Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Feyenoord het niet doet, dan gaan wij Willem wel vragen’

Laatste update:

Henk Fräser is benieuwd wat er uit de gesprekken tussen Feyenoord en Willem van Hanegem voortvloeit. De Rotterdamse club en de Kromme hebben onlangs met elkaar gesproken over een eventuele samenwerking, maar daaruit is nog niets officieels naar voren gekomen. Fräser denkt dat de oud-voetballer absoluut zijn waarde heeft en als Feyenoord niets met hem doet, wil hij het zelf wel.

/

Dat zei de trainer van ADO Den Haag vrijdag tegen RTV Rijnmond. Fräser werd na het vertrek van Maurice Steijn benoemd tot interim-trainer in het Kyocera Stadion en is sindsdien ongeslagen gebleven met ADO. Van 1990 tot 1999 kwam hij als speler uit voor Feyenoord en in die periode werkte hij drie seizoenen samen met Van Hanegem, die trainer was in Rotterdam-Zuid.

Fräser zegt zich niet voor te kunnen stellen dat Van Hanegem en Feyenoord niet samen tot een coöperatie zullen komen. “Maar als Feyenoord het niet doet, gaan wij met ADO wel toeslaan. Dan gaan wij Willem wel vragen. Absoluut, als adviseur. Ik ben een beginnend trainer en ik denk ook nog steeds dat de spelers op kijken tegen dit soort mensen”, geeft Fräser aan. Zondag treedt zijn team aan tegen Ajax. Als ADO niet verliest, is het tien wedstrijden achtereen ongeslagen: dat zou een clubrecord zijn.

Denk jij dat Willem van Hanegem en Feyenoord gaan samenwerken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of Willem nou wel of niet wat voor Feyenoord gaat doen, denk dat deze ras Feyenoorder niet bij Ado een functie gaat vervullen

11 april 2014 om 21:15

Hoezo niet?
Willem is toch ook trainer geweest van Utrecht, en heeft vaker functies vervuld bij een andere club?

11 april 2014 om 21:18

Ik denk het wel, Willem zn ego moet ook gestreeld blijven en als hij een rasfeyenoorder als Fraser kan helpen, denk ik dat hij het wel ziet zitten!

11 april 2014 om 21:20

ADO is nou niet echt een grote rivaal van Feyenoord. Ajax zou natuurlijk een heel ander verhaal zijn.

11 april 2014 om 22:27

Willem heeft zeven jaar bij AZ gezeten en ook aantal jaar bij Utrecht dus daar heeft hij geen probleem mee.

Een van de beste Nederlandse voetballers aller tijden. Symphatieke man in de media. Maar hij begint wel een beetje op leeftijd te raken. Zal als adviseur zeker nog wel meerwaarde kunnen hebben, hoewel ik betwijfel of de jongere spelers wel beseffen hoe "groot" Willem van Hanegem ooit was.

11 april 2014 om 22:38

Sympathieke man? Vind je dat echt? Ik vind 'm echt een enorme zeurkous. Niks deugt in zijn ogen. Maar meningen kunnen verschillen.

Denk dat Feyenoord niet met hem in zee moet gaan, maar dat is mijn mening.

12 april 2014 om 01:20

Zeker feyenoord fan?

Feyenoord moet hem gewoon een functie aanbieden. Is toch niet normaal dat je zo iemand met zijn status weg houdt bij de club.

11 april 2014 om 22:33

Welke status iemand ook heeft, het gaat erom dat iemand iets toevoegt aan een club. Ik heb geen flauw idee wat Willem wil betekenen voor Feyenoord. Het lijkt me dat hij geen vaste baan wil, maar iets met veel vrijheid.. Het lijkt me dat hij niet op kantoor wil zitten.. Er blijft weinig over aan opties..

11 april 2014 om 22:42

Ik vind wel dat het belangrijk is status bij een club kijk maar naar JC bij Ajax. De spelers bij Feyenoord weten dat WvH een club icoon is en daardoor al krijgt hij veel respect plus hij is oud voetballer geweest en weet wat er in die koppies omgaat van de spelers (vooral als het jonge spelers zijn) Ik weet zeker dat hij een versterking is voor Feyenoord. Als adviseur kan hij aan de slag.

11 april 2014 om 23:38

Johan Cruijff heeft zowel bij Barcelona als bij Ajax laten zien iets op te kunnen bouwen. Johan Cruijff heeft verstand van zaken, Willem heeft een mening. Ik vind het een groot verschil. Beiden waren het geweldige voetballers, maar Johan heeft na zijn spelersloopbaan meerdere keren op verschillende hogere niveaus laten zien het spelletje te snappen.

12 april 2014 om 00:56

De Toekomst, Cruyff heeft nog helemaal niets opgebouwd bij Ajax. Toen hij trainer bij Ajax was beschikte hij over uitstekend materiaal en werd hij geen enkele keer landskampioen. Of Cruyff met zijn revolutie Ajax naar een hoger niveau kan tillen is nog steeds toekomstmuziek. Je gaat toch niet beweren dat Van Hanegem minder verstand van voetbal heeft dan Cruyff?

Alsof WvH daar op zit te wachten....adviseur van Ado Den Haag (met alle respect). Feyenoord blijft zijn club en denk heus wel dat ze eruit komen. Aan de andere kant is WvH natuurlijk een held in Rotterdam Zuid. Het lijkt een beetje alsof ze Ajax willen nadoen zoals Cruijff nu advies geeft aan Ajax, wilt Feyenoord ook een club icoon om mee samen te werken. Ik moet toch wel zeggen dat oud prof voetballer oud trainers meer verstand van voetbal hebben dan iemand met een papiertje. Ze weten wat de voetballers op dit moment meemaken omdat zij dat zelf ook vroeger hebben ervaren. Daardoor alleen al kan een voetballer (op dit moment) beter van worden. Dus ik vind WvH een absolute aanwinst voor Feyenoord. Worden de spelers / beleid alleen maar sterker van.

Heerlijk zo een mes in me vlees, als al die gekke hooligans die dat al jaren roepen het nou ook een keer doen inplaats van het op voetbalzone te schrijven 😆

En ja leuk als van hanegem iets bij ADO komt doen zou alleen niet weten wat, ik denk dat fraser zich eerder druk moet maken over het vertrek van coutinho en holla aan het einde van het seizoen want dat begrijp ik nog steeds niet helemaal, holla is 1 van de betere bij ADO waarom zou je zijn contract niet verlengen? En doe een beetje meer moeite voor coutinho en die verlengd ook wel.

Ik zou Wollrm wel willen hebbrn als kantinejuf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren