Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik eerlijk ben, denk ik dat Australië geen kans heeft tegen Nederland’

Laatste update:

Pim Verbeek was vier jaar geleden zelf nog bondscoach van het Australisch elftal, maar onder leiding van de Nederlandse oefenmeester werd de tweede ronde op het WK in Zuid-Afrika niet bereikt. Verbeek gaat ervan uit dat het team van zijn opvolger Ange Postecoglou er evenmin in zal slagen om de groepsfase te overleven, nadat het openingsduel met Chili al met 3-1 werd verloren.

/

Woensdagavond staat de wedstrijd tegen het Nederlands elftal op het programma voor de Socceroos, en na afloop daarvan staat de teller bij Australië nog steeds op nul punten, verwacht Verbeek. “Als ik eerlijk ben, denk ik dat Australië geen kans heeft tegen Nederland”, vertelt de 58-jarige trainer, die momenteel in dienst is bij de Marokkaanse voetbalbond, aan FOX Sports.

Verbeek is er wel van op de hoogte dat de Australiërs ondanks de nederlaag een goed gevoel hebben overgehouden aan de ontmoeting met Chili. “Maar de kwaliteit en de internationale ervaring van de Nederlandse spelers zal het verschil maken”, voorspelt de coach, die zijn collega Postecoglou advies geeft. “Als je Nederland te veel ruimte geeft, dan kun je het vergeten. Daar zijn ze te gevaarlijk voor. Je moet zo compact mogelijk spelen. Als Oranje kan combineren, dan zullen ze winnen.”

Ben je het met Pim Verbeek eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is Nederland natuurlijk aan haar stand verplicht om te winnen. Echter, ze hebben het altijd moeilijk met zeer verdedigend ingestelde ploegen, dus hopen dat Robben en van Persie het weer op hun heupen krijgen vanavond. Snel scoren, dan is het klaar.

18 juni 2014 om 10:06

inderdaad, eerste kwartier er vol op klappen. Proberen te scoren, in de rest van de 1e helft de 2-0 maken. en dan kan je het rustig uitspelen. als spanje dan wint van chili staan we 3 punten los.

18 juni 2014 om 10:09

Of Chili wint dan van Spanje, ervan uitgaande dat Nederland van de Aussies wint, dan zit je al in de volgende ronde.
Denk daarom dat Chili - Spanje een leukere maar ook spannendere wedstrijd wordt. Dit is toch wel de laatste kans van Spanje en Chili is ook een voetballende ploeg die graag aanvalt, wordt denk ik dus een mooie wedstrijd.

18 juni 2014 om 11:41

Stel Spanje wint met 1-0 van chili, en Nederland 1-0 van Australie, komt Nederland op 6 punten en een doelsaldo van +5, Chili blijft op 3 punten met een doelsaldo van +1 en Spanje komt op 3 punten met een doelsaldo van -3. Het moet gek lopen als je dan geen eerste in de poule word. Dus wat mij betreft mag Spanje winnen van Chili, maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat we eerst zelf de 3 punten binnen slepen.

18 juni 2014 om 10:14

JA maar zo verdedigend is Australie toch niet ingesteld.. Ik vind Australie vooral altijd een echt mannenteam.. Ze blijven gaan en zijn fysiek sterk maar vind niet echt dat ze op z'n (bijv Italiaans) met z'n allen voor die goal hangen..

5-3-2. Mocht het net als tegen Spanje werken, wat ik dus niet denk. Want die Australiërs gaan zeker niet aanvallen tot dat Nederland scoort. Ik verwacht veel hoge ballen tijdens de wedstrijd. En wanneer het 0-0 blijft tot in de 70e minuut, zal Van Gaal mogelijk 4-3-3 inzetten, om een aanval te forceren, voor een 1-0.

Met deze opstelling zie ik het gewoon somber in. Maar goed dat zie ik eigenlijk ook na de groepsfase. Mexico en Kroatië lijken me echt fit, en Brazilië zal zeker veranderingen uitvoeren. Nederland moet gewoon aanvallen voor de zelfvertrouwen, tegen de Aussies.

18 juni 2014 om 10:16

Want tegen Spanje deden ze niet aanvallen met dit systeem? Je kanhier gewoon mee aanvallen, je kan vroeg druk zetten met die 5 man op het middenveld.

Australie kan hier al helemaal niet goed onderuit spelen. En heb je dus juist helemaal de hele tijd druk op je etgenstander.

We winnen met 5-1 van de nummer 1 van de wereld in deze opstelling. En jij ziet het nog steeds somber in tegen een Mexico, Kroatie en Brazil? Nederland zal ook aavallen, maar dta kan ook gewoon goed met dit systeem. Je kan zelfs meer druk zetten dan in een 4-3-3.

18 juni 2014 om 11:58

Nou echt aanvallend was het niet, geloof dat Spanje ruim 65% balbezit had, wel werd er geweldig vanuit de omschakeling gevoetbald, maar dat is gewoon counteren natuurlijk.
Maakt voor de rest ook niet uit, maar dat gaat tegen Australië niet gebeuren natuurlijk, daar zal Nederland de ploeg met 65% balbezit zijn.

Australie moet vanavond in principe winnen om nog een kans te maken om door te gaan,dus er komen heus wel gaten.

De bal is rond, maar als Nederland niet wint schaam ik me wel. Maar een counter en met Cahill in de spits kunnen ze tegen elk team scoren.

Australie is vooral in de lucht erg gevaarlijk. Denk dus dat het een must is dat Vlaar speelt. Verder vind ik ze ook niet bijster veel voorstellen in de Azië Cups die ik tot nu toe gezien heb van ze. Ze moeten het vooral hebben van dode spelmomenten, maar ze hebben het ook gewoon erg lastig tegen voetballende ploegen in Azië. Een Nederland met Robben, vpersie en Sneijder hoort gewoon te winnen van ze.

18 juni 2014 om 10:19

Chilli maakte de fout om een verdediger op Cahill te zetten die nog kleiner was dan Cahill die niet bijster groot is.

Het word sowieso geen walk over van Oranje!

18 juni 2014 om 12:00

Klopt! Helemaal mee eens dat ze vooral in de lucht gevaarlijk zijn.
Verder ben ik wel van mening dat dit toch wel een makkie word voor Nederland.
In principe moet Ned gewoon lekker snel de bal rond laten gaan (laag vooral), veel driehoekjes creeeren en vooral moeten de aanvallers gewoon hun directe tegenstanders overklassen met techniek/snelheid.
Wat zaalvoetbal trucs er door heen jassen
En wat dat betreft hebben we wel wat kwaliteit voorin.
Ik zou eigenlijk Depay en of Lens wel minuten geven deze match.
Ik moet wel zeggen dat ik Australie nog aardig vond spelen tegen Chili, maar mijn gevoel zegt alsnog een 3-0 a 4-0 voor Ned.

Trouwens waarom gaan zovele ervan uit dat Australie zo verdedigend ingesteld is?
Ben het daar eigenlijk echt niet mee eens.
Wellicht dat ze tegen een team als NL wat verdedigender zullen spelen maar Australie probeert altijd wel lekker aan te vallen (lukt niet altijd haha maar ze proberen het wel).

Ik vond Australië niets eens zo slecht spelen tegen Chilli, ze creëerden voldoende kansen. Cahill en Bresciano vond ik het gevaarlijkst. En vooral de zijkanten waren erg snel met Oar en de 2de helft kwam er ook een super snelle gozer in.

Ik hoop dat ze hen net onderschatten.

Australië kan wel gaan verdedigen maar wat schieten zij daarmee op? Australië moet ook voor de winst voetballen anders zijn ze sowieso gezien.

18 juni 2014 om 12:00

Ook als je verdedigd en op de counter speelt kun je 'gewoon' winnen hoor, Nederland scoorde 3x tegen Spanje vanuit de counter.

18 juni 2014 om 12:43

Denk niet dat Australie een speler heeft die zo'n counter kan opzetten en afronden. Of ze moeten Robben en Van Persie even van ons lenen.

Natuurlijk maken de Aussies een kans, kijk maar naar Belgie gisteren. Je bent natuurlijk aan je stand verplicht om te winnen en met de ervaring van zowel onze toppers als de coach gaat het ook wel lukken, maar zal het een taaie pot worden. Succes mannen!

Australie heeft niks aan 80 min 0-0 en dan alsnog verliezen, dus die zullen zeker 2e helft proberen te scoren, anders zijn ze sowieso klaar

dit word een 3-1 voor Nederland toto tip !

Ik denk dat het nog lastig wordt,die aussies gaan net als bij hockey, er bovenop klappen!
Veel druk zetten, á la Salzburg!
De truc wordt het voor Oranje daar onderuit te voetballen.
Dat is niet zomaar even gedaan, dan moet alles kloppen en iedereen heel scherp zijn, anders wordt Australië een hele taaie tegenstander, onvermoeibaar en doorgaan tot het einde!

ik waag me niet aan een voorspelling. heb er veel vertrouwen in en verwacht een Australië dat zich niet gaat verstoppen. Ik vertrouw volledig op Louis en de mannen die het in het veld moeten gaan doen. Gezonde spanning is al de hele dag aanwezig!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren