Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als bij Duitsland iemand me vraagt hoe Engeland is, zeg ik: 'Meteen doen!''

Laatste update:
/

Wat Mesut Özil betreft krijgt hij de komende jaren gezelschap van nog veel meer Duitse voetballers. De spelmaker van Arsenal denkt dat het goed is dat spelers uit zijn geboorteland de overstap maken naar de Premier League. “Het wordt voor Duitse clubs steeds lastiger om hun sterren te behouden”, zegt hij in BILD.

Özil wijst op het nieuw tv-contract in Engeland, dat clubs in de Premier League op jaarbasis honderden miljoenen extra oplevert. “De competitie is zeer interessant en attractief. Duitse jeugdspelers hebben een goede reputatie en buitenlandse clubs zijn daarvan op de hoogte.”

De 27-jarige technicus schroomt dan ook niet om zijn ploeggenoten bij die Mannschaft van een duidelijk advies te voorzien. “Als iemand bij de nationale ploeg me vraag hoe het in Engeland is, zeg ik: ‘Als je de kans krijgt om erheen te gaan, doe het!’ Als ik de keuze nu opnieuw moest maken, zou ik hetzelfde doen. Honderd procent.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is de vraag of Ozil nog lang bij Arsenal kan blijven op deze manier. Er komen dus blijkbaar nog twee spelers bij? Omdat het anders het team "destabiliseert". Wat wordt er dan gedestabiliseerd? Het twaalf jaar lang geen kampioen worden, met 4-0 verliezen van Southampton als je de koppositie kan pakken, met 6-0 verliezen van Chelsea in Wenger's duizendste wedstrijd. Het is een mentaal instabiel team vol kleine kindjes en het is eigenlijk lachwekkend dat mensen voor de duurste prijzen in Europa naar Theo Walcott zitten te kijken. Totaal geen ambitie bij Arsenal, gewoon lekker in de top vier eindigen en 'schijn-meedoen' om de titel. Misschien had Van Persie al die tijd toch gelijk.....

22 juni 2016 om 10:34

Najah met 6-0 verliezen in de 1000e wedstrijd gaat in ieder geval niet meer gebeuren. :P

22 juni 2016 om 10:35

Dat men op het mentale vlak misschien niet sterk is daar heb je gelijk in. Maar dat men geen ambitie toont, daar moest ik wel even om lachen. Die ambitie is al een paar jaar geleden ingezet toen men geen C categorie spelers meer ging aantrekken voor de basis. Ozil is juist het voorbeeld van de ambitie die Arsenal heeft, vervolgens zijn Alexis en Cech aangetrokken, wat ik persoonlijk geen misselijke spelers vindt. En jouwn voorbeeld met duurste prijzen en Theo Walcott begrijp ik niet helemaal, verklaar je nader?

22 juni 2016 om 10:45

Hij bedoelt dat het schandalig is dat je zoveel voor een toegangskaartje vraagt, maar er geen topspelers voor terug geeft.

22 juni 2016 om 11:02

Ah bedankt, dat begreep ik niet zo.
Nu snap ik het, en ja dat is wel ergerlijk ja...

22 juni 2016 om 11:04

pipo is gewoon boos dat hij geen kaartje kan betalen

22 juni 2016 om 11:57

@bialoczerwony
Tussen kunnen en willen zit ook een verschil. De toegangsprijzen bij Arsenal zijn niet bepaald marktconform.

22 juni 2016 om 13:41

stadion zit wel gewoon vol Paryszek en tig duizend mensen op de wachtlijst voor een seizoenskaart

22 juni 2016 om 10:58

Precies de reden waarom ik hoop dat Wenger weggaat na dit jaar.

22 juni 2016 om 12:13

Dit heb ik jou en met jou vele andere fans vaker horen zeggen. Maar weet je wel zeker dat Wenger niet meer uit MAG geven van het bestuur? Enig idee wat het budget is van Wenger voor transfers?

22 juni 2016 om 12:17

Hij kan genoeg uitgeven. Denk dat ze wel rond de 200 mln zitten, al weet ik het niet zeker.

Ik vind het uitgaven patroon van Wenger erg, maar het schijnbare gebrek aan ambitie is nog erger.

22 juni 2016 om 14:53

Blijven dus speculaties, daarom ben ik voorzichtig met de kritiek op Wenger. Heb sterk het gevoel dat er meer speelt dan wij weten.

Straks als Engeland uit de EU is zakt de pond in en dus ook de waarde van dat Sky contract, benieuwd of het dan nog net zo aantrekkelijk is om daar te spelen. Buiten dat natuurlijk mogelijke problemen met werkvergunningen e.d.

22 juni 2016 om 11:43

Zolang je het pond uitgeeft in Engeland dan maakt het weinig uit hoe hoog of lag die is tegenover de Euro

22 juni 2016 om 12:32

@mc_rulez jij hebt zeker economie gemist op school.

Ik denk dat straks engelse clubs gewoon steeds jonge talenten oppikken van europeese clubs door verandering van home grown rule. En dat gaat gewoon talenten verpesten.

Gezien de onderhandelingen tussen Pogba/Juve en Real Madrid en deze uitspraak van Ozil, zou ik zo denken dat kroos dichtbij een overgang staat naar Manchester City

Het is juist verstandig dat Leroy Sane, Joshua Kimmich, Jonathan Tah, Leon Goretzka, Julian Brandt, Julian Weigl, Mohammed Dahoud etc spelen in de Duitse top in plaats van de Engelse top. In Engeland zullen ze ten onder gaan, omdat ze daar de taal minder machtig zijn, minder kansen krijgen aangezien er in Engeland alleen maar naar het prijskaartje wordt gekeken. Als je daar zonder reputatie binnenkomt kun je het wel schudden.

Engels voetbal heeft inderdaad aardig wat geld te besteden, maar de Bundesliga presteert totaal niet minder en zal met de nieuwe tv deal de aansluiting ook gewoon kunnen behouden. Tel daarbij op dat de jeugdopleidingen van de Duitse ploegen een stuk beter is. En dat compenseert veel.

Arsenal moet dit jaar gewoon een sterspeler halen gun de fans ook wat! Een spits ala aubamayang, ibra (maar is vgm al te laat) higuain, lord bendtner. En ze moeten een muddenvelder naast xhaka wat ik trouwens een fantastische aankoop vindt van arsenal. Naast hem moeten ze een speler als witsel, en misschien een speler als hakan calhanoglu ja misschien gaan jullie nu zeggen omdat ik turk ben wil ik dat ze calhanoglu halen maar ik vindt hem erg goed passen bij arsenal en kan met xhaka ozil een dodelijke middenveld vormen of je kan zelfs ozil naar rechts schuiven calhanoglu cam xhaka daarachter en dan nog een ramsey naast xhaka maar ik denk dat hakan calhanoglu als invaller of als basis speler goed te pas kan komen bij arsenal.

22 juni 2016 om 17:53

Xhaka, Calhanoglu en Ozil op een middenveld kan in de Eredivisie en op Fifa wel, maar in de PL niet. Dat is veel te aanvallend. En vergeet niet dat we Cazorla al hebben.

De opties op het middenveld: Coquelin, Elneny, Xhaka, Ramsey, Wilshere, Ozil, Cazorla.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren