Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bouy voor derde keer naar PEC: ‘Had ook in het buitenland kunnen blijven’

Laatste update:

PEC Zwolle haalde Ouasim Bouy afgelopen week voor de derde keer op huurbasis binnen. De Zwollenaren hebben de 25-jarige verdediger annex middenvelder tijdelijk overgenomen van Leeds United, waar zijn contract nog tot medio 2021 loopt. “PEC voelt altijd vertrouwd”, legt Bouy zijn keuze uit in gesprek met FOX Sports.

“We hebben voorheen altijd een goede relatie gehad, mooie resultaten geboekt. Dus na een goed gesprek met de trainer, was het niet zo moeilijk meer”, concludeert de geboren Amsterdammer, die vorig seizoen door Leeds United werd verhuurd aan het Spaanse Cultural Leonesa. “Ik kreeg een berichtje van Mino (Raiola, red.) en natuurlijk bespreek je dat soort dingen met elkaar. Toen ik dat las, hebben we gesproken en dan ga je over dingen nadenken.”

“PEC is aan het groeien, dat merk je de laatste jaren. Alles wordt steeds beter. Het gaat niet om het niveau, want ik had ook in het buitenland kunnen blijven. Maar ik wilde gewoon terug naar Nederland”, vervolgt Bouy, die in de voorbereiding met Leeds United nauwelijks aan spelen toekwam. “Ik ben nog niet honderd procent, maar dat komt met de wedstrijden. Het gaat super snel, als je eenmaal de Eredivisie weer proeft. Zolang heb ik niet nodig.”

“We zijn blij met hem, omdat we weten wat hij kan toevoegen. Van achteruit, maar ook op het middenveld. In eerste instantie van achteruit. Daar hebben we hem voor gehaald, ook omdat we daar versterking nodig hadden. We zaten achterin wat krap in de bezetting en Ouasim kan daar spelen, heeft dat in het verleden ook hier laten zien”, aldus trainer John van 't Schip. Hij denkt dat het nog even duurt voordat Bouy volledige wedstrijden kan spelen. “Het is nu een kwestie van optrainen. We zullen proberen om hem zo snel mogelijk fit te krijgen.”

Is Ouasim Bouy een goede aanwinst voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik begrijp nog steeds niet waarom een creatieve nr 6 als Bouy zich laat lenen als laatste man, mar ja de keuzes vam Bouy zijn sowieso niet de meest logische te noemen.
Ja je bent prof, en hebt met pogba mogen trainen. Maar als beste speler van de Ajax A1, had je op je 25e toch wel wat verder mogen zijn. Hij moet nu 2 jaar op zn eigen positie ergens uitblinken om de weg naar boven weer in te zitten. En niet op de zoveelste huurbasis centraal achterin gaan staan.

28 augustus 2018 om 16:49

Bouy is in mijn ogen iets te traag. Vind hem eigenlijk wel een beetje vergelijkbaar met van der Heijden. Ook als middenvelder begonnen maar vanwege te trage handelingssnelheid naar achter geschoven.

Best jammer. Bij ajax in de jeugd scoorde hij als middenvelder meer dan de spits. Als ik me niet vergis had hij een seizoen een gemiddelde van 45

28 augustus 2018 om 16:30

Schoolvoorbeeld van foute keuzes maken waar iedereeen al van zei dat het dom was. Wat een waardeloze carriere in vergelijking tot wat hij anders (zeer waarschijnlijk) gehad had. Was hij bij Ajax gebleven dan had hij kansen gehad en dan had hij misschien nu ook niet in de top gespeeld maar op een hoger niveau dan Leonesa..

Waarschijnlijk vanuit financieel oogpunt aantrekkelijk om bij Leeds onder contract te blijven, maar niet ideaal als je (steeds) aan het eind vd voorbereiding of zelfs later wordt aangetrokken voor 1 seizoen. Op deze manier begin je altijd maar weer met een achterstand, en kan je elk jaar weer opnieuw beginnen.

Ik snap niet wat clubs bezielt om een speler aan te trekken om deze dan direct vervolgens te verhuren. Bouy lijkt mij toch een prima speler (van wat ik gezien heb in Ajax A1 en zijn 2 perioden bij Zwolle. Ondanks dat hij nu alweer voor de zoveelste keer verhuurd wordt (eerst door Juve en nu dan weer door Leeds) zou ik hem best nog wel bij Ajax willen zien (moet hij wel van Raiola af). Kan zomaar zijn dat hij dan wel de belofte wat betreft potentie zou kunnen waarmaken.

Ja hij had in het buitenland kunnen blijven... wie gelooft dit nu nog, er waren geen andere opties dat is wel duidelijk...

28 augustus 2018 om 19:24

"het gaat niet om het niveau", haha! Had dat een paar jaar eerder bedacht. Ik voorspel een nachtkaarsje.

Ongelofelijk dat deze jongen nog steeds de man als zaakwaarnemer heeft die heel zn carrière vernielt heeft met zn spelletjes om snel geld uit talent te halen.
Blijf het jammer vinden dat hij nooit zijn belofte heeft kunnen inlossen en waarschijnlijk nooit zal doen want bij Ajax was hij het grote talent van zijn lichting!

28 augustus 2018 om 17:00

Uiteindelijk heeft bouy zijn carriã¨re verkloot en niet zijn zaakwaarnemer.
Er word veel over hem gezegd en gesproken en persoonlijk voor het voetbal ben ik ook geen fan van hem maar goed in zijn werk is hij wel. De speler zelf en zijn vertrouwend personen zijn de enige die schuldig zijn aan het verknallen van iemand zijn carriã¨re

28 augustus 2018 om 17:11

Dat ben ik wel met je eens Patrick maar riola bied wel die weg aan en maakt die jongen gek.. maar blijft wel zn eigen beslissing

van mij mag hij in de verdediing spelen of op het middenveld ,zolang hij de vrije trappen maar nieneemt ,want dat is 1 en al ergernis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren