Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alonso corrigeert zichzelf: ‘Als Ronaldo wint, dan zou dat ook verdiend zijn’

Laatste update:

Xabi Alonso zei woensdag dat Manuel Neuer de beste doelman is met wie hij heeft samengespeeld en dat het niet onverdiend zou zijn, wanneer de Duitser in januari wordt verkozen tot de winnaar van de FIFA Ballon d’Or. Carlo Ancelotti vond dat de 32-jarige Spanjaard Cristiano Ronaldo over het hoofd zag en begreep daar niet zo veel van, maar Alonso schuift nu in gesprek met de Daily Mail zijn Portugese ex-teamgenoot alsnog naar voren.

/

“Hij is zonder twijfel de beste speler in de wereld. Ik zei onlangs dat Neuer de Ballon d’Or wel zou verdienen, omdat hij met Duitsland ook wereldkampioen is geworden. Maar als Ronaldo opnieuw wint, dan zou dat ook verdiend zijn. Hij heeft een geweldig seizoen achter de rug en won de Champions League. Hij is de beste speler met wie ik heb samengespeeld”, aldus Alonso, die sinds afgelopen zomer voor Bayern München speelt.

De Bask heeft geen spijt van zijn transfer: “Ik vernam dat Engelse clubs over mij aan het praten waren, maar ik wilde in Madrid blijven. Toen ik echter van de interesse van Bayern hoorde, wist ik dat ik voor die club moest kiezen. Ik had een frisse start nodig, dit is waarschijnlijk mijn laatste club in mijn carrière”, aldus Alonso.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect voor keepers, maar zeker de toegevoegde waarde van bepalende spelers lijkt mij groter. Met een goede keeper kun je niet winnen, alleen niet verliezen. Het draait om de winst.

21 november 2014 om 20:33

Maar als je niet verliest dan win je of speel je gelijk dus dan ligt het wel aan de keeper.

21 november 2014 om 20:37

Ligt aan de situatie. Wanneer twee topteams tegen elkaar spelen (bijvoorbeeld City tegen Chelsea) ggaat het al snel om het niet verliezen, niet om de winst.

Bovendien kan een bepalende speler ook een keeper zijn. Als je een geweldige aanval hebt maar een te zwakke verdediging kom je er niet. Zie Liverpool vorig jaar of Roma het jaar daarvoor. Het zelfde geld andersom. Als je een verdediging hebt die weinig incasseert, maar geen aanval hebt die scoort kom je er ook niet.

Voetballen is aanvallen en verdedigen, niet of.

21 november 2014 om 21:18

Neuer heeft zowel Bayern als Duitsland tig keren gered het afgelopen seizoen. Vooral tijdens het WK. Tegen Algerije bijvoorbeeld. Zonder hem waren ze misschien nooit zo ver gekomen.

21 november 2014 om 21:41

Hahaha klopt wel een beetje. Ik heb zelf natuurlijk ook liever Messi/Suarez in de spits bij een club ala ADO dan Neuer in de goal bij ADO.. bijvoorbeeld.

21 november 2014 om 22:18

Met een goede spits kan je een paar keer scoren, maar met een slechte keeper kan je dan nog steeds verliezen.. waarom was er zo'n discussie over casilas vorig jaar.. omdat ronaldo het niet alleen kan.. natuurlijk is ronaldo fantastisch, zonder twijfel.. en als hij nog niet gewonnen had, dan had hij absoluut moeten winnen. Maar na de overheersende jaren van de 2 beste spelers van afgelopen 2 jaar, zou ik het ook een keer mooi vinden als ze zo'n eer geven aan iemand die minder in de spotlights staat. Want op keeper-gebied staat hij (in mijn optiek) op eenzame hoogte. Net zoals ronaldo en messi staan. Dus ronaldo zou een logische keuze zijn, maar Neuer zou het ook zeker verdienen na afgelopen jaar.

22 november 2014 om 14:01

1x scoren levert statistisch iets meer dan 2 punten op, terwijl 1x scoren maar 1 punt oplevert. In dat opzicht heb je meer aan een geweldige keeper

Poe, was z'n mediatrainer net op tijd. De boze Ronaldo-fans waren waarschijnlijk al massaal op bedevaart naar München om hem boos aan te kijken. Crisis afgewend.

22 november 2014 om 01:49

@migi84

Wat een kinderachtige reactie. Kom op vind je dit nou echt interessant, mensen uit de tent lokken? You must be a badguy. Tuurlijk is dit mediacorrect net als dat hij een speler van Bayern op noemt omdat Duitsland ook het WK won.

Je laat je gewoon uitlokken door interviewers waarvan hun werk het uitlokken van mensen is om de reacties te krijgen die ze nodig hebben om lezers uit te lokken.

En wat maakt jou dat, gezien je dat niet doorhebt? Hun bitch.

22 november 2014 om 12:16

Tuurlijk ben ik de media's bitch, ik heb duizenden reacties geplaatst op Voetbalzone.

Jij laat je overigens uitlokken door mij, maakt jou dat dan mijn bitch?

23 november 2014 om 01:20

Je heb er daadwerkelijk duizenden gepost. 5000 in ieder geval. Oh en de media verdient geld over sensatiezoekers als jij. Jij doet het om mensen te irriteren, en dat maakt je ook nog is zielig.

Hij corrigeert helemaal niks. Ok. Als hij het vindt mag dat. wijst gewoon dat hij niet subjectief is. Jammer dat ie weg is bij Madrid en gestopt is als international, mis hem wel een beetje.

Zijn ze allemaal bang ofz. Je mag toch gwn je mening geven.

21 november 2014 om 23:13

Ja maar hoe dat dat zei was ook erg respectloos.

21 november 2014 om 23:20

Ja, hoe durft hij te zeggen dat het niet onverdiend zou zijn als Neuer zou winnen. Het klonk zelfs een klein beetje als een belediging voor Ronaldo... Volslagen belachelijk natuurlijk.

Dat hier serieus ophef over is. Hij zegt toch dat als Neuer wint het niet onverdiend zou zijn. En meteen weer 'respectloos van Xabi'. Wat een pure onzin weer.

22 november 2014 om 03:29

Ronaldo fans zijn nou eenmaal snel op hun piemeltje getrapt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren