geloven. In zijn eerste periode bij Vitesse speelde hij goed, maar is daarna echt overal door het ijs gezakt. Ik moet zeggen dat ik nog wel wat van hem had verwacht toen hij de afgelopen zomer weer terugkeerde bij Vitesse, maar het is 1 van de slechtere backs in de Eredivisie.

Deze jongen mist echt een gezonde dosis zelfreflectie. Het is eerder dat ie 7 slechte ballen geeft en 1 goeie dan andersom.

Van enige zelfreflectie is duidelijk geen sprake. Sorry maar je bent verschrikkelijk zwak bezig. Misschien verwachten we wel teveel dat kan ook, maar even onder ons: ik heb je nog nooit 7 goede ballen zien geven in een wedstrijd en ik zie je toch al een jaar of 10 voetballen.

Doet er eerst een half jaar over om fit te worden, speelt drie leuke potjes in het begin van het seizoen en het komt over alsof hij denkt het allemaal op z'n sloffen te kunnen. De kritiek van de Vitesse-aanhang op Büttner (en ook Pasveer) is ook vooral dat ze altijd maar de schuld buiten zichzelf zoeken. Een grote bek hebben is prima, als je het waar kan maken. Nu is het tijd om nederig te zijn en hard te werken.

En het is inderdaad makkelijk kritiek leveren van achter mijn computer, maar daar ben ik ook voetbalfan voor. Maar het zou voor een ex-speler van Manchester United en Anderlecht ook niet al te moeilijk moeten zijn om zich staande te houden in de eredivisie? Daar mag je best trots op zijn. Maar mijn inziens mogen de fans dan ook wat meer van je verwachten en juist kritiek op je hebben. Als Faye een basisplaats zou hebben en op dit niveau zou presteren, kon ik daar prima mee leven.

Deze jongen kent helaas geen enkele zelfkritiek. In een vlaag van verstandsverbijstering van iemand binnen Manchester United is hij daar ooit binnengehaald. Büttner overschatte zichzelf daarvoor ook al, maar het is daarna erger geworden. Hij kwam terug, speelde niet veel en zeker niet bijzonder, maar op de laatste dag van afgelopen transferperiode kon hij toch naar psv. Hij wilde zelf wel, maar dat mocht niet van Vitesse. Dat heeft zijn populariteit geen goed gedaan. Sindsdien heeft hij voor mijn gevoel ook minder krediet bij Vitesse supporters. Ik zie hem wekelijks de meest dwaze acties uithalen en moet constateren dat hij weinig positiefs heeft toegevoegd dit seizoen. Vooral Europees viel hij op met zwakke optredens. Alles bij elkaar genomen is het niet gek dat hij in Arnhem niet op handen gedragen wordt.

Hahah, "het doet mij niks" vervolgens "makkelijk achter je computer blablabla". Hij mag God op zn blote knieën danken voor zijn prof carrière, anders had deze intelligente professor de middelbare school niet eens gehaald. Hij geeft juist 7 zeer slechte ballen zoals hierboven al iemand in zijn reactie heeft gezet en afentoe een redelijke bal. Iedere keer dat Fraser hem opstelt krijgen de fans van vitesse gewoon een middelvinger in hun gezicht. Met alle respect, dit is ook gewoon iemand die kickt op aandacht, kijk hoe hij erbij loopt op het veld en in zijn interviews heeft hij het ook bijna altijd over dat hij bij Manchester United heeft gezeten. Schande voor Vitesse zo'n speler.

Als je ineens naar Manu mag, ziek zeker! Dan denk je dat je de beste bent. Nu in de kracht van je leeftijd 28jr weer bij Vitesse zit, dan heb je toch schijt aan kritiek, je bent (als je niet ga scheiden) voor je leven onafhankelijk. Hij weet ook wel dat ie er niks van kan, maar stel hij had in die periode dingen gedaan die beslissend waren, had ie nu nog bij the reds gezeten!! Toch leuk voor z'n zeer beperkte voetballer

Haha, wat heb ik gelachen tijdens het lezen van dit artikel. Heb hem een paar wedstrijden zien spelen bij Anderlecht. Man, wat deed dat pijn aan m’n ogen. Bijna elke bal wild wegstampen. Sommige mensen hebben toch veel mazzel dat ze dit beroep mogen uitoefenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren