Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax Vrouwen bekeren door in CL; Martens voltooit comeback met Barça

Laatste update:

De damesploeg van Ajax heeft zich ten koste van Sparta Praag geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Na de 2-0 zege van twee weken geleden in Amsterdam volgde woensdagavond in Tsjechië een nieuwe overwinning: 1-2. Tegelijkertijd wist ook het Barcelona van Lieke Martens door te bekeren. De loting voor de achtste finales vindt plaats op 1 oktober.

Sparta Praag – Ajax 1-2
Ajax had zich in de heenwedstrijd een uitstekende uitgangspositie verschaft door doelpunten van Iina Salmi en Kelly Zeeman, maar in Praag leek het even mis te gaan, nadat Christina Burkenroad na een klein halfuur voetballen de score wist te openen namens de thuisploeg. De spits verschalkte Lize Kop met een hard schot en bracht Sparta Praag zo terug in het tweeluik.

Ajax stelde in de eerste acht minuten van de tweede helft echter orde op zaken door een dubbelslag van Vanity Lewerissa. De international van het Nederlands elftal schoof de gelijkmaker binnen na een fraaie steekpass van Ellen Jansen en bracht Ajax vlak daarna zelfs aan de leiding, door na opnieuw goed voorbereidend werk van een teamgenoot te scoren. Via Zeeman had Ajax in de slotfase zelfs nog voor een derde maal kunnen toeslaan, maar zij slaagde er niet in een strafschop te benutten.

Barcelona - BIIK Kazygurt 3-0
Barcelona verloor de heenwedstrijd in Kazachstan met 3-1, waardoor het alles uit de kast moest halen om de achtste finales te halen. Met Martens in de basiself kenden de Catalanen in elk geval een goede start, want Patricia Guijarro zorgde al na vijf minuten voetballen voor de 1-0. Via Marta Torrejón verdubbelde Barcelona zijn voordelige marge vervolgens al vroeg in de tweede helft, waarna Martens de buit in de slotminuut van de officiële speeltijd veiligstelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn nichtje vanity lekker gespeeld trots op je !!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren