Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik Cocu was, zou ik Willems of Arias de penalty’s laten nemen’

Laatste update:

Doordat Davy Pröpper woensdagavond in de Champions League-uitwedstrijd tegen FK Rostov vanaf elf meter faalde (2-2), heeft PSV dit seizoen nu vier strafschoppen gemist. De Eindhovenaren slaagden er ook in het vorige voetbaljaar vier keer niet in om vanaf de strafschopstip raak te schieten, strafschoppenseries daargelaten.

/

Voormalig trainer en algemeen directeur Jan Reker stelt vast dat de spelers van PSV niet bestand zijn tegen veel druk. “Als de druk hoog is, zoals bij de PSV-spelers nu het geval is, dan neem je een strafschop met minder risico waardoor hij makkelijker te pakken is voor de keeper. Het is een vicieuze cirkel”, aldus Reker in een interview met Metro.

Reker voegt eraan toe dat spelers als Ronald Koeman, Johan Neeskens en Sören Lerby de beste penalty’s namen, maar dat iemand als Johan Cruijff nooit achter de bal ging staan. “Hoe groter de speler, hoe groter de druk. En daarmee bedoel ik ook de positie waarop een speler speelt. Luuk de Jong is spits, hij voelt altijd druk dat hij moet scoren. Als ik Phillip Cocu was, zou ik Jetro Willems of Santiago Arias uitkiezen.”

‘Als ik Phillip Cocu was, zou ik Jetro Willems of Santiago Arias de penalty’s laten nemen’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willems lijkt me een goede optie, die denkt sowieso niet na en dat is misschien nu juist wel goed. ik vind alles best zolang de Jong ze maar niet weer gaat nemen.

29 september 2016 om 19:50

Ik zie willems nog wel een panenka proberen, doet veel onnodige trucjes. Siem of misschien Moreno?

29 september 2016 om 19:55

Panenka vind ik prima hoor, dan heb je meer kans dan zo'n bal die half naar de hoek gaat precies op de hoogte van de keeper. Pröpper en ook Guardado namen eigenlijk te weinig risico, laag in de hoek is de veiligste keuze. Maar als hij dan niet goed in de hoek is, is het makkelijk voor de keeper.
Een Willems die ene panenka probeert of heb boven in kruising jast is misschien wel wat PSV nodig heeft nu.

29 september 2016 om 20:01

Waarom trappen ze die bal niet gewoon door het net in plaats van een geplaatste bal in de hoek schiete

29 september 2016 om 20:14

Zoals Luuk de Jong probeer bedoel je? Zulke ballen eindigen ook nog als eens op de lat oid. Bal in de hoek is prima, maar dan moet hij wel goed kn hoek zijn.

Willems is totaal niet in vorm en Arias lijkt mij nu ook niet echt een specialist. Laat Siem de Jong ze maar nemen.

29 september 2016 om 19:54

Siem de Jong heeft normaal geen basisplaats. Al zal hij misschien de komende weken wel spelen door de blessures van Ramselaar en Hendrix. Volgens mij is Pereiro in principe nu de nummer 1, heeft 1 penalty genomen en die schoot hij heel rustig binnen, maar goed probleem is dat ook hij niet altijd speelt.

Verder hoeft de vorm niet heel veel uit te maken denk ik, Pröpper speelde een geweldige wedstrijd gister deed werkelijk alles goed, op de penalty na.

30 september 2016 om 16:42

Denk dat Pereiro op dit ogenblik de beste kandidaat is, mits hij speelt. Nam in Uruguay ook geregeld de strafschoppen. Hij heeft wel de techniek en de rust om een penalty te scoren denk ik

Dat zijn echt de laatste spelers die ik zou kiezen. Siem de Jong, Pereiro of Moreno lijken me betere opties. Daarnaast zou ik gewoon Pröpper de volgende penalty laten nemen, verwacht echt niet dat hij keer op keer zal missen, als je telkens een andere speler de strafschoppen laat nemen dan creëer je ook een beetje die vicieuze cirkel.

Wat een onzin redenering is dit zeg, doe anders Zoet das een keeper, die kunnen niet voetballen kan het helemaal niet tegenvallen.

oke serieus:
Gewoon Propper laten nemen, die heeft een vaste trap. En als die er niet in staat Siem de Jong

als ik cocu was zou ik ze zelf nemen

29 september 2016 om 20:23

Zoals op Wk'98? Siem de Jong of Pereiro lijkt me nu het veiligste. Al is Guardado normaal voor Mexico ook een specialist, in het PSV shirt lukt het hem op de een of andere manier niet.

30 september 2016 om 02:23

Zijn beide geen basis spelers.
Misschien moreno?

Willems?? Die zou ik niet eens meer opstellen. Willems is echt uit vorm. En geen idee of hij ooit weer zijn niveau gaat halen. Corners en zijn voorzetten zorgden altijd voor gevaar. Nu komt niets meer aan. En zonder deze wapens is willems een hele beperkte speler. En is brenet eigenlijk veel beter.

Als Pereiro erin staat dan hij. Ijskoel loopt 1 op 1.

30 september 2016 om 03:42

Hoeveel penalties heeft Pereiro dan genomen? Volgens mij maar eentje.

30 september 2016 om 08:11

Idd voskat en die maakte hij. Dus loopt hij 1 op 1 (1 genomen, 1 gemaakt).. Is dit zo lastig te begrijpen? Hij scoort wel dus geef hem een kans..

Lekker makkelijk lullen ook. Het halve team heeft inmiddels gemist en een keeper laat je niet snel een strafschop nemen.
Elke profvoetballer moet van 11 meter een bal langs de keeper en tussen de palen kunnen schieten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren