Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Giroud fit blijft, hebben we kans om kampioen te worden’

Laatste update:

Arsenal wordt in de wandelgangen in verband gebracht met spitsen als Diego Costa (Atlético Madrid) en Jackson Martínez (FC Porto), maar volgens Jack Wilshere heeft zijn club helemaal geen nieuwe aanvaller nodig. De middenvelder is onder de indruk van Olivier Giroud, momenteel de aanvalsleider van the Gunners. Volgens Wilshere kan Giroud Arsenal aan de titel helpen.

/

“Wij hebben Olivier, die het geweldig doet dit seizoen”, doelt Wilshere in de Engelse media op de twaalf competitietreffers die de Fransman maakte. “Als hij fit blijft, hebben we een kans om de titel te pakken. Mensen onderschatten onze selectie, we hebben veel talent. Kijk maar eens naar de reservebank: Alex-Oxlade Chamberlain is international van Engeland en dan hebben we nog Lukas Podolski en Thomas Vermaelen.”

“We moeten soms rouleren en dat doen we dan ook”, weet Wilshere. “Als Mikel Arteta speelt ga ik eruit of naar de rechterkant. Als we kampioen willen worden, is dat iets wat we moeten blijven doen.”

Heeft Arsenal een nieuwe spits nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk hebben ze een nieuw spits nodig. Als giroud geblesseerd raak hebben ze alleen bendner of poldi achter de hand. Veel te matig voor een titelkandidaat. Martinez/benzema/costa zouden allemaal geweldige versterkingen zijn

20 januari 2014 om 17:48

Nou bendtner heeft zich toch wel aardig bewezen! Maar ik denk dat wenger's grote uitgave eenmalig was. Misschien heeft ie wel plannen met Gnabry of een type Santi als valse spits?

20 januari 2014 om 18:06

Bendtner had hem moeten winnen dit jaar, maar hij is tenminste een echte man en gaat niet achteraf zitten huilen

Hilarisch die foto's op Facebook (If you know what I mean)
Elke keer als ik hem in de reacties langs zie komen, krijg ik spontaan een glimlach

20 januari 2014 om 18:10

Ja haha, Lord Bendtner. Echt een topspeler.

20 januari 2014 om 17:52

40 miljoen+ voor een extra spits is gewoon teveel, daarvoor moet je in een ander deel van Londen zijn.

20 januari 2014 om 18:08

Ik vind dit mooie bedragen:

Martinez --- €30,- mil
Benzema --- €40,- mil
Costa --- €25,- mil

Alleen denk ik dat de clubs meer geld willen.

20 januari 2014 om 18:13

Athletico gaat Costa echt niet voor 25 mil weg geven hoor. Hij presteert 3 kéér zo goed als Benzema. Als Athletico van plan is om Costa te verkopen zullen ze zeker wel met een bedrag van 40 a 45 mil moeten komen.

20 januari 2014 om 18:17

Ja als jij denkt dat Costa voor 25 miljoen te koop is zit je er toch echt verschrikkelijk naast, hij is veel te belangrijk voor Atletico! ik zou eerder denken aan 40 miljoen..

20 januari 2014 om 18:22

Maar hoelang speelt Costa al zo goed? Zelfde geldt voor Martinez.

hij is nu bezig aan een sterk 2de seizoen. (wel een echt ijzersterke seizoen).
Martinez speelt ook pas 2 jaar goed.
Benzema is idd geen 40 miljoen waard, dat moet 30 zijn.

Ik blijf het zeggen, Als Perez niet zo......., maar dat is een ander discussie

20 januari 2014 om 18:31

Martinez speelt al 1,5 seizoen als een beer, lijkt me dus wel dat die jongen 30 miljoen + mag gaan opleveren zeker omdat Porto al bijna zijn contract heeft verlengt.

Costa kan je inderdaad aandragen als hoe lang speelt hij nou al daadwerkelijk top, maar zo gaat dat, presteert een speler voor een paar maanden top dan is hij opeens een enorm bedrag waard, kan ook zo weer anders zijn zie Benteke bijvoorbeeld.

20 januari 2014 om 18:31

Na de winters stop presteert Costa niets meer hoor. Na de wedstrijd tegen real Madrid werd hij gehypt. Ik heb me twijfels of die Costa daadwerkelijk topniveau is... Laat hem is maar 3 seizoenen lang is bewijzen bij Atletico Madrid.

20 januari 2014 om 20:04

Vucinic wordt ook genoemd, en zou een uitstekende, niet al te dure aankoop zijn denk ik! Ik hoop dat hij de concurrentiestrijd aan wil gaan met Giroud, want ik vind hem persoonlijk beter. Waar Giroud echt in stelling gebracht moet worden, kan Vucinic ook zelf iets creeëren.

20 januari 2014 om 21:34

Vucinic hoeft echt niet te komen. Al kregen we m gratis, zet dan Bendtner er maar in.

Het liefst zie ik Mandzukic, Rooney, Suarez of Benzema komen.

20 januari 2014 om 22:01

Bendtner laat me niet lachen. De namen die je noemt, ziet iedereen het liefst komen, maar of ze haalbaar zijn betwijfel ik. Suarez en Rooney kun je al doorstrepen: Man Utd en Liverpool gaan die echt niet aan de concurrent verkopen. Mandzukic of Benzema zijn wellicht haalbaar, maar pas in de zomer.

Er is nu een serieuze concurrent voor Giroud nodig. Vucinic is veel beter dan Bendtner, een goede concurrent voor Giroud en haalbaar in januari.

Denk niet dat ze het per se nodig hebben, maar als ze bijvoorbeeld Martinez kopen vergroten ze hun kansen wel

Nu Walcott geblesseerd is tot het einde van het seizoen moet er gewoon worden ingegrepen en een goede spits gekocht worden. Giroud is zelf al geen absolute topspits, laat staan de andere spitsen.

20 januari 2014 om 18:02

Inderdaad! Eigenlijk belachelijk dat de grootste bron van goals de rest van het seizoen(een half seizoen!) uitvalt en het niet eens zeker is dat er iets voor binnengehaald word. Bizar.. Giroud is een aardige spits maar hij zal er nooit 25 of 30 inschieten in een PL seizoen. Wenger kan niet verwachten dat zijn middenvelders die hele productie over blijven nemen. Helemaal niet als Poldi er niet instaat die nu van nature onze meest doelgerichte speler is..

Giroud laat in de toppers zien dat hij geen vuist kan maken, dus we hebben wel degelijk een nieuwe of andere soort spits nodig. Giroud doet het goed tegen de kleintjes, maar daar blijft het voorlopig ook bij.

20 januari 2014 om 18:15

Voor de topwedstrijden heb je de geniale bendtner aleen ben bang dat tie niet lang blijft geruchten gaan dat madrid en barca een miljoenen bod aan het voorbereiden zijn

20 januari 2014 om 18:21

Benzema heeft het nou ook niet bepaald laten zien bij Madrid, heeft hele goede periodes en hele slechte. Geen constante spits, die moet je wel hebben om kampioen te worden. Costa en Jackson hebben het (nog) niet laten zien tegen de absolute topclubs. Costa inderdaad tegen Madrid maar dat was eenmalig, tegen Barcelona speelde hij onopvallend. Vraag me dus af of Arsenal er zoveel beter van wordt.

20 januari 2014 om 18:28

Arsenal mist diepgang, dat zag je goed tegen Fulham. We hebben tenminste 1 diepgaande speler nodig, of dat nou op de flank is of centraal. Verder missen we een middenvelder die zonder bal diepgaat (ramsey).

Benzema past totaal niet bij Real, ze verpesten zijn kwaliteiten. Benzema is een spits waarmee je moet combineren, maar zij spelen louter op de counter. Dan heb je meer aan snelheidsduivels als Ronaldo en Bale.

Het probleem is dat wanneer er een topspits wordt aangetrokken, Giroud automatisch moet banken, en dat wil Wenger volgens mij niet (En terecht misschien wel). Een goede stand-in zou daarom misschien beter zijn. Dan kom je toch al snel bij Berbatov

Hoe zielig ik het ook vind als Giroud moet gaan banken, hebben we echt een wereldspits nodig willen we kampioen worden. Giroud is erg goed, maar niet tegen sterke tegenstanders (over het algemeen), we hebben iemand die altijd het verschil kan maken.

Hij heeft er toch geen 12 in de competitie maar 9??

20 januari 2014 om 18:13

Waarschijnlijk bedoelen ze 12 in alle competities.

20 januari 2014 om 18:15

Haha dan moeten ze voet competitietreffers zetten

20 januari 2014 om 18:15

* niet

Giroud maakt je geen kampioen, ik vind het maar een zeer beperkte spits, weliswaar hard werkt, maar eigenlijk te kort komt voor de top...

Als Giroud gewoon in de punt blijft en niet zoals zo vaak een spelmaker probeert te spelen, maakt hij er meer dan hij al doet. Hij is van nature al geen absolute goaltjesdief, maar hij is ook veel tr vaak uit positie. Giroud scoort alleen als hij echt in de wedstrijd zit, maar als hij een keer minder speelt komt er niks van. Een absolute topspits kan 90 min lang onzichtbaar zijn en toeslaan wanneer er een kans voorbijkomt. Ik zeg Pato erbij

Ja, mooi om te zeggen Wilshere, "als Giroud fit blijft zijn we titelkandidaat", maar als Man. City in deze vorm blijft worden zij kampioen van Engeland, zonder twijfel.

20 januari 2014 om 18:50

Dzeko, Agüero, Negredo en Jovetic.. delen kennen die lui niet.

Indirect zegt hij gewoon dus dat Arsenal nog een extra spits nodig heeft. Het risico dat Giroud geblesseerd raakt is gewoon heel groot. Stel dat het gebeurt, dan heb je alleen nog Bendtner voor de spits. Geen slechte spits, maar ook weer geen wereldtop. Niet dat Giroud dat is, maar die is wel gewoon echt goed en in ieder geval goed genoeg voor de basis vind ik.

Ben benieuwd of Wenger nog wat gaat doen.

20 januari 2014 om 18:37

Geen man overboord, Giroud zal je echt niet missen hoor, zo bepalend is hij niet voor Arsenal. Bendtner zou het niet slechter doen hoor.

20 januari 2014 om 18:47

Wij hangen het spel aan Giroud op, dus zijn aanwezigheid is wel degelijk van groot belang.

20 januari 2014 om 18:58

Als je het spel aan Giroud moet ophangen, zie ik het somber in de titel kansen voor Arsenal...

20 januari 2014 om 19:34

Ze staan hierdoor wel op de 1e plaats he..

Het is juist andersom. Als Giroud geblesseerd raakt wordt Arsenal kampioen. Costa (laat Atletico niet gaan) zal ideaal zijn, maak je ook nog kans op de CL.

20 januari 2014 om 18:48

Omdat? Costa heeft Arsenal afgewezen overigens.

20 januari 2014 om 18:54

Lol naar mijn weten heeft Arsenal toch nog niet geinformeerd naar Costa? Van welke bron haal je dit?

20 januari 2014 om 19:12

Omdat kuch kuch (dit komt er moeilijk uit) jullie het beste middenveld hebben in Engeland en met een bewegelijke spits die ook nog veel goals maakt komt er zoveel ruimte voor dit middenveld. Dan is Arsenal niet meer te stoppen en moeten zelfs clubs als Bayeren en Barca beslissingen maken en wordt hoog doordekken uiterst riskant. Dat gaat Bayern dadelijk wel doen hoog doordekken is met Giroud geen probleem (voor de top).

20 januari 2014 om 20:01

Dat beste middenveld weet ik zo net nog niet. Het is een van de beste, maar of het met stip de nummer 1 is? Chelsea en City hebben ook een heel goed middenveld, en nog wat breder ook eigenlijk.

‘als Giroud fit blijft, hebben...' als ja. Zorg ervoor dat dit soort uitspraken niet eens nodig zijn, zoals City die Dzeko en Negredo nog heeft en je kunt kampioen worden. Natuurlijk kunnen we nu ook kampioen worden maar dan ga je toch meer leunen op geluk dan op de breedte van je selectie.

Giroud kan Arsenal veel helpen met het behalen van de langverwachte titel, maar er moet gewoon nog een speler bij. Haal Draxler, ook al is hij nu geblesseerd, het is wel een speler die het goed zal gaan doen en na het aankomende WK zal het nog lastiger worden. Het is een dure investering, maar je hebt er zoooolang profijt van straks pfoe. Als we nu kampioen worden is het al wow, al maakt Arsenal nu ook gewoon een heel goede kans! Hoop op Draxler, en anders Pato.. , Pato zou toch ook een keer zijn belofte willen invullen :-)? En anders die andere wedstrijden maar met Podolski in de spiiiits?

Arsenal heeft sws een nieuwe spits nodig Wenger moet benzema halen.

Ik denk dat Benzema voor een prijsje wel zal komen, nieuwe verdediger is ook nodig vind ik..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren