Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik bij Barcelona had willen spelen, dan was ik er wel gebleven’

Laatste update:

Héctor Bellerín stapte in 2011 over van de jeugdopleiding van Barcelona naar die van Arsenal. De vergelijking wordt getrokken met Cesc Fàbregas, die in het verleden ook van Barcelona naar Arsenal trok. Fàbregas keerde echter weer terug naar Camp Nou, maar die plannen heeft Bellerín niet.

/

“Dat is geen goede gedachte, want als ik bij Barcelona had willen spelen dan was ik er wel gebleven”, begint Bellerín in gesprek met de Daily Mirror. “Ik ben bij Arsenal gekomen om een vaste plek in het eerste team te veroveren en ik wilde zeker vier jaar blijven. Als ik in de toekomst naar Barcelona zou willen, dan was ik gewoon gebleven.”

“Ik heb besloten om naar Arsenal te komen en ik denk niet na over mijn toekomst. Ik wil bij Arsenal blijven, voor Arsenal spelen en het goed doen. Ik heb een keer met Cesc gesproken. Hij is een professional en hij was altijd erg positief over Arsenal. Met zijn hulp en met de hulp van de club voelde ik me snel thuis.”

Héctor Bellerín speelt in de toekomst voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 mei 2015 om 13:53

Beetje of topic maar word de fa cup finale bij de bbc uitgezonden?

30 mei 2015 om 13:55

Bb, je hebt het toch zo gevonden op je smartphone? Zoek het op.

30 mei 2015 om 13:55

Fox Sports 2

30 mei 2015 om 14:10

Ja op Bbc. Ik hoop dat Bellerin bij Arsenal blijft, wat een talent, maar vrees er een beetje voor. Een uitspraak als deze betekent weinig in de voetbalwereld.

30 mei 2015 om 14:30

deze bellerin kan gewoon een beetje hard rennen, de spaanse kyle walker

30 mei 2015 om 14:54

C.smalling
Heb je iets tegen Arsenal? In een ander topic noem je The Ox een mislukte transfer, hij is net een enorm talent. Nog maar 21, hopelijk kan hij eens fit blijven.

En Bellerin is nu al beter dan Walker. De Spaanse Walker, alsjeblieft zeg. Bellerin is veel fijnbesnaarder.

30 mei 2015 om 15:46

Ja hele dag programma's en de wedstrijd op BBC1

30 mei 2015 om 17:02

Inplaats van dit te typen had je ook gewoon antwoord kunnen geven

30 mei 2015 om 13:53

Ik hoop het

30 mei 2015 om 13:53

Goed onderbouwd, waarom denk je dat? Volgens mij zegt hij zelf dat hij er dan wel gebleven was en juist nu zou hij dan terug moeten gaan aangezien Alves wrsch weg gaat. Maar goed, jij bent nogal zeker van je zaak, dus wellicht heb je heel overtuigende argumenten om dit te onderbouwen.

30 mei 2015 om 13:56

Is dat je onderbouwing? Sterk. Dus omdat speler A naar Real zou gaan, gaat speler B naar Barca? Iedereen is gelijk, maar gelukkig niet hetzelfde.

Hoop het, is een groot talent. Dit is een fijner om te horen dan hoe Fabregas het toentertijd bracht. Bij hem had ik altijd het idee dat hij wel een keer terug zou gaan. Nu even doorknokken en laten zien dat hij beter is dan Debuchy

Ik denk dat Bellerin niet meer zijn basisplaats zal weggeven. Het is ook goed voor het Spaans voetbal dat ze er weer een topspeler in potentie erbij hebben. Op dit moment zou ik Bellerin heel graag bij Barca zien want Montoya is uiteindelijk niet van het niveau van wat ik verwacht had en Alves gaat zo goed als zeker weg.

Ik vind bellerin overrated, zeer goed talent, maar met hem als RB wordt je geen kampioen. Als debuchy fit is zie ik hem liever in de basis, en dan bellerin verhuren of in de fa cup en league cup laten spelen.

Off-topic:
Waar is chambers eigenlijk? Weet dat hij in een dip zit, maar is hij nu helemaal uit de wissels gezet?

bellerin denkt niet aan terugkeren zoals cesc fabregas
fabregas dacht ook niet terug naar barca te gaan
tot hij bijn meer dan 5 geen heeft gewonnen bij arsenal

bellerin ik zie binnen 5 jaar bji barca enkel als je tenminste een topper bent geworden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren