Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax zal altijd mijn club zijn, ik bracht er meer tijd door dan thuis'

Laatste update:

Ouasim Bouy gold in zijn tienerjaren als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax. Niet voor niets stapte de middenvelder in 2012 over naar Juventus, waar hij er tot op heden niet in is geslaagd om die grote belofte in te lossen. Dit seizoen speelt de 22-jarige Amsterdammer op huurbasis voor PEC Zwolle.

/

Spijt van zijn keuze destijds heeft Bouy niet, maar in gesprek met FOX Sports geeft hij wel aan Ajax af en toe te missen. “Het was mijn eerste huis. Ik bracht daar meer tijd door dan thuis. Voor mij zal Ajax altijd mijn club zijn.”

Bouy speelde sinds zijn overgang naar Italië voor tal van clubs. Juventus stalde hem onder meer bij Brescia, Hamburger SV en Panathinaikos. Sinds de start van dit seizoen speelt de jongeling in Zwolle. Vorig weekend vestigde hij de aandacht op zich met een rode kaart in het duel met Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets met naast zijn schoenen lopen en wegen enzo.

25 oktober 2015 om 16:26

Ja want die geweldige Ajaxschool heeft wat toptalenten afgeleverd zeg. Allemaal geweldenaar maar bakken er vrij weinig van. Laat die jongen zijn eigen pad bewandelen. Ze hadden in Turijn een mooi traject uitgestippeld maar door blessures is dat alelmaal anders verlopen. Die jongen doet niks verkeerd en het is niet zijn arrogantie maar jou afgunst wat het probleem is

25 oktober 2015 om 16:31

Ja de meeste spelers ter wereld zelfs dus zo slecht zijn ze toch niet he

25 oktober 2015 om 18:46

En dan nog voor het gemak misschien wel de allerbeste spits van Nederland aller tijde vergeten... Marco van Basten!

25 oktober 2015 om 22:21

Spelers die 50 jaar geleden doorbraken stelt tegenwoordig niks voor. Denk dat je de rest wel begrijpt..

26 oktober 2015 om 07:23

Als alle ex-Ajacieden die nu nog spelen voor het NL 11-tal zouden mogen spelen hadden we anders een mooi team. Vergelijk dat maar eens met de spelers van andere NL-se clubs! Verreweg de meeste spelers die in Europa iets zinvols doen en in de eredivisie hebben gespeeld zijn daar via Ajax gekomen. En dan mag je ook de huurlingen van Vitesse en bv Feyenoord (Gudetti) meetellen. Ze zijn misschien niet allemaal "eigen" jeugd maar dat is ook maar een gekozen definitie.

Wat een onzin, dan had je wel op je kans gewacht. Je portemonnee is je tweede thuis. Prima, maar ga dan niet zulke onzin verkondigen.

25 oktober 2015 om 16:27

Hij hoefde geen eens te wachten op zijn kans, Frank zou hem in het nieuwe seizoen destijds bij de selectie hebben gehaald.

Maarja...raiola...blegh

25 oktober 2015 om 17:34

Als jij uit zijn financiële situatie kwam had je misschien wel hetzelfde gekozen. Die jongen verdient nu wel genoeg om voor zijn gezin ruimer te leven. Tuurlijk is het een gok, maar als je deze kans laat lopen en je loopt die zak met geld mis dan zal je jezelf dat nooit meer vergeten. Als je goed genoeg bent eindig je toch wel in de top, kijk naar Lestienne...

Pfff... waarom wordt dit soort onzin nog overgenomen zeg! Leugenaar dat ' t is. Dit is je vrouw vertellen dat je van haar houdt, terwijl je vreemd gaat met een ander. Als Bouy het voorbeeld van clubliefde is, bestaat het kennelijk niet meer.

Haha dom praten zeg... Als Ajax je club is dan had je daar wel een poosje gespeeld voordat je weg ging. Zieltjes winnen

Och jee, meneer beseft dat hij een tussenstap nodig heeft mocht hij slagen bij Zwolle... Dan is Ajax ineens weer goed genoeg?
Kansloos dit, deze uitspraak had hij moeten doen toen Juventus op de stoep stond.... (en bovendien.... Geen woorden maar daden....)

Pracht carriere. Zo bouw je dat op he.

Sarcasme even uit. Het kan best zo zijn dat Ajax geen goede plek meer voor hem was. Maar dit was een slecht alternatief. Was dan naar een kleinere of gelijkwaardige club gegaan.

25 oktober 2015 om 16:28

Ajax was een goede plek, hij zou bij de selectie gehaald zijn.
Was een groter talent dan Klaasen.

En Klaasen heeft nu aardig wat doelpuntjes, CL ervaring en titels.
Dan is er maar een conclusie mogelijk.

5 jaar geleden was het nog anders. Maar nadat hij overal gefaald heeft is Ajax in eens zijn club. De gevoelens zijn niet wederzijds, Boej.

Wat een gezeik op deze jongen zeg. Alsof jullie niet voor het geld zouden kiezen of om wat te leren bij Juventus. Iedereen mag z'n eigen keuze maken toch ? En ik durf te wedden dat hooguit 1 van de 10 hier echt bij een club als Ajax was gebleven ipv naar Juve gaan.

Wat een haters hier!! Niemand kan in zijn portemonnee kijken. Als Juve jou 1 miljoen per jaar aanbied en je bent
19. Je woont 8 hoog in de Ganzehoeve (Bijlmer) met 6 personen in een 3 kamer flat. Wat zou jij doen? Allemaal makkelijk praten als je uit een veilige omgeving komt. Sukkels

25 oktober 2015 om 19:18

Bij Ajax voetballen ze ook niet voor minimum loon.

Hij heeft 3 jaartjes bij Ajax gespeeld, lekker geprofiteerd van de opleiding en het podium. Maar toen het moment aankwam om terug te betalen was hij weg. Dan verdien je de sympathie van supporters niet.

Gewoon oprecht zijn zoals Bouy mag best gewaardeerd worden. Achteraf makkelijk praten en inderdaad beter bij Ajax gebleven. Maar ik begrijp best dat zijn hoofd op hol is gebracht. Weet niet wie zijn zaakwaarnemer is maar die is de hoofdschuldige van zijn huidige situatie. Voor mij blijf je Ajacied Bouy, je bent bij ons opgegroeid, iedereen maakt weleens een verkeerde beslissing. Blijf bezig!

Nee? Geen spijt? Weet je het zeker vriend?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren