Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik niet van Barcelona zou zijn, zou ik wel meer spanning willen’

Laatste update:

Barcelona won zondagavond met liefst 5-1 van buurman Espanyol en de achterstand op koploper Real Madrid blijft daardoor slechts twee punten bedragen. Hoewel Atlético Madrid vorig seizoen kampioen werd, wordt verwacht dat Real en Barcelona in het huidige voetbaljaar weer moeten uitmaken wie er op de eerste plaats eindigt in de Primera División.

/

Luis Enrique, de trainer van de Catalanen, erkent in gesprek met AS dat de Spaanse competitie aan spanning nog wel eens te wensen overlaat: “Een competitie met meer kampioenskandidaten zou beter zijn, maar we moeten het doen met de competitie die we hebben. Maar als ik geen coach van Barcelona zou zijn, zou ik wel meer concurrentie wensen. Dat komt de entertainmentgehalte wel ten goede.”

Barcelona gaat zich nu voorbereiden op de Champions League-wedstrijd van komende woensdag tegen Paris Saint-Germain en Luis Enrique verwacht een zware wedstrijd: “Zij zijn erg goed. Bovendien hebben ze Zlatan Ibrahimovic terug. We hopen PSG in aanvallend opzicht meer pijn te doen dan de vorige keer.” Barcelona verloor in september met 3-2 van de Frans kampioen.

Maakt een andere club dan Barcelona en Real Madrid dit seizoen kans op de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atletico Madrid, zeker weten. Waar Real en Barca mindere periodes gaan doormaken gaat Atletico door omdat ze mentaal zo ontzettend sterk zijn, natuurlijk hebben ze minder kwaliteit, we zullen zien wat uiteindelijk de doorslag zal geven.

7 december 2014 om 23:25

PS: Een antwoord op de poll hierboven.

7 december 2014 om 23:29

Dat denk ik toch zeer zeker niet. Hoe Real en Barca nu spelen zullen ze nooit verliezen. En zelfs als ze in een mindere periode komen zijn de spelers goed genoeg om te blijven winnen, al is het maar 1-0. Als Atlético weer een sterk seizoen speelt zoals vorig jaar en van Barca en Real kunnen winnen maken ze misschien een kans, amders gaan deze 2 clubs strijden om de titel.

8 december 2014 om 00:39

Dit seizoen heeft Atletico al 2x de madrileense derby gewonnen, 1x gelijk. Maar real begon ook wel stroef aan dit seizoen. Als ze ook van Barca kunnen winnen is er zeker kans dat het weer een driemachtenstrijd wordt.
Ps. Ik hoop dat Sevilla, Villareal of Valencia snel (volgend seizoen misschien) de 4de club zal worden.

8 december 2014 om 07:43

Real al verloren van Atletico en toch nog 4 punten voor. Atletico en Barca moeten nog tegen elkaar, dus daar gaat een van de 2 (of allebei) nog verder achterop kunnen raken. Maar ja, je weet nooit wat er de tweede seizoenshelft kan gebeuren. Ik geef Atletico net zoveel kans als Barca, alleen lijkt dit Real toch echt de favoriet.

Nee ik zje Atletico niet weer het kunstje van vorig seizoen herhalen. Ik denk dat die 2e Classico in Camp Nou zal bepalen wie er kampioen zal worden

ik vind sinds de komst van simeone bij athletico dat het kampioenschap in spanje spannender is geworden dan eerst. athletico hoort er zeker bij, wel als outsider natuurlijk.
de bundesliga is pas saai bayern nu voor derde jaar op rij dik bovenaan zonder enige weerstand

Gelukkig is het wel al verbeterd. Atlético dat vorig jaar kampioen werd, Real dat met een abnormaal wereldteam speelt en vorige week zagen we ook een sterk Valencia tegen Barca. De enigste club die ontbreekt is Deportivo.

Atletico blijft voor mij titelkandidaat. Ben benieuwd of Valencia way versterkingen kan halen, dan zie ik ze volgend jaar ook mee doen.

Dit heb je toch in elke competitie wel. er komt eens een eendagsvlieg langs. Maar meestal gaat het om 3 teams die de dienst uitmaken.

Nou degenen die, zoals VZ suggereert, van mening zijn dat de kampioenschap enkel tussen Real en Barca gaat hebben geen kaas van voetbalverstand gegeten. Alleen teletekstsupporters en Barca/real 'fanboys' delen deze mening.

Als vaste La Liga volger reken ik Atletico zeker tot een kanshebber voor de titel. En nee, niet zozeer als een outsider maar als een regelrechte titelkandidaat.

Waarom is ook heel simpel: Atletico heeft alle karakteristieken als ploeg zijnde om aan het einde van de rit wederom met de landskampioenschap aan de haal te gaan. Deze losgeslagen dolle honden, in de goede zin van de woord, van Diego Simeone zetten net als Real en Barca de 'mindere' tegenstanders in Spanje met gemak opzij. Over het algemeen met iets minder dominantie, veldoverwicht en overtuiging dan Barca en vooral Real dit seizoen maar de 3 punten blijven na 90 minuten voetbal altijd aan boord.

Het pieken bij Atletico is van een iets(jes) minder hoog niveau dan bij Real. Bij Barca heb ik mijn twijfels, over hun moet ik mijn definitieve oordeel nog vellen. Atletico zal niet zoals Real 10 of meer wedstrijden op rij allemaal met 3 a 4 goals verschil kunnen winnen. Dit komt simpelweg door het feit dat hun spelopvatting dit niet (altijd) toelaat en ook deels omdat zij minder fris aan wedstrijden beginnen dan hun 2 grote concurrenten. Atletico legt veel meer strijd, passie, loopwerk en jagen af in vergelijking met de andere 2 grootmachten. Dit zorgt ervoor dat zij een ploeg zijn die lastiger te verslaan is dan zowel Real als Barca, maar hierdoor raken ze ook meer overbelast en vermoeid dan hun 2 directe titelrivalen.

Had ik het net zojuist over de ploeg Atletico en hun karakteristieken dan is het het woord dalen, na pieken, een mooi vervolg. Atletico zie ik dus op de hoogtepunt van hun piek als een iets mindere machine dan B.v. Real maar het dalen en dieptepunt van Atletico ligt ook lager dan bij Real en Barca. Atletico dicht ik het minst de kans toe om 2 of 3 wedstrijden achter elkaar of in een kort tijdsbestek punten te verspelen. Ook dit is het gevolg van de spelopvatting, management en filosofie binnen de ploeg. Het winnaarsmentaliteit en discipline gehalte ligt simpelweg flink wat hoger binnen de selectie van Atletico dan bij Real en Barca.

Wie de kaarten, om in pokertermen te spreken, van Diego Simeone en zijn oorlogsveteranen onderschat kent weinig over de ploeg Atletico en hoe zij in elkaar steken. Deze ploeg beschouwd en betreed elk wedstrijd als een finale, ook de woord oorlog zou hier niet misstaan. Zij gaan hun landstitel verdedigen tot de laatst druppeltje zweet en bloed.

Ze zijn al op verplaatsing bij Real, Valencia en Malaga geweest. In de tussentijd hebben ze ook tegen Sevilla gespeeld. Dat zijn maar liefst 4 van de overige 6 top-7 geklasseerde ploegen van La Liga. Die 4 punten achterstand op Real en 2 op Barca verbloemt een hoop want Atletico heeft tot dusver een beduidend lastig speelschema moeten afwerken dan de ander 2.

Als Atletico wederom in staat is om niet te verliezen in Camp Nou en op verplaatsing bij Villarreal en Sevilla 4 punten of de gehele buit uit deze 2 nog lastige uitwedstrijden kan pakken dan dicht ik hun een goede kans toe op prolongatie van de kampioenschap. Atletico zie ik thuis hoogst onwaarschijnlijk van geen enkel 'topper' verliezen.

Niets van een tweestrijd dus. Die tweestrijd leeft in de media met dank aan de Messi/ronaldo rivaliteit en hun fanboys. Atletico is een serieuze ploeg die aan het einde van de rit de beide grootmachten kan 'riveren', om nogmaals in pokertermen te spreken.

8 december 2014 om 00:49

Ik denk dat dit het seizoen van Real Madrid gaat worden. Ronaldo heeft een buitenaardse vorm te pakken en de rest van het team draait ook lekker. Waar het vorig seizoen soms nog stroef ging tegen de 'kleintjes', vegen ze nu iedereen van de mat.

8 december 2014 om 17:16

Ja ik vind het ook jammer. Ik vind het ook raar om te zien en lezen dat niet iedereen zo bijzonder begaafd is als jullie twee, vooral op een voetbalforum. Je kan zelfs zeggen dat ik licht verbijsterd ben. Een taal die bijna elk jaar aan verandering onderhevig is en vooral veel onlogische en daarom moeilijke regels bevat zou toch voor iedereen gemakkelijk moeten zijn. Ook voor mensen die niet is Nederland zijn geboren en dus niet vanaf hun geboortejaar al de klanken en woorden opvingen vanuit hun Nederlands sprekende ouders.

Dat jullie er zo erg aan irriteren is ook begrijpelijk. Aangezien je gelijk ziet wat de fouten zijn die Gereed maakt en je er eigenlijk dus automatisch overheen leest aangezien jullie voorgenoemde genialiteit, snap ik dat het pijnlijk kan zijn voor de ogen. Hersenen hebben niet eens klinkers nodig om woorden te formuleren als de woorden bekend en honderden keren gehoord zijn, dus dan is het logisch dat men die genialer zijn dan de werking van hun eigen brein dat ze aan hele kleine spelfoutjes irriteren op nogmaals een voetbalforum.

Een plek waar men bespreekt hoe mannen tegen een bal aan trappen.

Ik wilde uitleggen wat het woord sarcastisch betekent maar domme ik, natuurlijk weten jullie dat. Ik denk dat jullie maar is de eerstvolgende spellingswedstrijd moeten bezoeken met allebei een hand in elkaars broek.

Dan kunnen jullie samen genieten van het idee hoeveel beter jullie een tekst kunnen schrijven dan de gemiddelde VZ-bezoeker, want dat is echt iets om van te genieten aan het einfe van je weekend.

Edit: Ik zie dat de reacties waar ik op reageerde aangepast en/of verwijderd zijn. Dank u. Deze ook als dat niet teveel moeite is.

8 december 2014 om 02:44

Bedankt voor je betoog. Ik geef niet om de zogenaamde 'fouten'. Je hebt in ieder geval duidelijk gemaakt hoe jij vindt dat het in elkaar steekt.

8 december 2014 om 13:54

Ik wist niet dat Aad de Mos hier ook een account had.

Daarom kijk ik nooit Spaanse compititie gister ook al 0-1 voor espanyol wist 100% dat Barcelona tog zou winnen clubs in de Spaanse compititie kunnen nooit een voorsprong vast houden tegen real of barca waardeloze compititie als de 1ste plaats daar met 9punten voor staat is het moeilijk voor de 2de plaats om daar over heen te gaan want er is geen tegenstand in die compititie alleen atletico bied tegenstand tegen real en barca

8 december 2014 om 16:57

Hahaha het is volkomen duidelijk dat jij nooit de Spaanse competitie kijkt inderdaad. in de slotwedstrijden werd door zowel Atletico, Barcelina en Real Madrid allerlei punten verspilt namelijk..

Ik weet niet wat jullie denken hoor maar als van van Barca vind ik dat je de kwaliteiten van Atletico niet moet onderschatten. Met spelers zoals Mandzukic, Arda, Koke, Godin enzovoorts heb je toch wel topspelers in huis. Daarnaast hebben ze ook nog eens dat mentale in huis waardoor ze bijna onverslaanbaar zijn. Ik denk zelfs dat dit Atletico, Bayern Munchen zal kunnen verslaan.

@gereed44
Atletico is landskampioen en zeer zeker titelkandidaat. Maar dat je daarna begint over Fcbarcelona, waar je niet over kan oordelen. Om daarna te zeggen dat ze iets meer overtuiging, iets meer veldoverwicht, iets meer dominantie hebben dan Atletico, maar tegelijkertijd weet je niet of de pieken van atletico van een hoger niveau zijn dan die van Barca. Maar wel lager dan die van Real Madrid. En dat Barca en Real minder passie, strijd, loopwerk in een wedstrijd leggen en minder afjagen dan Atletico. Dat zij daarom fitter zijn dan Atletico maar wel minder lastig te verslaan dan Atletico. Als Atletico daadwerkelijk elke wedstrijd de 3 punten binnen had gehaald, dan hadden zij, inclusief vorig seizoen, al 156 punten behaald. De winnaarsmentaliteit zou hoger liggen dan bij Barca en Real. Maar indien het slecht gaat dan zakken zij verder weg dan Real of Barca zouden doen. Als ik jou zo hoor dan word Atletico kampioen, met vlag en wimpel. Maar zij kunnen niet zoveel wedstrijden achter elkaar winnen als Real en over Barca kan je nog geen oordeel vellen....??

Barca heeft uit bij Real gespeeld, uit bij Valencia, uit bij Villareal, uit bij Málaga, thuis tegen Sevilla. Bloemen, verbloemen......?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren