Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ali Boussaboun ziet ideale opvolger van Arne Slot in Nederland: ‘Waarom niet?’

Laatste update:

Ali Boussaboun ziet in Dick Schreuder een goede opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Dat zegt de voormalig prof te gast in de FC Rijnmond Podcast. Nu de geruchten gaan dat Tottenham Hotspur een formeel bod gaat uitbrengen op Slot, kan het speculeren over een opvolger beginnen. Waar Jeroen Grueter van de NOS met Ange Postecoglou een buitenlandse trainer opteerde, zou Boussaboun met de trainer van PEC Zwolle 'gewoon' voor een Nederlander gaan. “Hij heeft fantastisch voetbal laten zien met PEC.”

Harry van der Laan zou altijd voor de clubloze Peter Bosz gaan, terwijl AZ-trainer Pascal Jansen volgens clubwatcher Dennis Kranenburg op een shortlist bij Feyenoord staat. Boussaboun noemt een andere optie. “Mijn keuze zal meerdere mensen misschien verbazen: Dick Schreuder. Als je puur kijkt naar de manier van voetballen. Dominant, aanvallend, hij is iemand met potentie die nog kan groeien, dus waarom niet? Hij heeft fantastisch voetbal laten zien met PEC!” De 51-jarige Schreuder ligt bij de Blauwvingers nog tot medio 2025 vast. Middenvelder Thomas van den Belt maakt komende zomer in ieder geval de stap van Zwolle naar De Kuip.

Opvallend genoeg gooit presentator Bart Nolles ook de naam van Alfred Schreuder op. Ook dat vindt Boussaboun geen vreemde optie. “Zijn broer zou ook wel iemand zijn. Ook oud-Feyenoord hè?” (Alfred) Schreuder zit sinds januari van dit jaar zonder club. Toen kreeg hij op pijnlijke wijze zijn congé bij Ajax. Boussaboun ziet zelfs binnen Rotterdam een optie voor Feyenoord met Sparta-trainer Maurice Steijn. “Zou hij niet een opvolger kunnen zijn voor Arne? Heeft hij ons nog steeds niet overtuigd van zijn trainerskwaliteiten? Zesde worden met Sparta. Ik denk dat dat net zo’n knappe prestatie is als met Feyenoord kampioen worden. Al helemaal als je gaat kijken dat Sparta vorig seizoen maar net degradatie heeft ontlopen.”

In de NOS Voetbalpodcast kwam journalist Grueter maandagmiddag met de naam van Celtic-trainer Postecoglou op de proppen. “Hij heeft fantastisch werk verricht en speelt eigenlijk voetbal in de geest van Arne Slot. Wat mij betreft is hij de meest logische vervanger. Hij heeft daar twee jaar fantastisch werk afgeleverd en is misschien ook toe aan een volgende stap. Dit (Feyenoord, red.) kan ook een mooie tussenstap zijn hoor. Hij heeft ook gewoon jaren met plezier in Japan gewerkt. Het is iemand die goed met verschillende culturen kan omgaan, dus wat dat betreft zou hij zonder meer een goede klik hebben met al die buitenlandse spelers bij Feyenoord.” Postecoglou beschikt bij Celtic over een aflopend contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De suggesties worden steeds gekker. Dick Schreuder doet het goed bij zijn cluppie maar heeft nul ervaring met een topclub. Dan kan je nu ook opeens Steijn als optie gaan noemen omdat hij 6e is geworden met Sparta

22 mei 2023 om 17:55

Wat te denken van Alfred schreuder die ze noemen? Dat kan toch echt niet, allemaal nobody’s die weer is wat willen zeggen. Erg vermoeiend.

22 mei 2023 om 18:22

arsenal890

Nu ik er over nadenk, lijkt Alfred Schreuder wel de beste optie voor Feyenoord.

Oud Feyenoord speler, ervaring bij NL topclub en ook internationale ervaring.

Lijkt mij een win(Schreuder)-win(rest topclubs) situatie!

Ik zeg doen!

22 mei 2023 om 18:23

Op Kuyt en Frank de Boer na heb ik volgens mij iedere coach voorbij horen komen. Zelfs Gallardo uit Argentinië, wat dan natuurlijk weer geen verkeerde optie zou zijn

22 mei 2023 om 18:54

Haha jij als Ajax-fan word daar wel blij van idd!

22 mei 2023 om 19:23

Ik denk Jansen laat az goed voetballen en dat kan alleen maar beter bij Feyenoord. Heb veel geleerd van slot

22 mei 2023 om 19:41

Totaal niet dus. Als je een beetje de meningen volgt van Az fans zie je dat er heel veel ontevreden zijn. Zo’n coach moet je niet willen

22 mei 2023 om 20:41

Ja waarom zou je een coach willen die halve finale ECL gehaald heeft, eindigt op plek 3 of 4 en veel talenten laat doorstromen.

Het is de AZ supporters naar hun hoofd gestegen

22 mei 2023 om 20:53

Kijk je ook nog wedstrijden of hou je het alleen bij scorebordjournalistiek?

22 mei 2023 om 21:14

Ja ook aantal wedstrijden uit de Eredivisie (toppers) en paar Europees van AZ.

22 mei 2023 om 21:30

Az fans zien hun ploeg elke week. Die zullen er wel wat meer over kunnen zeggen dan jij denk je niet?

22 mei 2023 om 18:00

Dat doen ze toch ook? Haha

22 mei 2023 om 18:04

@Bobiku29 Nu je het zegt. Ik had er even overheen gelezen. Wat mij betreft gewoon Peter Bosz aanstellen. Die heeft een visie die dicht bij Slot in de buurt komt en heeft al ervaring bij grote clubs

22 mei 2023 om 18:02

Nul ervaring bij een topclub. Dat had Ten Hag toch ook?

22 mei 2023 om 18:05

Maar Utrecht is ook een club met vrij hoge verwachtingen die vaak meedraaien in de subtop, waar Ten Hag het echt geweldig deed en spelers veel beter maakte. Dat vind ik toch anders dan Dick Schreuder aanstellen

22 mei 2023 om 18:56

Slot en van Bronkhorst hadden ook niet veel ervaring toen ze bij Feyenoord instapten en toch beiden kampioenschap binnengehaald. Een advocaat of Rutten hadden veel meer ervaring maar hebben geen kampioenschap binnengehaald met Feyenoord.

22 mei 2023 om 20:32

Slot trainde bij AZ waar toch altijd een redelijk verwachtingspatroon heerst en Gio had nul ervaring als hoofdcoach maar had wel in de internationale top gespeeld onder grote coaches en had volgens mij ook al wat ervaring als assistent bij Oranje

God er zijn wat analisten die perfecte opvolgers zien voor Arne Slot. Ik opteer voor nog 20 Vz artikelen met ... Ziet perfecte opvolger voor Arne Slot! Wel zonde voor Feyenoord. Met het spel op de wagen bericht en betrouwbare bronnen die nu toch beweren dat hij eerste kandidaat is geworden verwacht ik dat Arne richting Engeland gaat trekken.

22 mei 2023 om 18:21

Heerlijk al deze experts die wat namen roepen. Lekker wat berichten en dan verwacht ik nog wel wat berichten vanuit betrouwbare bronnen dat Slot echt op pole position staat(maar dan ook echt op pole position) Maar dan ben je er nog niet. Want stel hij gaat, wordt dat gelijk een veelvoud aan berichten van analisten die het top vinden of vinden dat hij Feyenoord naait en dan als klap op de vuurpijl nog wel wat berichten van spelers die in verband gaan staan met Tottenham omdat Slot dan Feyenoord wil leeg kopen.

22 mei 2023 om 18:41

Ik voorzie sowieso dat Kokcu met Slot mee gaat richting Tottenham, dus dat gaat zeker een leuke carrousel worden met het getouwtrek, uitkomend op een flinke transfersom. Uiteindelijk zal de ene helft van het journaille vinden dat Kokcu alleen maar voor dat bedrag is weggegaan omdat Slot toevallig bij een kapitaalkrachtige club zit en de andere helft vindt Kokcu dat zeker waard!

22 mei 2023 om 19:09

Slot is de nieuwe Frenkie en Donny en Memphis voor voetbalzone. Werkelijk alles wordt uitgemolken.
Toen werd ik er moe van, nu ook.....en ja ik weer het "clicks" en "je hoeft het niet te lezen" bla bla, maar toch geef ik mijn mening

Ik denk dat Slot's sterkste punt zijn communicatie was, iets wat ik bij de gebroeders Schreuder nog al vind tegenvallen. Verder denk ik dat Steijn wel de beste binnenlandse optie vinden. Heeft overal, behalve vanwege bekende redenen bij NAC, geleverd

Haha surprise surprise. In tegenstelling tot bij Slot toentertijd zou ik het bij Jansen niet erg vinden als hij de stap maakt. Hij heeft mij na 2,5 jaar nog niet kunnen bekoren, en met mij vele AZ’ers. Het valt me op dat supporters die niet iedere week AZ kijken Jansen wel erg hoog hebben zitten, daarom verbaast eventuele interesse mij ook niet. Zeker met Sierksma die doorschuift naar Jong AZ en een top-presterende Maarten Martens die nog een plekje zal krijgen in de technische staf van AZ-1 zie ik genoeg kansen. Ik hoop dat Martens de kans krijgt als Jansen daadwerkelijk naar Feyenoord verrekt.

22 mei 2023 om 18:13

Ik heb aardig wat momenten van Jong AZ gezien en ik vond Martens een goede indruk maken. Positiespel zag er erg verzorgd uit.

Er komt maar één iemand in aanmerking : Pascal Jansen van AZ! De rest is grauwe middelmaat.

22 mei 2023 om 19:52

Heeft nog een contract tot 2025 bij AZ , die zullen dezelfde miljoenen gaan vragen wat Feyenoord voor Slot wil ontvangen

22 mei 2023 om 20:34

Zelfde miljoenen is overdreven

22 mei 2023 om 20:56

Denk niet dat az zal meewerken als je ziet hoe ze slot daar weggekaapt hebben.

Word misschien ook tijd dat iemand de naam Dirk Kuyt gaat noemen. Kolere zeg, wat je allemaal voorbij ziet komen.

Tomasson en Bosz zijn toch de enige namen die je echt serieus kan nemen?

22 mei 2023 om 19:20

Pascal Jansen

Mega irritant dit , het gespeculeer van buitenstaanders en analisten.
En voor Feyenoord en de fans een bittere pil, als Slot echt vertrekt.
Maar van alle namen die ik voorbij zie komen, zou misschien Peter Bosz als ervaren man, met uiteraard Feyenoord geschiedenis, een logische optie kunnen zijn.

22 mei 2023 om 20:47

Peter bosz is en blijft een echte feyenoordman. Is op dit moment de enige die het zou kunnen. In de eredivisie loopt op het moment niemand. Ja of Ron Jans maar das wel een risico

Is Rogier Meijer niets voor Feyenoord? Speelt prima voetbal met NEC en in zijn interviews komt tie vaak best goed over.

Waarom niet als reden noemen voor de ideale opvolger.
Zo moeilijk hoeft het ook allemaal niet te zijn blijkbaar.

Is misschien Kees van Wonderen niet een mooie optie? Heeft het bij Go Ahead goed gedaan en hij doet het bij SC Heerenveen ook niet bepaald verkeerd, misschien is de stap naar een topploeg in Nederland nog te vroeg, maar met zijn Feyenoord verleden en zijn visie op het gebied van voetballen zou het toch best goed kunnen?

22 mei 2023 om 20:23

Lijkt me een prima optie, ook al ervaring opgedaan bij Oranje en een Feyenoord verleden.

Denk dat het Bosz of Janssen wordt.

Mensen onderschatten hoe goed Dick schreuder is als je vorig seizoen heb gezien hoe hij heeft gepresteerd met Zwolle in de eredivisie was echt knap hij is sws beter als Alfred schreuder vooral in de communicatie.

Pascal jansen al zie ik hem liever bij psv. Kent de club al

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren