Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Almere City wil naar de Eredivisie: ‘Je kan het vergelijken met Heracles’

Laatste update:

Achttienvoudig international Hedwiges Maduro is tegenwoordig werkzaam als analist bij FOX Sports en sinds een half jaar trainer van Almere City Onder-21. Terwijl andere clubs stilstaan, is het de nummer negen van afgelopen seizoen in de Keuken Kampioen Divisie dat er alles aan doet om de stap te kunnen maken naar de Eredivisie. Het stadion wordt uitgebreid en extra velden zijn aangelegd. Daarnaast praat de oud-middenvelder over de terugkeer van Arjen Robben bij zijn oude club FC Groningen en spreekt hij zijn hoop uit over een comeback van zijn vriend Wesley Sneijder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk verwacht je iets van één van de beste Nederlandse voetballers ooit.

29 juli 2020 om 16:46

Inderdaad, je kan het proberen te temperen wat je wil, maar hij gaat toch gewoon elke wedstrijd 4 goals maken door naar binnen te trekken en te schieten.

Robben gaat wel shinen denk ik. De hoop op Sneijder moet hij daarentegen lekker laten gaan. Ik heb foto’s gezien van afgelopen weekend en daar stond hij met 30kg te veel training te geven. Als Utrecht supporter zou ik zelf ook zwaar teleurgesteld zijn als FCU deze “clubman” aantrekt.

29 juli 2020 om 20:12

Zoals Ten Hag altijd zegt : "We zitten in een proces en elke dag komt je een stukje verder in dat proces.

29 juli 2020 om 20:12

"

Ik denk dat bijna heel voetbalminnend Nederland wacht op de rentree van Arjen. Een speler van wereldklasse geweest. Een exceptionele speler die in zijn Bayern periode de ene naar de andere blessure opliep en toch weer 'gewoon' in de basis terugkeerde zodra die weer fit was. Bijzondere speler die Arjen!

29 juli 2020 om 19:12

Zeker! Laat Groningen maar eens zien op fox sports 1 dadelijk, kan ik mee genieten😁

30 juli 2020 om 10:58

jullie overdrijven het echt, een al een jaar gestopte speler....op een gegeven moment moet je door. Leuk voor groningen, maar ik had liever gezien dat de neiuwe generatie met een dilrosun of redan het bij groningen zouden laten zien ipv een robben waar we niks meer aan hebbben. Hij heeft zn tijd gehad.....

30 juli 2020 om 21:19

Ben ik niet met je eens. De jonge generatie heeft dit soort mannen nodig om succesvol te worden. Dilrosun.. Tja leuk maar daar ga je geen Europees voetbal mee halen

31 juli 2020 om 10:59

Met enkel alleen Arjen Robben ga je ook geen Europees voetbal halen. Een enkele speler met verder matige voetballers wordt geen teamsucces.

Zo'n domme uitspraak ''niet teveel verwachten''. Robben heeft zich nooit laten gaan, is altijd blijven trainen. Die staat er straks wel, enkel een blessure kan er tussen komen. Weer zo'n domme uitspraak (en titel) om in de media te komen.

30 juli 2020 om 10:37

Dat denk ik inderdaad ook. Bij Robben krijg je de indruk dat hij nog moeiteloos meekomt in de Eredivisie op de momenten dat hij fit genoeg is om te spelen. Dat idee heb ik overigens bij Sneijder totaal niet.

Hij gaat toch niet werkelijk met 4 spelen? Wie is de nr 10 van Groningen en waarom staat die blaag dat nummer niet af aan de legende Robben?

29 juli 2020 om 21:26

Robben is in zijn doen en laten voor mijn gevoel altijd een nummer 11 gebleven. Waar hij ook speelt voorin.

30 juli 2020 om 01:18

Robben speelt straks gewoon met nummer 10 hoor. Er zijn al duizenden shirtjes met zijn naam op de borst en rugnummer 10 verkocht. Lundqvist droeg afgelopen seizoen nummer 10 en heeft deze met all3 liefde afgestaan aan Robben.

"Sneijder heeft een trigger nodig, hij wil anderen het tegendeel bewijzen"

Dan zeg je tegen hem dat hij een plofkop heeft gekregen, van al die bitterballen op die business seats van zijn 'clubbie'.

Ik denk niet dat het voor Sneijder nog verstandig is. Toen hij nog voetbalde ging het al jaren bergafwaarts met hem. In acht nemend zijn leeftijd, zijn mentaliteit als voetballer en het feit dat hij al een jaar niets heeft gedaan lijkt het me eerlijk gezegd sterk dat een succesvolle comeback voor hem nog reeel is. Als aanvallende middenvelder heeft hij het loopvermogen en de explosiviteit niet, terwijl dat loopvermogen nog meer een vereiste is als je centraal op het middenveld speelt. Bovendien zul je dan ook andere taken moeten uitvoeren en dat heeft Sneijder nog nooit gedaan.

Hou toch op over Sneijder als voetballer. Hij is 36, veel te zwaar en heeft een jaar lang alleen maar gezopen. Hij gaat nooit meer het niveau halen om Utrecht te helpen; ik betwijfel of hij zelfs nog een hoofdklasser niveau aan zou kunnen na een jaar trainen.ik heb wel veel zin in Robben. Geweldige speler en ik kijk er echt naar uit om hem naar binnen te zien gaan.

@vz huh? Haast het hele artikel gaat over Maduro. 1 halve zin over Sneijder maar wel Sneijders foto erop plakken? Geen foto van Maduro?

Ontopic: Almere City zou een aanvulling zijn voor de ED. Groot achterland (inwoners) die denk ik meer affectie zullen krijgen bij promotie. Ze moeten dan wel onder het juk van 'klein broertje van Ajax' vandaan ...

31 juli 2020 om 12:15

Een aanvulling voor de eredivisie? Serieus? Almere, waar niemand dood gevonden wil worden, een gemaakte stad, zonder sfeer, beleving, geschiedenis of wat dan ook.. het is al razendknap dat men daar überhaupt een bvo op de been kan houden! Ambitie tonen is natuurlijk prima, maar niemand in de eredivisie zit te wachten op een uitwedstrijd in Almere.

31 juli 2020 om 14:35

Alhoewel ik het met je eens ben dat Almere verre van een mooie stad is, is het op dit moment wel de 8e stad van nederland kwa aantal inwoners. Volgens mij zijn er ook weinig steden in Nederland waarbij het inwoner aantal zo hard stijgt als in Almere.dus in dat opzicht zouden ze niet misstaan in de Eredivisie.

31 juli 2020 om 17:26

Simpelweg omdat er blijkbaar nog veel mensen zijn die in de buurt van Amsterdam willen wonen, maar een woning aldaar niet kunnen bekostigen omdat ze er belachelijk duur zijn. Dan is Almere een optie. De facto een wijk van Amsterdam. Wat ben ik blij dat we in het zuiden niets met die streek hebben! Lijkt me afschuwelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren