Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik ooit vertel om welke club het gaat, verklaren jullie me voor gek’

Laatste update:

Henk de Jong volgde Dwight Lodeweges in april 2014 op als trainer van SC Cambuur en was daarna bijna twee jaar de hoofdcoach in Leeuwarden. Gaandeweg het vorige seizoen stapte hij echter op en komend seizoen is hij niet ergens werkzaam als trainer, maar als commercieel medewerker: FC Groningen legde hem recent vast. De Jong had aanvankelijk wel het idee om langs het veld te staan.

/

In gesprek met de NOS vertelt De Jong dat er opties lagen. IJsselmeervogels had interesse en ook Vitesse was een mogelijkheid geweest, maar dan had Alfred Schreuder daar aan de slag moeten gaan. De Arnhemse club koos echter voor Henk Fraser als nieuwe trainer. Zelfs deze week diende zich nog een andere mogelijkheid aan voor de 51-jarige trainer uit Drachten.

“Ik heb daar een paar nachten van wakker gelegen, maar ik had al mijn woord gegeven aan Groningen. Maar als ik ooit vertel om welke club het gaat, dan verklaren jullie me voor gek”, aldus De Jong. Dat hij straks als geboren Fries voor FC Groningen werkt is geen probleem, sluit hij af. “Dat noemen ze ontwikkelingswerk”, zegt hij met een knipoog.

Denk je dat Henk de Jong binnen twee jaar weer ergens hoofdtrainer is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel schreeuwen en weinig zeggen, Henk de Jong heeft weer een podium gevonden. Het was juist heerlijk rustig sinds zijn opstappen. De volksretoriek van De Jong heb je na drie maanden wel genoeg herkauwd en uitgekotst. Snel wegstoppen in een kantoortje in Groningen.

6 juli 2016 om 10:08

Nee dan Foppe de Haan die zich liever ten koste van andere weer in het nieuws wringt

6 juli 2016 om 10:28

Wie zegt dat hij blij is met de uitspraken van Foppe? Of denk je dat omdat hij toevallig een Heerenveen supporter is?
Veel supporters worden ook niet vrolijk van de uitspraken van Foppe in de media, evenals uitspraken van Riemer.
Maar goed als er interviews worden gehouden met dergelijke personen en de media brengt het naar buiten is er weinig aan te doen.

6 juli 2016 om 10:47

Ik weet niet of wel of niet blij is met de uitspraken van Foppe, maar blijkbaar heeft hij moeite met Henk de Jong. Mijn reactie daarop is dat bij zijn eigen clubje ook zo iemand rond loopt.

6 juli 2016 om 10:48

Volgens mij gaat het hier nergens over Foppe de Haan maar over De Jong, of heb ik iets over het hoofd gezien?

Wil je mijn mening over Foppe hebben? Die moet lekker aamdacht aan de vrouw geven, af en toe even bij Riemer langs gaan en samen de wedstrijden bezoeken. Alles wat ze inhoudelijk kwijt willen moeten ze intern doen, interviews moet je je niet meer voor lenen.

Dat terzijde had ik het over de goedkope volksretoriek van Henk de Jong, die zichzelf weer lekker wegzet door te schreeuwen om een uitkering voor één maand na zelf ontslag te hebben genomen bij een werkgever waar hij bovenmodaal verdiend heeft. Daarnaast nog even schreeuwen dat je naar een club zou kunnen, nou als we dat eens zouden weten, dan zouden de oren gaan klapperen. Om dan toch naar Foppe te verwijzen, die zegt gewoon dat hij naar AZ kon vertrekken. Zeg niks, of zeg waar het op staat. Dit lijkt meer op pochen en zelfpijperij zonder het beestje bij de naam te durven noemen.

6 juli 2016 om 10:59

Maar Foppe kan het dan niet laten om er aan toe te voegen dat hij met Heerenveen de champions league haalde. Is toch ook pochen en zelfpijperij?

6 juli 2016 om 11:09

Mag hij niet benoemen waarop hij trots is? Als jij bijv een marathon zou lopen, zou je dat daarna ook trots op Facebook zetten. Is dat ook zelfpijperij?

6 juli 2016 om 11:39

Wel een beetje 😀Maar waarom zou Henk de Jong dat niet mogen doen?

6 juli 2016 om 11:46

Dat is volgens mij een onderbouwing waarom hij achteraf tevreden is dat hij gebleven is. En ook hier gebruikt hij gewoon feiten. Mijn probleem met De Jong is hard schreeuwem maar niks zeggen. Zeg dan niks.

6 juli 2016 om 12:18

Er wordt hem gevraagd of hij niet als trainer aan de slag wilde, daar geeft hij antwoord op. Als hij uit beleefdheid richting de club de naam van de club niet wil nemen dan moet je dat respecteren vind ik. En als jij dat hard schreeuwen vindt dan zegt dat iets over hoe jij tegen Henk de Jong aankijkt. Hetzelfde heb ik met Foppe de Haan, die heeft altijd commentaar gehad op zijn opvolgers en hen daar het werk niet makkelijker voor gemaakt. Ook hoe hij dit seizoen ingestapt is. Zou tot de kerst blijven, maar toen het liep ging hij het seizoen afmaken. Had hij zijn eerste wedstrijden verloren dan was hij voor de klus weggelopen.

6 juli 2016 om 15:10

Hahaha keurig genuanceerde reactie. Henk de Jong is gouden vent waar bijna heel NL mee weg loopt. Mooi dat hij voor een echte club kiest en niet naar jou dorpje gaat 😜

Flauw. Schermen met een ploeg en die niet noemen. Wat een poeha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren