Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax ziet bod van zes miljoen euro lachend naar prullenbak worden verwezen

Laatste update:

Ajax blijft nadrukkelijk geïnteresseerd in Abdelkahar Kadri. De aanvallende middenvelder staat nog tot medio 2026 onder contract bij KV Kortrijk, dat een bod van zes miljoen euro 'lachend' heeft afgewezen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens de Belgische krant weet Kortrijk dat het een veel hoger bedrag kan toucheren als de aanvoerder nog een seizoen uitblinkt in de Jupiler Pro League.

Kadri was het afgelopen seizoen een van de belangrijkste spelers van Kortrijk, dat als dertiende eindigde in de competitie. Naast Ajax tonen 'heel veel andere ploegen' interesse in de tweevoudig Algerijns international, maar voorlopig blijft het goudhaantje spelen voor Kortrijk. De 23-jarige Kadri kwam tot op heden 43 keer in actie voor de Belgische club, waarin hij goed was voor 7 treffers en 7 assists. In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen zorgde hij in het uitduel met KAA Gent nog voor de openingstreffer, al ging Kortrijk wel met 3-2 onderuit.

De interesse in Kadri is niet nieuw. Eind juni schreef RMC Sport al dat Ajax had geïnformeerd naar Kadri, die begin vorig seizoen kampte met een zware knieblessure. Daardoor kon hij pas in december zijn eerste minuten van vorige jaargang maken. Sindsdien speelde Kadri in vrijwel elk duel mee. Kortrijk heeft hem bovendien sinds kort aanvoerder gemaakt, terwijl hij ook het nummer 10-shirt in handen heeft gekregen. Kortrijk hoopt Kadri te verleiden tot het tekenen van een verbeterd contract, maar het is nog maar de vraag of dat haalbaar blijkt.

Ajax-trainer Maurice Steijn kent nog geen voorspoedige voorbereiding met zijn team en heeft bij technisch directeur Sven Mislintat aangeklopt voor versterkingen. Tot op heden haalde de Duitse bestuurder Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic naar de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers zijn er na die aankopen vooralsnog niet in geslaagd een derde naam te strikken. Steijn gaf te kennen vooral centraal achterin, in de spits en op het middenveld extra versterking te willen zien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter dan dat het lachend wordt geaccepteerd

1 augustus 2023 om 15:57

ik zie ook al de grapjes komen K3.... Moet zeggen dat ik de speler niet ken dus weet ook niet hoe goed hij is maar volgens mij hebben we meer aan wat meer routine en leiderschap. Zou dan eerder voor Ivanusec of hoe die ook heet gaan. Schijnbaar ook voor mio of 10 op te halen en lijkt me wel een stuk beter.

1 augustus 2023 om 16:11

Ivanusec heeft clubs afgezegd omdat hij naar Feyenoord wil. Speelt nu voorronde CL, dan kan je als Ajacied wel zeggen, ik zou voor “Ivanusec of hoe die ook heet” gaan maar ik denk zomaar dat hij geen interesse in Ajax heeft. Waarom zou hij ook?

1 augustus 2023 om 16:18

Omdat hij daar wellicht meer salaris krijgt. Mits ajax interesse heeft. Geen idee of dat zo is en hoe gevoelig hij daar voor is. Maar schijnt dat geld wel vaker een reden is om je voorkeur aan te passen.

1 augustus 2023 om 16:22

Nee Ivanusec wilde liever niet in de middenmoot spelen

Grapje natuurlijk. Volgens mij heeft Ivanusec andere, grote clubs afgezegd omdat hij idd CL wilde voetballen en Feyenoord de interessantste club was onder de geinteresseerden.

Kan me voorstellen dat Ajax hem alsnog zou kunnen verleiden met een dik salaris, maar 1. op 10 was zijn rendement aanzienlijk minder dan op links, waar jullie al een duurbetaalde vedette hebben. En 2. Vraag me af of Ajax weer met enorme salarissen wil gaan strooien aangezoien ze volgens mij juist weer terug willen naar een wat normaler niveau qua financien.

1 augustus 2023 om 16:25

Ajax blijft een aantrekkelijkere club om geen te gaan dan Feyenoord, daar doet één jaar Champions League niets aan af. Zou me niets verbazen dat Ivanusec ineens dolgraag naar Ajax wil als die aankloppen.

1 augustus 2023 om 16:44

Geef daar eens één valide argument voor, behalve 'Ajax is een grotere naam' ?

1 augustus 2023 om 16:46

Bij feyenoord word hij volgens mij meer voor de linksbuiten positie gehaald en deze jongen lijkt mij aan de hand van het verhaal meer een 10. Dat zou ook een verschil kunnen maken, dat hij liever voor linksbuiten gaat. Daarnaast speelt berghuis nog op 10 denk ik? Lijkt mij meer dat ajax dan iemand zoekt om achter hem te groeien, lijkt me niet dat zo'n speler er ineens zal staan als je ziet waar hij nu speelt. Lijkt me ook minder aantrekkelijk voor ivanusec, om met berghuis en bergwijn de concurrentie aan moeten gaan.

1 augustus 2023 om 17:02

Feyenoord is idd niet opeens groter dan Ajax, maar ook Ivanusec ziet de Nederlandse competitie als niets meer dan een opstap en daarvoor is Feyenoord het komende seizoen gewoon aantrekkelijker dan Ajax. Feyenoord speelt namelijk Champion's League en Ajax niet.

1 augustus 2023 om 17:11

Realistische reactie! Volledig met je eens ook.

1 augustus 2023 om 17:31

Ik snap dat je als Ajacied inmiddels zo weinig vertrouwen hebt in je scouting dat je enige houvast is om spelers waarmee Feyenoord in onderhandeling is te noemen. Dan ook nog zo’n lachwekkende en onnodige opmerking van spursfan96 erbij tekent de frustratie.

1 augustus 2023 om 18:50

Ze worden vaker kampioen, verkopen meer spelers aan grote clubs en betalen meer salaris. Redenen genoeg?

1 augustus 2023 om 18:52

Ik ben allesbehalve Ajacied SjempjesLiek. Ik weiger echter mee te gaan in de waan van de dag, en buiten CL-voetbal heeft Feyenoord niet echt meer te bieden dan Ajax.

1 augustus 2023 om 18:53

Maar ik mag toch aannemen dat hij langer dan een jaar van plan is te blijven? Anders zou hij wel een contract van 1/2 jaar tekenen. Op de lange termijn is simpelweg gebleken dat succesvolle spelers van Ajax later in hun carrière meer geld verdienen en naar grotere clubs gaan dan spelers die van Feyenoord komen. Ik had het ook graag anders willen zien, maar het is simpelweg zo.

1 augustus 2023 om 16:00

Dat is zeker waar.

Al zou ik niet meer betalen dan 6 miljoen voor K3 op het voetbalveld..

Ze laten zich weer van hun meest doortastende kant zien bij Ajax... Tijd begint te dringen heren

1 augustus 2023 om 15:37

Je eerste bod moet ook eigenlijk niet gelijk geaccepteerd worden. Dan bied je te hoog. Met uitzondering daar gelaten.

1 augustus 2023 om 15:40

Maar dat je soort van uitgelachen bent door Kortrijk is weer de andere kant

1 augustus 2023 om 15:42

Kan ook zijn dat de media dit erg overdreven betiteld.

1 augustus 2023 om 15:48

Dat is erg overdreven, maar klinkt lekker in een stukje. Transfermarkt waardeert deze speler op 3,3 miljoen euro. En ja, ik weet dat dat niet alles zegt maar is vaak wel een aardige indicatie.

1 augustus 2023 om 15:49

Kortrijk heeft in haar gehele historie welgeteld 1 speler voor meer dan 3.5 miljoen verkocht, ik denk dat "lachend van tafel vegen" dus enigszins gechargeerd is gebracht door de media, denk je niet?

1 augustus 2023 om 15:57

Zoals ik hem lees wil Kortrijk nu nog niet verkopen. Ookal zou 6 miljoen marktconform zijn, ze gaan er vanuit dat als hij nog een seizoen goed draait ze er volgend jaar meer voor kunnen vangen.

1 augustus 2023 om 17:40

Sander eens hoor maar de bedragen gaan wel omhoog. De tijd dat echte koopjes die doorgebroken zijn voor niks op te halen zijn zijn wel voorbij.
Nu ken ik deze speler verder niet hoor. Maar bedragen als 5 tot 10 is op moment meer wat er is.
Zeker als een Ajax komt waarvan men weet dat ze de laatste jaren flinke sommen hebben binnengehaald

1 augustus 2023 om 15:39

Tijd begint helemaal niet te dringen. Er is nog een hele maand waarin de hele transfermarkt nog gaat knallen. Niemand heeft zn selectie helemaal op orde bij de start van de competitie en daarna gaat er nog vuurwerk komen.

1 augustus 2023 om 15:42

“Niemand heeft zijn hele selectie op orde”.

Feyenoord heeft zijn selectie momenteel perfect op orde. En sowieso is er een groot verschil met “je selectie nog niet op orde hebben” en momenteel een basisdefensie van Rensc-Aertsens-Hato-Wijndal hebben staan.

1 augustus 2023 om 15:43

@Soccerfan_1 nog een maand ja maar zou jij het niet fijn vinden als er nu al versterking is ipv over een maand, wat dacht je dat zo'n speler druk is met het zorgen voor huisvesting hier en zijn gezin dat ook geregeld moet worden en dat de spelersgroep hem nu al kent ipv over een maand, op elkaar ingespeeld zijn enz

1 augustus 2023 om 15:51

Dat is ooo de eerste keer voor feyenoord hoor

1 augustus 2023 om 15:51

Absoluut, als enige van de top drie heeft Feyenoord haar selectie prima op orde momenteel. Mits er niemand meer vertrekt deze maand natuurlijk.

PSV zit in hetzelfde schuitje als Ajax. Die hebben na het vertrek van Xavi Simons ook een groot gat in de selectie. De beoogde vervanger schijnt niet te komen van AC Milan dus zijn ze daar ook verder op zoek.

Basis defensie van Ajax met Wijndal, Hato, Sutalo en Rench zou dan wel weer gewoon prima voor de top van de eredivisie.

1 augustus 2023 om 15:55

Leuk dat het nog een maand mogelijk is om spelers te halen. Maar met Rensch, Aertsen, Hato en Wijndal ga je nooit de play offs voor de EL doorkomen. Dus ruim voor die tijd moeten er echt in de verdediging wat bij wil je nog iets beginnen in Europa..

1 augustus 2023 om 15:56

Stel alleen Sutalo komt (wat allerminst zeker is). Dan heb je twee matige rechtsbacks, 1 goede centrale verdediger, 1 jong talent met potentie in Hato, 1 jong talent dat er niet klaar voor is (Aertsens), een back met talent maar met 0.0 vorm en een back die als linksback bankzitter was bij Twente. Zou ik niet als prima omschrijven. Dus zelfs die basis 4 zou ik niet als prima omschrijven en als je de back-ups bekijkt al helemaal niet.

En dat alles gaat er dus even van uit dat de ‘droomversterking’ achterin komt.

1 augustus 2023 om 16:00

Ik zou schrijven: helemaal niet op orde;-)) Maar dat komt eigenlijk op hetzelfde neer. En gelukkig heeft Soccerfan meer geduld - 4 jaar - dan de doorsnee Ajax fan;-))

1 augustus 2023 om 16:03

Tjah, afgelopen jaren is het toch vooral Ajax geweest die volgens mij competitiepunten verspeelde omdat de selectie niet tijdig in orde was, dus ik begin me inmiddels zeker zorgen te maken. Daarnaast vergroot je natuurlijk ook de kans op paniekaankopen des te dichter je bij de start van het seizoen komt met een incomplete selectie en het feit dat spelers vaak duurder zijn doordat de verkopende club op krappe termijn nog een vervanger moet regelen.

1 augustus 2023 om 16:09

@lierse1997

Waar is Kaplan dan gebleven? En verder hebben we nog Alvarez, voor eredivisie begrippen ook een prima verdediger.

Dus met de back-ups voor de centrale posities zit het wel goed.

Wijndal is voor eredivisie begrippen gewoon een prima linksback. Steijn krijgt hem wel weer in vorm. En Twente was gewoon de nummer vijf van Nederland. dus hun linksback reserve is dit jaar ook voor Ajax gewoon goed genoeg.

1 augustus 2023 om 16:12

Soccerfan

"tijd begint helemaal niet te dringen. Er is nog een hele maand waarin de hele transfermarkt nog gaat knallen"

Ach ja dan maar met een niet compleet elfta; tegen 2 clubs uit de Eredivisie spelen en daarna ook de VEL spelen. El mislopen omdat je de hele maand nog hebt.

Perfect dan heb je op 31/08 je 2 a 3 spelers en dan kost dat ook nog eens extra 3 a 4 wedstrijden om ingespeeld te raken, zitten we zo in oktober.

Waarom spelen we voorbereiding als niet belangrijk is om ingespeeld te raken?

Wij hebben CL misgelopen en kunnen niet nog een jaar verloorloven. Wat andere teams doen maakt ons niet uit.
Trouwens Feyenoord is zowat klaar. Die hebben gewoon een sterke en ingespeeld elftal.

1 augustus 2023 om 16:14

Die is wederom geblesseerd.

Alvarez kan je er zetten inderdaad. Al vind ik hem daar stukken minder dan op het middenveld.

1 augustus 2023 om 16:14

Heb je hem weer. Kritiek op Ajax? Aanvallen al die mensen!
Kritiek accepteren we niet, Ajax is goed bezig, de rest is te vroeg met hun selectie samenstellen, 1 september is pas de deadline dus waarom zou je eerder je selectie op orde hebben?
Wat een grap.

1 augustus 2023 om 16:18

@speedy: Kaplan ligt er tot de winterstop uit (nou ja tot oktober geloof ik maar voordat die dan ook wedstrijden kan spelen, zit je wel in de winterstop).

1 augustus 2023 om 16:23

@speedyafc, Kaplan is tot oktober sws niet beschikbaar. Is ook niet eens op trainingskamp meegeweest en dan kan die ook echt niet opeens hele wedstrijden achter elkaar spelen mocht dat nodig zijn.

1 augustus 2023 om 16:27

Beide backs zijn amper middenmoot Eredivisie niveau. Nee, daar moeten kerels komen te staan!

1 augustus 2023 om 16:33

@mitchajax020,

Ja het is niet best, maar jongens jongens jongens het is echt vele malen minder dramatisch dan geschetst momenteel. Iedereen doet of Ajax helemaal van het padje is en met een jeugdelftal aan de competitie start. Inclusief Berghuis en Branco van de Bomen. Als alles blijft zoals het nu is dan is Ajax sterk genoeg om te winnen van Heracles.

In de hele voorbereiding heeft Alvarez 0 wedstrijden meegedaan. Ja hij mag weg bij een goed bod en wil ook graag verder kijken, maar vooralsnog is na Dortmund geen enkele club concreet geworden voor hem. Goed mogelijk dat hij er over twee weken gewoon is. Daarnaast kan Ajax hem ook nog mooi het aanvoedersband aanbieden waarmee zijn ego wordt gestreeld en hij er makkelijker nog een jaartje aan vast plakt als er geen fatsoenlijke club komt. Die kan dan gewoon in de defensie starten zoals hij afgelopen seizoen ook vaak genoeg heeft gedaan. De 2 nieuw aangetrokken middenvelders ervoor, Hato op links en je hebt gewoon een heel aardig blok staan voor eredivisiebegrippen.

Kudus heeft ook 0 wedstrijden meegedaan, en ook voor hem is nog niemand concreet geworden. Geef hem zijn vrije rol, richt het team erop in dat de rest zij verdedigende werk moet opvangen en hij alleen in de eerste fase druk hoeft te zetten en zie hem los schieten. Met waardeloze coaches als Schreuder en Heitinga wist hij gewoon van toegevoegde waarde voor Ajax te zijn. Dat wordt alleen maar meer als er een team op het veld staat ipv dat losse zand van vorig seizoen.

Weet Ajax in de komende 10 dagen een CV te strikken, dan schuift Hato lekker naar links en is alleen de rechtsback de extreem zwakke plek in achterhoede. Daar zou ik dan Aartsen komende oefenwedstrijd eens neerzetten om te zien of hij als noodoplossing het minder slecht doet dan Sanchez en Rensch.

Zit je nog met de schorsing van Berghuis in de maag. Als je dan perse geen Taylor of Klaassen op 10 wil. Zet je Godts op linksbuiten en vervolgens Bergwijn op 10.

Nee het is niet het beste Ajax allertijden wat je dan voorgeschoteld krijgt, maar het is echt vele malen minder dramatisch dan deze voorbereiding doet vermoeden. De gehele voorbereiding doen 3 basisspelers van vorig seizoen niet mee (berghuis, Kudus en Alvarez) en we doen met z'n allen of die vertrokken zijn. Helemaal in de media. Ja er zijn versterkingen nodig, maar dit wil nog niet zeggen dat we zonder die versterking jong Ajax moeten gaan opstellen.

1 augustus 2023 om 16:43

@pinko

Dus Wijndal is van het niveau Lutonda? En Rench kan je vergelijken met Lelieveld?

Geloof je dat echt?

1 augustus 2023 om 16:52

In plaats van deze speler die ik niet ken, zou ik nu Nuamah vastleggen. Zolang Kudus niet is verkocht, zet je Kudus op 10. Met zijn scorend vermogen staat hij daar garant voor altijd wel een goal. Zet je vervolges Nuamah op rechtbuiten en heb je Bergwijn op links en Brobbey in de spits. Dan staat er echt wel een voorhoede voor de Nederlandse competitie. Achterin oogt het matig maar ik zie Sutalo nog komen. Klaassen contract ontbinden en Daramy waar belangstelling voor is verkopen. Vertrekt Kudus onmiddellijk Spertsyan vastleggen. Verder nog op zoek naar een sterke linksback. Zit niet overdreven veel haast bij, want Wijndal heb je daar in ieder geval wel voor. Voorlopig is het niet zo somber en hebben we tijd mits Sutalo en Nuamah zouden worden vastgelegd.

1 augustus 2023 om 16:55

Het zou je sieren als je er wat beter in verdiept alvorens je maar wat gaat roepen....

1 augustus 2023 om 17:00

Verwacht ook niet te veel van Kaplan. Die heb ik voor zijn blessure nog bij Ajax zien spelen, maar maakte helemaal niet een sterke indruk. Een beetje niveau Aertssen. Dus eigenlijk nog niet toe aan een basisplaats in het eerste van Ajax.

1 augustus 2023 om 17:05

@Ninjakai,

Je bagatelliseert nu wel heel erg. Ja ben het met je eens dat Ajax met deze selectie heus wel wedstrijden wint van Heracles of Excelsior. Maar dat is niet het niveau dat Ajax nastreeft. Dat is volgens mij top 2 (eigenlijk landskampioen) in Nederland en de Europese top uitdagen. Met deze selectie zijn ze daar mijlenver vandaan.

Je vergeet voor het gemak even dat Tadic en Timber ook weg zijn. Met deze selectie werd vorig jaar ook verloren van ploegen uit het rechterrijtje. Dus ik snap wel dat Ajax supporters zich wel wat zorgen beginnen te maken. Aan de andere kant er is nog tijd om een paar goede spelers aan te trekken, net zoals er nog tijd is dat Alvarez en Kudus nog kunnen vertrekken. Maar ben het met je eens met deze selectie zal Ajax niet degraderen.

1 augustus 2023 om 17:09

Onderschat Lutonda niet, en momenteel is iedereen beter als wijndal toch?

1 augustus 2023 om 17:24

@ninjakai, het ding is, Alvarez ontbrak en ontbreekt nog steeds wegens eerst internationale verplichtingen en daarna vakantie. Hij sluit pas een paar dagen voor de eerste wedstrijd van Ajax pas weer aan.

1 augustus 2023 om 17:31

@Spettersson, die Nuamah lijkt mij wel een goede aankoop inderdaad! Heb jij een idee wat hij zou moeten kosten? Ook Sutalo zie ik graag komen. Ik denk alleen dat je er dan nog niet bent, sowieso is het de vraag of Alvarez en Kudus vetrekken, want dan moeten er weer vervangers worden aangetrokken. Ook een extra spits is wenselijk, aangezien Brobbey niet vaak de 90 minuten vol maakt.

1 augustus 2023 om 17:32

Je kan wel al weken aangeven dat de tijd niet begint te dringen Soccerfan, maar dat doet het wel, competitie begint over 12 dagen. Hoelang ga je dit nog zeggen.

1 augustus 2023 om 17:48

@Maykel, andersom, hij zit dicht tegen veldtraining aan, verwachting is dat augustus weer volop op het veld traint, in september bij de groep aansluit, en in Oktober weer wedstrijden gaat spelen.

1 augustus 2023 om 17:52

Volgens mij moet Nuamah te koop zijn voor 10 tot 12 miljoen. Indien je dan Daramy zou kunnen verkopen voor 6 tot 7 miljoen, dan valt het mee wat je erop moet bijleggen en heb je een speler voor de flank waar je die ook nodig hebt. Op linksbuiten speelt Bergwijn met daarachter Godts. Daramy overbodig. Op rechsbuiten heb je wel een speler nodig, zeker als Kudus nog gaat vertrekken.

1 augustus 2023 om 17:02

Ziyech schijnt ook weer graag terug te keren bij Ajax. Dat zou een mooie transfer zijn die weer wat positiviteit creëert bij de club. Allee zal dat financieel erg lastig worden. Hij schijnt wel te willen inleveren op salaris... Daarnaast wordt Weghorst ook aan Ajax gelinkt 😁

6 miljoen voor een speler van Kortrijk en het dan ook nog eens afgewezen zien worden. Gekkenwerk natuurlijk, spelers doen er tegenwoordig verstandig aan om gewoon standaard een clausule in hun contract te laten zetten, van Kortrijk naar Ajax is een stap of 5 omhoog.

1 augustus 2023 om 15:44

De aanvoerder van Kortrijk en international. 6 miljoen terwijl Ajax Scherpen (3e keeper toen) voor datzelfde bedrag weg heeft laten gaan waar juist daarna de markt nog verder is gestegen. Voor kwaliteit moet je gewoon betalen.

1 augustus 2023 om 16:12

Echter ga je niet meer dan 6 miljoen euro betalen voor een 23-jarige speler die na 39 wedstrijden in de JPL op 6 goals en 7 assists staat. Een buitenspeler van Ajax moet dat na twee-derde van de competitie al achter z'n naam hebben staan en dan heb je niet eens zo'n indrukwekkend rendement.

1 augustus 2023 om 16:19

Zerrouki is ouder, ook Algerijn en was ook meer dan 6 miljoen. Als je dan gaat vergelijken… zo gek nog niet.

1 augustus 2023 om 15:54

@Consy,

Dus Ajax mag haar wisselspelers wel voor de hoofdprijs weg doen. Maar een middenmoter in België mag voor haar aanvoerder niet de hoofdprijs vragen? Dat is toch gek? Blijkbaar is het een goede speler en is die het waard? Of vind je dat Feijenoord ook veel te veel hebben betaald voor die 2 Zwolle spelers. Dat waren immers ‘maar’ eerste divisie spelers….

1 augustus 2023 om 16:13

Een club mag vragen wat het wil. Of het realistisch is, is alleen een tweede...

1 augustus 2023 om 16:25

Nee 100m voor een speler van Ajax met 8 goals en 4 assists in de eredivisie is wel normaal.

1 augustus 2023 om 16:37

Mwoah volgens mij krijgen Belgische clubs over het algemeen best aardige transfersommen voor hun spelers en dan niet alleen de topclubs

Gaat lekker bij Ajax dit is niet eens een geweldige speler Spertsyan en Adil zijn een klasse beter

1 augustus 2023 om 15:37

Adil? Hoezo? Weonig laten zien

1 augustus 2023 om 15:45

Yacine Adil draait een hele goede voorbereiding bij AC Milan bij Bordeaux ook goed gedaan beiden veel hoger niveau dan halfjaartje Kortrijk

1 augustus 2023 om 16:00

Adli heet hij toch?

1 augustus 2023 om 16:06

Ik heb er altijd twijfels bij dat mensen spelers goed kennen als ze hun naam niet eens kennen. Al kan het natuurlijk altijd. Adil en adli is natuurlijk door elkaar te halen.

1 augustus 2023 om 16:07

Nee Aldi.

1 augustus 2023 om 16:21

Ik ken Aldi spelers ook niet perfect bij naam hoor.

Pfff. Gelukkig. Ajax weet dat de transfermarkt nog open is. Was al bang dat we volgend seizoen 7-7 halve velden gingen spelen zo weinig goede spelers hebben we.

1 augustus 2023 om 15:47



Ajax moet gewoon deze week de volgende 4 spelers presenteren:

Victor Nelsson, rechtsbenige centrale verdediger die weg mag bij Galatasaray, echt een beest en met 24-jaar ook een goede leeftijd. Zou direct de leider in de defensie kunnen worden.

Stefano Denswil, prima om wat breedte in de verdediging te brengen achter Hato. Linksbenig en voetballend sterk prima te gebruiken in de Eredivisie. Brengt ook ervaring mee

Spertsyan: Brengt gewoon rendement mee wat nodig is na vertrek Tadic

Akor Adams: Spits die on fire is in Noorwegen prima goedkope optie achter Brobbey

Denk dat je ongeveer 35 miljoen kwijt bent voor bovenstaande voetballers max

1 augustus 2023 om 16:41

Plus bonussen en zaakwaarnemers etc etc. Ging het maar allemaal zo makkelijk. Wij weten natuurlijk helemaal niets wat er speelt binnen ajax.

6 mil voor een club uit het rechterrijtje België lijkt mij veel geld. Dus vind het toch opvallend mochten ze dit simpel van tafel hebben geveegd. Of de club staat er beter voor dan ik had verwacht of die Kadri is echt iets waard

1 augustus 2023 om 16:09

Ze gokken er waarschijnlijk op dat die jongen het hele seizoen fit blijft en betere cijfers gaat overleggen. Dan stijgt z'n waarde wel snel. Echter moet je op dit moment echt niet meer dan 6 miljoen voor die jongen gaan betalen. Ik vraag me eigenlijk af of hij het niveau momenteel wel heeft om Ajax beter te maken.

Weinig wedstrijden nog gespeeld. Geen idee wat voor speler het is

Niet meteen de eerste positie die prioriteit heeft maar elk gerucht wat kan betekenen dat Jan Klaassen definitief naar de uitgang wordt gedirigeerd juich ik van harte toe.

1 augustus 2023 om 15:40

Die Klaassen wil ik ook om 1 reden weg hebben, en dat is omdat de beste man tegen Feyenoord altijd 1 van de betere spelers is. Gruwelijk irritant haha.

Ik volg de voorbereiding niet zo goed maar is die echt zo slecht deze voorbereiding? Vindt dat normaal de perfecte 12-13de man.

1 augustus 2023 om 15:42

Dat is nou net het probleem, hij neemt geen genoegen met een rol als 12-13de man. En ja, Klaassen is echt weerzinwekkend slecht deze voorbereiding. Zelfs in wedstrijden waarbij hij verder omringt werd door bijna alleen maar spelers uit Jong Ajax was hij voetballend nog de slechtste op het veld. Met wat hij als salaris opstrijkt zou ik zeggen voor elk aannemelijk bod de deur uit doen.

1 augustus 2023 om 15:45

Volgens mij is Klaassen helemaal niet het type die gaat muiten en lastig gaat doen als hij op de bank beland. Heeft vorig jaar ook vaak zat op de bank gezeten. Het hele probleem met Klaassen is dat hij gewoon 3 miljoen per jaar verdient en dat is gewoon teveel voor een bankzitter.

1 augustus 2023 om 15:49

Aha dat wist ik niet. Dan moet je hem zeker weg doen. Salaris kan je goed besparen en deels investeren.

1 augustus 2023 om 15:54

@miccoli
Nou dan ben je niet goed op de hoogte hoor, als er eentje heel vervelend wordt als ie bank moet zitten is het Klaassen wel. Vorig seizoen ook een paar keer openlijk in de media lopen klagen dat hij naar zijn zin veels te weinig kansen en speeltijd kreeg. Hij is gewoon klaar bij Ajax, zou alles doen hem komende maand nog te verkopen.

1 augustus 2023 om 16:26

Maar welke gek gaat zo’n bedrag voor Klaassen neerleggen? Niemand of hij een exotisch land moet komen maar dat zie ik bij hem niet gebeuren.

De fase waarin we nu zitten... iedereen lacht ons uit.

Wat een bizar beleid. De voorbereiding is bijna voorbij en mislukt en wij moeten nog volop aankopen gaan doen...

1 augustus 2023 om 15:40

Ja klop. Je heb niet eens een blowtje nodig om een lachkick te krijgen

1 augustus 2023 om 16:07

Ik snap er ook niets van. Zo'n jongen is leuk als back-up om te kijken of er groeipotentie in zit, maar als aanwinst moet de lat echt een stuk hoger liggen. Augustus duurt nog lang, maar in het geval van Ajax begint de tijd echt te dringen. Bizar wat daar momenteel gebeurt. Ook heel vreemd, want er is echt niet zoveel voor nodig om Ajax weer aan het draaien te krijgen in mijn optiek. Daar hoef je echt niet 60 miljoen voor tegenaan te gooien.

1 augustus 2023 om 16:18

60 miljoen dat is zeker niet nodig en daar zal door de RVC ook geen goedkeuring aan verleend worden.

Maar een RCV - Linksback - een 10 zijn een must. Daarnaast hebben we nog een backup RCV nodig en een extra spits. Kortom er moet nog wel het eea uitgegeven gaan worden, dus de verkoop van Kudus/alvarez moet ook nog gebeuren!

Ik hoop niet dat Ajax hier zijn hoop op gevestigd heeft. Niet echt heel veel vertrouwen in deze speler. Soort Labyad, net niet goed genoeg voor Ajax dus.

Heel goede speler voor een middenmoter/degradatiekandidaat als Kortrijk. Heeft echter bitter weinig te zoeken bij Ajax denk ik persoonlijk. Al weet je natuurlijk nooit.

Tegen Gent was hij alleszins wel echt goed.

1 augustus 2023 om 17:41

In mijn ogen is dit een aankoop als Labyad enkele jaren geleden. Op z'n best leuk voor de breedte, maar de kans dat het een speler is die echt door gaat groeien tot belangrijke speler is eigenlijk zo goed als 0. Moeten we, in de tijd dat we zogenaamd zuinig aan moeten doen, daar dan 6 miljoen euro aan besteden?

Ajax heeft niet alleen sportief in 1 seizoen kapot gemaakt, maar zelfs wat betreft aantrekkingskracht is alles in 1 seizoen verdwenen bij Ajax. Nu kan Mislintat daar weinig aan doen, net als Steijn. Zaak is nu gewoon om de kosten zoveel mogelijk om laag te brengen, wat Mislintat tot dusver vrij goed heeft gedaan met Tadc, Bassey en Timber. Nu wordt het tijd voor wat versterkingen, al zal dat dus geen makkelijk verhaal worden doordat Ajax minder aantrekkelijk is en doordat de RvC ook niet het makkelijkste daarin is.

En jammer dat deze speler Ajax heeft afgewezen, maar ik heb nu liever eerst verdedigende versterkingen dan een middenvelder.

1 augustus 2023 om 15:37

Kadri heeft Ajax natuurlijk niet afgewezen. Kortrijk vindt 6 miljoen te weinig.

Mijn broek zakt hier echt vanaf.. dit word een Bandé 2.0.. dit is totaal niet Ajax waardig! Ik snap ook wel dat de Europese toppers wellicht niet haalbaar zijn maar dit kom op hoor!

Voor wat ik zo snel op Youtube zie is het een lichtvoetige speler met gevoel voor ruimte en techniek. Zou zomaar bij Ajax kunnen passen.

Volgens de krant weet Kortrijk dat het een veel hoger bedrag kan toucheren als hij nog een seizoen uitblinkt... geldt dat niet voor elke speler??

K3 - ik zie de huidige Ajax-directie er zowaar voor aan de speler te verwarren met de muziek-/entertainmentact.

Als je al in deze categorie spelers zoekt, waarom niet Immanuel Pherai? Amsterdammer, opgeleid bij az en Dortmund, nu bij Braunschweig met een contract voor nog maar 1 jaar. Past beter, kost minder, zelfde categorie speler.

1 augustus 2023 om 15:57

Pherai speelt niet bij Braunschweig.

1 augustus 2023 om 16:21



Niet meer. Inmiddels bij Hamburg inderdaad. Gemiste kans, indien dit de categorie spelers is waarin Ajax moet zoeken. Ik dacht dat Mislintat een goed netwerk in Duitsland had, in het bijzonder bij een oude werkgever.

Hier in Polen kunnen we de 2. Bundesliga en 3. Liga live volgen, dus ik heb relatief veel van o.a. deze speler gezien. Zou zo in Jong Ajax hebben gepast en gezien dat de helft van Jong nu kansen krijgt in het eerste, waarom niet een speler zoals hij? Maar goed: te laat, dus...

Zou een mooie vervanger van Tobias Sana zijn.

1 augustus 2023 om 16:07

Alleen die kostte toen maar een paar ton...

1 augustus 2023 om 16:08

Sananas! Wat een grap was dat ook. We gaan inderdaad weer naar dat niveau toe.

Wat mij betreft is het voor de positie van aanvallende middenvelder heel simpel. Heb compleet schijt aan de hypocriete selectieve verontwaardiging en pak gewoon door voor Spertsyan.

Clubs weten dat Ajax nog steeds veel geld (eigen vermogen) heeft en dat spelen zij uit in de onderhandelingen. Logisch dat dit gebeurd. Ik vraag me af of deze speler de versterking is die Ajax nodig heeft op dit moment.prioriteit lijkt me toch echt de verdediging.

Zo jammer dit ,een heel zeer goede speler waar we veel aan hebben
Paar miljoentjes erbij en hij is van ons.
Hij heeft hele goede statestieken en hoop echt dat hij komt

1 augustus 2023 om 15:57

43 (?) wedstrijden, 7 goals, 7 assists vind jij hele goede statistieken? Oké..

Ik begin zo langzaam maar zeker stevig te twijfelen aan de intenties van de technische leiding van Ajax. Wat is de bedoeling? Handhaving in de Eredivisie? Dan kun je dit soort spelers prima gebruiken maar die haal je doorgaans niet op voor maar liefst 6 miljoen. Alsjeblieft zeg, dit kun je toch niet meer allemaal serieus nemen? Ik snap dat lachen van Kortrijk wel.

1 augustus 2023 om 16:04

Wat moet je dan? Direct 10 miljoen euro of meer gaan neertellen voor een 23-jarige speler met zijn rendement? 39 wedstrijden JPL, 6 goals en 7 assists met daarbij 4 wedstrijden Croky Cup waaruit 1 doelpunt. Ik vind 6 miljoen euro zo gek niet. Meer moet je echt niet willen betalen en anders zou ik toch echt op zoek gaan naar iets beters. Voor 10-15 miljoen euro kom je in een betere categorie spelers terecht.

1 augustus 2023 om 16:34

Ik vind dat Ajax in een verkeerde categorie spelers zoekt. Hiermee bouw je geen team die speelt voor de prijzen. Volgens mij lees je in mijn reactie dan ook best wat cynisme. Ben het overigens wel eens met wat je schrijft. Betere spelers a vind je doorgaans voor meer geld.

Ontspannen. Komt allemaal goed. De transfermarkt duurt nog een maand en er komt nog zat beweging.

Geweldige statistieken heeft deze Kadri in een mindere competitie (bij idd een mindere club). Zou denken dat die Data Duitser en z’n team van analisten met betere vondsten zou komen als ze op cijfers, grafieken en data scouten. Valt vies tegen. Wat een lachwekkende club is Ajax geworden.

Ajax is dan ook het lachertje van de Eredivisie;-)) En die toekenning heeft Ajax door gezamenlijke inspanning ook terecht verdiend! Las ook dat Berghuis wil vertrekken naar Besiktas. Hij wil niet weer in een jeugdelftal spelen, is zijn motivatie. Onbegrijpelijk dat hij niet geloofd in het vierjarenplan van Sven....

1 augustus 2023 om 16:15

Hou toch op met die onzin zeg. Besiktas gaat geen mega bod op Berghuis doen. Er zelfs geen enkel contact tussen Ajax en Besiktas inzake Berghuis geweest.

1 augustus 2023 om 16:25

Waar rook is, is ook vuur. Alle (voormalige) sterkhouders verlaten het zinkende schip, is de huidige teneur. En straks willen de echte toppers niet meer komen. En dan niet de boodschapper kritiseren;-)))

1 augustus 2023 om 16:29

Contract loopt nog tot 2025 dus ik ben benieuwd wanneer we het mega bod van Besiktas kunnen verwachten....

Echte toppers kwamen nog nooit naar Ajax. Ajax koopt talenten die dan doorgroeien naar de top. Ajax koopt hoogstens een speler van Southampton, een reserve speler van Man United die weg moet of een spits van West Ham United die daar weg moet.

1 augustus 2023 om 16:56

"megabod" van Fenerbahce op Tadic werd ook zo maar geaccepteerd....

1 augustus 2023 om 16:59

Duh Tadic is bijna 35 jaar en zijn laatste contract jaar was begonnen. Daar zat geen transferwaarde meer op.

Tja, hier ga je ook niet zomaar even 10 miljoen euro voor neertellen. Daar zijn z'n cijfers absoluut nog niet goed genoeg voor en hij is ook weer niet piepjong. Als je dan toch richting bedragen van de 10 tot 15 miljoen euro wilt gaan, kun je net zo goed richting de categorie Lang gaan shoppen (bij wijze van spreken).

1 augustus 2023 om 16:07

Het is wel eerder een offensieve acht dan een zuivere 10 vind ik zelf. Sowieso is statistieken halen bij een lage middenmotor/degradatiekandidaat niet eenvoudig.

1 augustus 2023 om 16:18

Mee eens, al vind ik dat altijd een lastige. Je krijgt ook minder ballen bij een topclub als je medespelers al snel doorhebben dat zij er meer mee kunnen. Dan verzuipt zo'n jongen. Ik denk niet dat deze Kadri al goed genoeg is om veel ballen te kunnen opeisen bij Ajax. Als een Kortrijk bijvoorbeeld 10 miljoen euro vraagt, zou ik als Ajax zijnde toch echt verder gaan zoeken. Voor die bedragen haal je spelers die meer hebben laten zien.

1 augustus 2023 om 16:47

Ik ook absoluut. Leuke speler waar je wel eens een gokje voor kan wagen als (sub)topper, maar nooit voor dat geld.

Ahahahahaaha 6 miljoen terwijl je bekend staat dat je meer geld uit kunt geven

1 augustus 2023 om 16:05

Maakt dat uit? Deze jongen heeft helemaal nog niet hoger dan een dergelijke transferwaarde gepresteerd. Meer dan 6 miljoen moet je helemaal niet uit willen geven voor zo'n speler.

Ajax, altijd voor een dubbeltje op de eerste rang maar als er gekocht moet worden dan moet het bijna gratis zijn.

Alles uit de onderste kan halen KV kortrijk, laat je niet in de luren leggen.

1 augustus 2023 om 16:09

Zo duur mogelijk verkopen en zo goedkoop mogelijk inkopen, dat is idd wel echt een misdaad. Ik zou kijken of je Ajax daarvoor misschien nog wel aangeklaagd kunt krijgen?

1 augustus 2023 om 16:19

Provoceren om het provoceren. Ajax bood bijna het dubbele van de transfermarkt waarde volgens het artikel. Dat is 12x wat Kortrijk zelf verleden jaar voor hem betaalde.

Onderste uit de kan, doe toch even normaal zeg. Zes miljoen euro zou voor Kortrijk een record transfer zijn.

lees ik dit nou goed, Steijn wil een nieuw elftal? Maar Ajax zal echt niet gedacht hebben dat ze een speler even gratis kunnen ophalen als er zelf verkocht wordt voor 50mj dus dit gaat wel goed komen.

1 augustus 2023 om 16:17

Eventjes een speler gratis halen? Het stuk zegt dat Ajax een bod gedaan heeft van zes miljoen euro op een speler die op 3,3 miljoen euro gewaardeerd staat op Transfermarkt.

Zes miljoen euro zou een record transfer zijn voor Kortrijk die zelf verleden jaar een half miljoen voor deze speler betaalde.

1 augustus 2023 om 16:52

Nou Kortrijk inpakken en als de wiedeweerga naar Amsterdam brengen...en snel een beetje

1 augustus 2023 om 17:39

Ze willen hem liever houden. Is hun goed recht. Maar dat maakt het bod van Ajax niet ineens belachelijk laag. Zodanig laag dat je het als praktisch 'gratis' kan classificeren.

Ter vergelijking, zes miljoen euro is wat jullie voor Stengs hebben betaald toch?

Die jongen heeft afgelopen seizoen 1223 minute gemaakt, minder dan 14 wedstrijden. Met 4 goals en 1 assist. Niet heel verkeerd, maar kan iemand mij uitleggen hoe je dan een van de belangrijkste spelers kan zijn?

Zou wel snappen als die jongen naar Nederland wil komen zolang gert verhulst daar in België rondloopt

Je heet Kadri en je voetbalt in België?
Of was dat niet de reden dat er werd gelachen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren