Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als er iets gebeurt met Danny Blind, wat dan ook, dan ben ik weg’

Laatste update:

De KNVB bracht vorige week naar buiten dat Dick Advocaat de technische staf van het Nederlands elftal kwam versterken. De 68-jarige coach was in het verleden tweemaal zelf bondscoach, maar schikt zich nu in een rol als assistent van de echte bondscoach Danny Blind. Advocaat vindt dat niet vreemd en zegt het met plezier te doen.

/

Hoewel hij in zijn hart best nog graag een groot toernooi mee zou willen maken als bondscoach, is dat niet van toepassing op Oranje. Advocaat zegt tegen de NOS dat zijn ego ook niet te groot is om als assistent te dienen onder Blind. “Ik ben begonnen als assistent, heb daarna een aardige carrière gehad en eindig nu ook weer als assistent”, legt hij uit in aanloop naar de drie oefeninterlands.

De positie van Blind overnemen is allesbehalve zijn doel, benadrukt Advocaat. “Dat zeker niet. Als er iets gebeurt met Blind, wat dan ook, dan ben ik weg. Daar hebben we het over gehad en dat vind ik niet meer dan normaal.”

Denk je dat Dick Advocaat de komende jaren rollen blijft vervullen als adviseur en assistent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dan kan die waarschijnlijk snel zijn biezen pakken want als het WK 2018 in Rusland niet haalbaar is voor Nederland dan zie ik Blind denk ik wel de laan uitvliegen en ik zie ze niet zomaar 1 2 3 winnen van bijvoorbeeld een land als Frankrijk of Zweden in de groepsfase...

24 mei 2016 om 13:49

En met een andere coach wel? Het materiaal is op dit moment gewoon middelmatig.

24 mei 2016 om 14:08

Tuurlijk, en Albanie of Bosnie wel? De selectie is zeker goed genoeg om te kwalificeren.

24 mei 2016 om 13:58

Je moet niet teveel waarde hechten aan de dingen die deze man doet. Vraag maar aan onze Zuiderburen

24 mei 2016 om 14:08

Iedereen weet dat de kwalificatie net zo lastig gaat worden als die van het EK. Wij hebben pech dat er een generatie is overgeslagen. Je mist nu een hoop jongens van 27/28 met ervaring die in hun prime zijn. In plaats daarvan hebben we Robben, Sneijder, van Persie die over de 30 zijn en een paar jonge gasten zoals Depay en Promes.

Al moet ik zeggen dat we waarschijnlijk wel betere cv's zullen krijgen dan de jaren voorheen.

Dickie effect bij Oranje zoals Feyenoord, wie weet?

Eigenlijk hoop ik dat je het liefst zo snel mogelijk weg bent bij Oranje dan Dick, dat betekend dat Blind er ook niet meer is.

Eigenlijk komt het erop neer dat coaches als Blind en Gio gewoon (nog niet) de benodigde competenties in huis hebben. Waarom krijgen ze dan wel de functies ?

24 mei 2016 om 13:53

Bertje heeft gewoon de fout van zn leven gemaakt Door Koeman niet aan te stellen. Natuurlijk valt niet te zeggen dat hij beter had gepresteerd maar de publieke opinie was dan in ieder geval niet zo kritisch geweest.

Ik hoop toch dat blind er gauw niet meer zit. Vind toch dat hij vaak vreemde beslissingen maakt, zijn er dan echt Geen betere mogelijkheden?

Ach dan laat Blind maar lekker als clown de leiding nemen, zolang Dick maar het juiste in zijn oor fluistert.
Laten we hopen dat er straks wat gaat gebeuren op de markt.

Jongens als Bruma naar Inter en dan ook minuten krijgen
De Vrij fit.
Klaassen een mooie transfer met minuten

Als alle spelers van Nederland uit hun blessure zijn en de juiste stap maken qua club dan moet je er best wel iets van kunnen maken.
(uiteraard zijn we dan niet van het niveau Engeland, Duitsland, Spanje enz...
Maar we moeten wel een Kroatië, Tsjechië, Denemarken de baas blijven.

Had gehoopt dat bert van oostveen het was... dan hadden ze direct beide weg mogen gaan! Mogen ze alsnog, maken er echt een groot potje van...

De cirkel is weer rond.

Het is de vraag of het een toegevoegde waarde heeft.

Ik wou dat Blind die instelling had toen Hiddink bondscoach was...

Wat een bizarre constructie weer. Dit kan echt alleen maar in Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren