Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Ajax, Feyenoord of PSV niet komt, dan wil ik graag naar Engeland’

Laatste update:

Het leek er afgelopen winter op dat Mimoun Mahi zou vertrekken bij FC Groningen. Fulham had zich met 3,3 miljoen euro in De Euroborg gemeld en de aanvaller zelf zag een overgang naar Londen wel zitten. FC Groningen kon echter geen vervanger vinden, waardoor de transfer niet doorging.

Even leverde dat teleurstelling op voor Mahi, maar achteraf begrijpt hij ook wel dat FC Groningen hem niet wilde laten gaan. Nu moet het komende zomer maar van een transfer komen. “Het liefst naar de top van Nederland. Ajax, Feyenoord of PSV. Maar als zij niet komen, dan wil ik graag naar Engeland. Dat land ademt voetbal”, zegt Mahi in gesprek met ELFVoetbal. “In Spanje heb je nog weleens halflege stadions, in Engeland niet. Zelfs in de tweede divisie is er een enorme sfeer. En het zijn echte supporters hé, daar.”

“Ik heb mijn lengte en fysiek mee, maar ik ben geen kick-and-rush-voetballer. Ik moet het vooral hebben van mijn techniek en snelheid”, stelt de aanvaller. Hij zou in de toekomst voor een interlandcarrière voor Marokko kunnen kiezen. “Ik ben geboren in Nederland en voel me ook Nederlander. Dit land zit in mijn hart, maar Marokko ook. Ik heb er nog niet over nagedacht en het hangt van de toekomst af welke keuze ik maak.”

Zie jij Mimoun Mahi naar een Nederlandse topclub vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan me niet voorstellen dat 1 van de 3 genoemde clubs op Mahi zit te wachten. Dus als ik hem was zou ik vast een ticket naar Engeland boeken.

19 april 2017 om 11:01

Misschien willen ze de gok wel nemen (denk bijv dat Jozefszoon ook door PSV werd gehaald), maar zeker niet voor een bedrag van 3 mln. Dat is teveel geld voor een speler die geen zekerheidje is en waarschijnlijk een goede speler voor op de bank wordt (die zijn ook heel belangrijk, dat snap ik maar zijn prijskaartje is te hoog denk ik).

19 april 2017 om 11:38

Als we met NL voetbal willen doorgroeien dan denk ik niet dat je spelers als Mahi bij de traditionele top-3 moet willen hebben. Qua kwaliteit is Mahi een leuke voetballer, maar meer ook niet, zie ook geen doorgroei potentie in Mahi om de top-3 structureel te verbeteren.

19 april 2017 om 11:01

Zou gewoon makkelijk voor PSV of Feyenoord spelen die hebben buitenspelers nodig, Ajax heeft genoeg buitenspelers.

19 april 2017 om 11:37

Wat heb je aan een buitenspeler die het niveau niet aan kan?

19 april 2017 om 11:42

Jullie spelen al bijna het hele seizoen met buitenspelers die het niveau niet kunnen. Hoezo vraag je dit? Mahi is niet minder dan Younes of Traorã© op rechts.

19 april 2017 om 14:29

Hij zal waarschijnlijk ook niet minder zijn dan Viergever of Onana op rechts. Younes speelt op links, Traorã© is een spits. Volgens mij laten alle spelers op dit moment zien dat ze het niveau aan kunnen, Bosz heeft het simpelweg te laat voor elkaar en had Traorã© nooit zo lang op de flank mogen laten staan. Zal wel met een afspraak met Chelsea te maken hebben, kan me niets anders voorstellen. Dat zou buitengewoon kwalijk zijn maar geen reden om Mahi aan te kopen.

19 april 2017 om 11:02

Als wissel kan het nog wel wat zijn denk ik. Stel er zijn er een keer 2 geblesseerd of geschorst is dit wel een ideale 3de of 4de man. Voor Ajax dan, want we hebben met Kluivert, Neres en Younes sowieso wel 3 goede buitenspelers volgend jaar en Cerny en Muric nog. Als je naar psv kijkt dan denk ik dat hij daar zomaar basis kan staan volgend jaar aangezien ze op bergwijn na geen echte buitenspelers hebben.

19 april 2017 om 11:07

Of je nou Bilal of Mahi hebt maakt weinig verschil. Zie Feyenoord niet opnieuw 3 miljoen betalen voor een wisselspeler, alhoewel; dat gaven ze ook uit aan Tapia.

PSV en Feyenoord hebben beide behoefte aan nieuwe spelers op de flanken, dus beide zouden best een optie zijn. Maar dan moet Mahi zich wel realiseren dat een basisplaats er niet in zal zitten bij beide clubs.

19 april 2017 om 11:37

Ik vind hèm ook geen speler voor de topclubs maar als veltman en sinkgraven het wel redden bij Ajax dan kan mahi makkelijk aanvoerder worden van ajax

19 april 2017 om 12:55

Heb je gelijk in lenin. denk dat reading meer een club voor hem zou kunnen zijn, jaap stam die bijvoorbeeld verzorgd voetbal wilt spelen. 2e niveau van engeland is niet te hoog gegrepen voor deze jongen denk ik.

Nou die gaat naar engeland. Komt nog net tekort voor de nederlandse top.

Hopen dat er weer een club komt die 3 miljoen kost. In menig ziet men volgens mij de opvolger van mahi. Ik ben wel benieuwd hoeveel ajax voor zo een speler verlangt. Ook zie ik graag zivkovic en warmerdam van ajax naar Groningen komen

Goede techniek en een sterke passeeractie in de benen, maar ik gok niet dat Psv, Feyenoord of ajax op hem zitten te wachten. Denk niet dat hij goed genoeg is. Wellicht kan hij beter een tussenstap nemen via AZ of Utrecht bijvoorbeeld. Mahi is niet constant genoeg en blinkt niet dusdanig veel uit dat hij in de Eredivisie top aan de slag kan, denk ik.

19 april 2017 om 11:27

Een topspeler van Groningen gaat zelden naar AZ en al helemaal niet naar Utrecht. Utrecht is, ondanks dat ze afgelopen 2 seizoenen beter presteren (maar dat wisselt toch om de paar seizoenen steeds af), geen stap hogerop tov Groningen.

AZ is dat wel, maar ik begrijp waarom Linssen mikt op een transfer naar de top 3/het buitenland. Want die stap van Groningen naar AZ is wel een stap vooruit, maar geen hele grote.

19 april 2017 om 13:06

Oke leuk dat je dat snapt van Linssen, maar het gaat over Mahi OT: Ben het met je eens dat Utrecht structureel geen stap omhoog is, en AZ slechts een klein stapje. Ik denk echter dat PSV best een gokje kan wagen met Mahi, aardig spelertje vind ik en PSV zit niet bepaald dik in de buitenspelers.

Dit vind ik zo'n speler die eigenlijk eerst naar een stabiele sub-topper moet (bijvoorbeeld Vitesse, Heerenveen en in het verleden Twente) om zich daar eerst te bewijzen. Ik vind het niveauverschil tussen Groningen en de huidige top 3 te groot. Daar zit nog een stap tussen.

19 april 2017 om 11:32

Het niveauverschil tussen de clubs die jij opnoemt en Groningen is anders ook gigantisch klein. Zou niet begrijpen waarom je van Groningen naar die clubs zou gaan. De enige stabiele subtopper op dit moment is AZ, wat de enige stap hogerop is naast de huidige top 3.

19 april 2017 om 11:53

Persoonlijk schat ik toch Groningen iets lager in. Maar dat is heel persoonlijk.

Maar een club als AZ zou ik wel vinden passen inderdaad.

Of een top 3 club moet een gokje willen wagen. Maar dat zie ik niet zo snel gebeuren. Misschien Feyenoord als ze Kramer verkopen.

Feyenoord moet deze jongen binnenhalen. Een beetje concurrentie voorin zal hun selectie goed doen en zeker voor de breedte. Met slechts 11-12 goede spelers ga je het volgend seizoen niet meer redden.

Nog lang niet goed genoeg voor de nederlandse top, en ik denk dat hij blij mag zijn als er een club uit de championship zich nogmaals meldt voor hem.
laat hem lekker bij groningen blijven en zich daar echt in de kijker spelen, wie weet komt die mooie club dan nog wel eens voorbij. maar ik vrees dat als hij nu de overstap maakt hij in engeland gewoon op de bank belandt

Vind het wel een speler met potentie. Goede speler die misschien in een jaartje als invaller bij top 3 zich kan ontwikkelen tot basisspeler

Niemand zit op hem te wachten, dus hoop dat zijn zaakwaarnemer hem ergens kan slijten in Engeland. Wat een zelfoverschatting van die Mahi...

En dat gezever over interlandkeuze. Een spelertje als Mahi mag blij zijn dat die profvoetbal speelt en moet nooit, maar dan ook nooit denken aan een interlandcarriere bij Oranje. Als zulke spelers ooit in aanmerking komen voor Ons Oranje dan worden we echt een lachertje, een niveau Costa Rica of Zuid Afrika...

Mimoun is pas een half jaar vaste waarde...eerst maar eens verder leren bij Groningen

Mee eens, eerst maar eens wat langer van vaste waarde zijn. Als hij deze lijn kan doortrekken is hij ook voor de top goed genoeg. 14 goals bij een club die niet top draait, die trapt er een nivootje hoger ook zat in.

Het is wel een leuke speler voor PSV. Ze moeten straks Van Ginkel en De Jong vervangen. Daarnaast wil Propper weg. Aangezien ze bij PSV niet meer dan 5 Miljoen willen betalen voor een speler valt Mahi in die prijsklasse.

Het spijt me zeer maar Mahi is echt niet goed genoeg voor de top 3 van Nederland, zelf heb ik mijn twijfels bij AZ.

Als je alleen samenvattingen bekijkt snap ik dat Mahi zo nu en dan positief opvalt maar als je een hele wedstrijd ziet dan zal je het met me eens zijn.
Mahi maakt erg veel onnodige fouten, is vaak totaal niet aanwezig en mist creativiteit. Het lijkt me slimmer om nog een seizoen bij FC Groningen te blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren