Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Nassr krijgt serieus vorm: Ronaldo en Ziyech krijgen nieuwe teamgenoot

Laatste update:

Marcelo Brozovic is de nieuwste aanwinst van Al-Nassr, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdagavond op Twitter te melden. De Kroatische middenvelder zal vrijdag de medische keuring ondergaan en daarna een contract tekenen tot medio 2026. De Saudi-Arabische club maakt 23 miljoen euro over naar Internazionale. Brozovic gaat bij Al-Nassr honderd miljoen euro in drie jaar tijd verdienen.

De overstap van Bozovic is hoogst opvallend te noemen. Het doorgaans goed ingevoerde The Athletic meldde woensdag nog dat de spelverdeler juist een ‘nee’ had verkocht aan de club uit het Midden-Oosten en op weg was naar Barcelona. De Catalanen hadden tevens een akkoord met hem bereikt, maar leken dankzij de financiële situatie niet met een officieel bod aan te kunnen komen bij Inter. Daardoor lopen ze de komst van de dertigjarige middenvelder nu definitief mis.

Bij Al-Nassr komt Brozovic samen te spelen met onder meer Hakim Ziyech en Cristiano Ronaldo. De Saudi-Arabische competitie krijgt er zo weer een voetballer met de nodige ervaring in Europa bij. Deze transferperiode vertrokken onder anderen Karim Benzema, N’Golo Kanté, Kalidou Koulibaly, Rúben Neves en Édouard Mendy naar het rijke land in het Midden-Oosten.

Brozovic begon zijn carrière in zijn geboorteland bij NK Lokomotiva, waar hij op negentienjarige leeftijd werd weggehaald door Dinamo Zagreb. Na drie seizoenen bij de Kroatische recordkampioen verkaste hij in 2016 voor vijf miljoen naar Inter. In Milaan kwam hij in totaal tot 331 wedstrijden, waarin hij 31 doelpunten maakte en 43 assists leverde. In het Giuseppe Meazza Stadion won hij één keer de Serie A en won hij twee keer de Italiaanse beker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Honderd miljoen in drie jaar voor een speler als Brozovic. Hij is heel goed, maar 100-miljoen-in-3-jaar-goed? Absoluut niet. Al zal die Arabieren dat een halal worst wezen, dat is de rekening voor een diner met de hele familie waarschijnlijk.

29 juni 2023 om 22:09

Exclusief drinken. Daarover gesproken, ben benieuwd of Brozo heeft afgedwongen dat hij wel gewoon zn peukie en zn pilsie kan blijven doen.

29 juni 2023 om 22:27

Binnen in zijn huis moet dat wel kunnen. Daarnaast roken er ook genoeg moslims. Weet niet hoe streng ze daarmee zijn in Saoedi Arabië.

29 juni 2023 om 22:49

Sisha

30 juni 2023 om 07:07

In ieder geval in Turkije drinken veel voornamelijk mannen stiekem tijdens feestgelegenheden. Ik ben zelf Turks en heb tijdens bruiloften daar vaak genoeg flesjes sterke drank in binnen zakken gezien. Openlijk liter pils weghakken zoals in Nederland doen we in Turkije dan weer niet.

30 juni 2023 om 07:30

Ach alsof benzema 100 miljoen per jaar en kante 50 miljoen per jaar wel normaal is ? Die Arabieren doen maat wat joh.

Ze zijn daar wel lekker bezig. Brozovic is een onderschatte speler op het wereldtoneel. Wil hem graag een keer en PL zien. De meeste spelers weten deze bedragen gaan ze in SA niet blijven betalen. Het nu instappem met een lang contract voor het te laat is.

29 juni 2023 om 22:11

Alsof iemand ooit die league gaat kijken. Dit gaat er natuurlijk om dat ze het Saudiese voetbal legitimeren door allemaal toppers te halen, maar ik vraag me af of dit werkt. Al transplanteer je de gehele Europese top die kant op, ik denk dat vrijwel niemand in Europa die competitie gaat kijken. Daarbij is het geld ook een keertje op, zeker met dit soort krankzinnige bedragen.

29 juni 2023 om 22:17

Dat geld is niet een keertje op, dat is het enge ook. Ik denk dat je geen idee hebt hoe vermogend die koninklijke familie is.

29 juni 2023 om 22:22

@ThugVz,

Officieel staan ze niet eens in de top 100 rijkste families/mensen. Dat is het grappige.

Ze zijn namelijk officieel geen eigenaar maar aandeelhouder van Aramco en krijgen dus alleen winst uitkering.

Maar als je zelf bepaalt hoeveel winst er is…

29 juni 2023 om 22:50

Neem een gemiddelde willekeurige cartel baas uit Mexico, en die hoort officieel ook niet bij de meest vermogende mensen ter wereld. Maar die gasten hebben miljarden aan zwart geld. Laatstaan de gemiddelde dictator, en al helemaal de dictators van de rijkste olie land ter wereld.

29 juni 2023 om 22:56

Er kijken genoeg mensen sinds Ronaldo er speelt. En nu Benzema Ziyech etc erbij komen gaat dat alleen maar meer worden.

29 juni 2023 om 23:26

Nee joh word ook nergens uitgezonden

30 juni 2023 om 02:56

'ik denk dat vrijwel niemand in Europa die competitie gaat kijken..' Genoeg voetballiefhebbers in het Midden Oosten en rest van Azië die wel zullen kijken...

30 juni 2023 om 09:52

Zoek voor de grap eens op wat Saudi Aramco verdient per jaar. Afgelopen jaar hebben ze 161 miljard winst gemaakt met hun oliemaatschappij. De cashpositie die dit bedrijf heeft is gigantisch. Daarnaast verdienen de saudi's niet meer alleen geld met olie. Ze hebben inmiddels geld over de hele wereld geïnvesteerd in projecten, vastgoed en bedrijven.

Deze lui zijn nu bezig om een toekomst voor het land te creëren na het olietijdperk. Daarom investeren deze landen als een gek in toerisme, sportevenementen en dus ook deze voetbalcompetitie. Allemaal om in de toekomst een relevant land te blijven voor de rest van de wereld.

Hopelijk kan de transfersom die ze bij Inter nu vangen voor Brozovic ze helpen om Lukaku definitief los te weken. Dat zou de beste oplossing zijn voor iedereen! Van alle spelers die vertrekken naar de Saudi’s vind ik Brozovic het meest jammer. Hij is een topper die overal, in elk topteam, in de basis zou kunnen staan!

29 juni 2023 om 22:15

Dat geld zullen ze eerder aan Frattesi spenderen volgens verscheidene media.

29 juni 2023 om 22:33

Toch pijnlijk voor Lukaku, Chelsea wilt hem niet meer, inter ook niet..

29 juni 2023 om 23:47

Inter wil hem wel. Maar er moet vervanging komen voor Brozovic. Die transfers staan los van elkaar.

Komende jaren alleen maar SA teams in de Aziatische CL finales.

Prima speler. 33.333.333 mil per jaar haha wauw

29 juni 2023 om 22:21

Dat is wel heel veel 😂😂😂🤔🤔🤔

29 juni 2023 om 22:25

Zeg jij daar maar eens nee tegen 100miljoen in 3 jaar tijd.

29 juni 2023 om 22:30

Dit soort salarissen zullen ook wel een inflatie-gevolg hebben op de Europese markt. Europese clubs zullen ook verder en verder moeten gaan om ervoor te zorgen dat spelers bereid zijn om toch voor topniveau te blijven kiezen. 33 miljoen per jaar voor Brozovic blaast de boel echt exponentieel op zou ik denken.

29 juni 2023 om 22:52

Ik denk dat die gasten in SA worden plat gebeld door zaakwaarnemers die hun 2e handse spelers die richting op willen krijgen. Maar ze bieden echt niet iedereen zo een salaris aan.

29 juni 2023 om 23:30

Alleen maar positief voor het Europees voetbal. Komt er eindelijk een nivellering van de ongelijkheid en kunnen al die nepclubs als Psg en man City het vergeten,want de geldbeluste spelers gaan dan mooi naar de zandbak en de gemotiveerde spelers worden eerlijker verdeeld over andere clubs

Enorm jammer dat hij weggaat maar financieel gezien alle begrip. Wordt niet altijd genoemd bij de beste middenvelders maar wat mij betreft een geweldenaar. Ben benieuwd hoelang die gekte daar door gaat, in China ging het ook een tijdje die kant op maar ook dat hield op een gegeven moment op.

Pfff Brozo is niet te vervangen… er is geen speler die zijn inzet heeft en ook nog eens kwaliteit. Had hem graag nog 3 jaartjes gezien

Saudi Arabië….. wat doe je als je teveel geld hebt? Voetballers in de dertig kopen zonder restwaarde en die een salaris geven waar ze normaal gesproken een heel voetballeven over moeten doen. Salarissen van voetballers waren eigenlijk al belachelijk hoog maar de Saudi’s gooien er gewoon nog een een verdubbelaar op! Wat kan hun het ook schelen?!

30 juni 2023 om 07:50

Bij een leeftijd van 35+ had ik je punt nog begrepen. Maar er worden jongens zoals Ruben Neves (26) gekocht, die ook naar Liverpool kon. En daarnaast is Brozovic 30 jaar. Dat is normaal gesproken een leeftijd waarin de echte profs nog een aantal jaar op hun echte topniveau presteren.

Is er ook nieuws over Quick Boys of andere teams uit dergelijke competities?

29 juni 2023 om 23:24

Jazeker, Marciano Mengerink, oud speler van Katwijk en tegenwoordig spelend voor degradant TEC uit Tiel heeft zijn contract laten ontbinden.
Zal me niks verbazen als ie naar Saudi-Arabië ofzo vertrekt.

Ongelooflijk iedere keer als je denkt dat het niet gekker kan worden met de salarissen in Saudi Arabië wordt je weer overtroffen. 33,3 miljoen per jaar voor een speler die niet eens tot de absolute wereldtop behoort.

30 juni 2023 om 00:51

Brozovic is een van de beste verdedigende middenvelders ter wereld, die zou bijna overal direct basis staan.

Een van de meest ondergewaardeerde spelers in de laatste 5 jaar (samen met z’n teamgenoot Perisic). Geef die jongen ook gewoon gelijk, lekker cashen en je echt nooit meer druk hoeven te maken om financiën.

Zo ik denk dat het niet lang gaat duren voordat een tv maatschappij de rechten gaat kopen, om
Uit te zenden, met al die sterren die er zijn, of nog gaan komen

Willen ze Maguire ook kopen toevallig?

30 juni 2023 om 15:01

als maguire niet elke dag door heel het internet zou worden uitgepoept , was de kans best aanwezig geweest dat hij naar saudi zou kunnen aangezien ronaldo er ook zit en ze groots fan zijn van "grote" namen dus de op een moment duurste verdediger ooit zou niet misstaan daar

Zat er al een tijdje aan te komen maar helaas gaat hij nu weg. Kan inter wel begrijpen. Best een aardig bedrag voor een 31 jarige speler en met dat geld kunnen ze voor een jongere speler gaan zoals Fratessi of Milinkovic Savic. Calhanoglu heeft ook laten zien de positie van Brozo goed te kunnen invullen tijdens zijn blessure.

Ik zie het helemaal voor mij dat die gasten (ronaldo, Brozovich en Ziyech) elkaar op het veld alleen maar gaan opzoeken omdat zij de enigen zijn die een beetje kunnen ballen.
Een beetje zoals vroeger op het trapveldje...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren