Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alarmbellen rinkelen bij PEC Zwolle: ‘Zover zijn we totaal nog niet’

Laatste update:

PEC Zwolle presteert dit seizoen slecht en staat met slechts drie punten uit vijf wedstrijden op de zestiende plaats in de Eredivisie. De ploeg van John van 't Schip wist deze voetbaljaargang nog maar één competitieduel winnend af te sluiten. Bram van Polen stelt dat de spelersgroep nog volledig achter de trainer staat.

"Het is logisch: als het slecht gaat, is er gemor", zegt de aanvoerder in gesprek met RTV Oost. "Twee jaar geleden hebben we ook zo'n periode gehad, maar de supporters hebben toen een enorme pluim verdiend, want ze hebben ons het hele seizoen wel gesteund. Ik denk dat dat heel belangrijk was bij onze handhaving toen. Ik hoop dat ze dat dit jaar ook weer gaan doen."

De Blauwvingers presteren al negen maanden ondermaats, weet ook Van Polen. Sommige supporters van de Eredivisionist vrezen dat Van 't Schip de boel niet meer aan de praat krijgt. "Zover zijn we totaal nog niet", vervolgt Van Polen. "Ik heb alle vertrouwen in onze trainer en met mij de hele groep. En dat is andersom net zo."

Komende zondag wacht de confrontatie met promovendus FC Emmen, dat tot dusver zeven punten heeft gepakt. "Ze winnen ook gewoon uit bij FC Utrecht met 2-1. Weliswaar na een rode kaart, maar wij hebben daar ook tegen tien man gespeeld en wij hadden geen schot op goal. Wij mogen die gasten zeker niet onderschatten", aldus Van Polen.

Verwacht jij dat PEC Zwolle dit seizoen in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Vol erop rammen!
3 punten blijven in Emmen!!

Tijd om Pedersen te vervangen voor Arias

21 september 2018 om 18:33

Ik gun jullie 32 wedstrijden al het geluk van de wereld. Dit weekend verwacht ik echter dat we de punten gaan ophalen in Emmen. Nergens op gebaseerd, pure hoop.

22 september 2018 om 19:44

Hahah gaat mij net zo hoor....
Gun PEC en Groningen ook het beste, behalve tegen ons....

Zolang alle 3 onderaan de streep niet degraderen dan teken ik er voor.

Kom je morgen ook naar stadion?

23 september 2018 om 12:26

Ik wou eigenlijk dit keer wel gaan maar uitgerekend vandaag is het uitvak wel een keer uitverkocht dus helaas.

Mooi dat Bram van Polen er nog vertrouwen in heeft, maar het lijkt al het hele jaar nergens op. Heb ook niet het idee dat de selectie kwalitatief zo sterk is om het tij nog te keren. Ze moeten het echt van een ingeslepen tactiek hebben en niet van individuele kwaliteiten van een willekeurige speler. Mike van Duinen als spits. Die maakt er nog geen 10 in een seizoen en de rest schiet ze er ook niet uit alle standen in.

Wat is de doelstelling van PEC geweest in t begin? Play offs om europees of degradatie?

Leuk om te horen dat hij wel vertrouwen heeft, maar bij mij is dat na afgelopen weekend wel weg. Verliezen tegen Vitesse kan natuurlijk, maar de manier waarop niet. Spelers hebben totaal geen idee hoe ze aan moeten vallen en ook qua mentaliteit valt het erg tegen. Schip heeft nu bijna een jaar niet gepresteerd, en naar mijn mening is dat zelfs bij een relatief kleine club als pec te lang. Zeker omdat we met deze spelers echt leuk voetbal zouden moeten kunnen spelen.

Wanneer heb je er dan geen vertrouwen meer in Bram? Van 't Schip presteert al dit hele kalenderjaar niks met dit elftal, wat keurig in de middenmoot zou moeten eindigen. Na de zomerperiode waarin er is geïnvesteerd in een bijna hele nieuwe voorhoede en middenveld lukt het ook maar niet, dus het probleem is niet meer af te schuiven op de mentale weerbaarheid van de spelersgroep. Als John verliest in Emmen zal de druk heel groot worden en is een ontslag niet ondenkbaar.

Een gevoel is slechts een gevoel ! Feit is dat van het Schip deze ploeg al 24 wedstrijden op rij niet aan de gang krijgt , en daar moet hij een keer op worden afgerekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren