Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax strijdt met Bayern om Ricardo Pepi

Laatste update:
/
Real Madrid is nadrukkelijk geïnteresseerd in Pedro Porro. De vleugelverdediger wordt momenteel door Sporting Portugal met een optie tot koop gehuurd van Manchester City en moet de nieuwe rechtsback van de Koninklijke worden. (O Jogo)
/
Franck Kessié heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Premier League. Liverpool en Manchester United willen profiteren van het aflopende contract van de Ivoriaanse middenvelder bij AC Milan. (90min)
/
Een afvaardiging van Ajax zat afgelopen zaterdag op de tribune voor Ricardo Pepi. De veelscorende spits van FC Dallas heeft door meer belangstelling uit Engeland, Duitsland en Italië - van onder meer Bayern München - een fors prijskaartje. (90min)
/
Als Newcastle United afscheid neemt van Steve Bruce, geldt Gennaro Gattuso als mogelijke opvolger. De Italiaanse oefenmeester zit na zijn vertrek bij Napoli en mislukte entree bij Fiorentina zonder club. (Calciomercato)
/
De naam van Mikkel Damsgaard staat nog altijd op het verlanglijstje van Tottenham Hotspur. The Spurs waren afgelopen zomer na het EK al in de markt voor de Deense aanvaller van Sampdoria. (Tuttosport)
/
Clément Lenglet moet bij Sevilla de opvolger worden van Jules Koundé, indien hij wordt weggekocht. De Franse centrumverdediger is de laatste tijd niet onomstreden bij Barcelona. (Fichajes)
Zie jij Ricardo Pepi naar Ajax komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Spurs er komt met alleen Damsgaard. Ze hebben momenteel vrij weinig kwaliteit in de selectie. Het team leunt (al tijden) op Son en Kane. We weten allemaal dat Kane gaat vertrekken. Dan moet Son alleen de kar trekken, derhalve is het echt nodig dat er grote namen worden aangetrokken. Of Spurs dat gaat lukken is een ander verhaal. Naast Damsgaard kan het ook geen kwaad om defensief te gaan shoppen. Romero is een goede toevoeging, maar nagenoeg de hele defensie van Spurs schiet tekort momenteel.

27 september 2021 om 23:28

Snap eerlijk gezegd ook niet dat Son zijn contract heeft verlengd.. Tuurlijk is hij respectvol naar Spurs en het is ook geen slechte club maar wordt 30 dit jaar en zal dus geen transfer meer maken naar een grotere club. Is eigenlijk momenteel de enige die boven het niveau uitstijgt,.

27 september 2021 om 23:35

Zeer spijtig van Son, die gaat waarschijnlijk geen toptransfer meer maken. Had toch echt naar een beter team gekund hoor. Een contract tekenen bij Spurs is ook echt wat anders dan bij andere clubs. Levy houdt je echt aan je contract tenzij er een astronomisch bedrag wordt geboden. Ik denk dat spelers voortaan wel wat beter nadenken voor ze voor 5-6 jaar tekenen bij Spurs.

Lenglet is de afgelopen tijd niet onomstreden bij Barca. Nee, hij is vierde keus en komt, net als Umtiti, totaal niet in het stuk voor. Hopelijk vertrekt hij zo snel mogelijk.

28 september 2021 om 07:56

Ben al blij dat Lenglet amper speelt idd z.s.m afscheid van nemen. Ik zou Umtiti nog wel een laatste kans willen geven. Als hij 50% wordt van wat hij ooit was is het namelijk al veel beter dan Eric Garcia en Pique.

28 september 2021 om 23:16

Inderdaad. Eric Garcia heb ik nog wel hoop voor. Ik ben Araujo-fan, en met zo'n sterke verdediger naast hem, kan hij zich nog prima ontwikkelen.

wat is die hype rondom Gatusso? vooralsnog is hij nergens geslaagd als coach

28 september 2021 om 00:17

Heeft bij Milan en Napoli op een haartje na CL misgelopen, bij Milan deed die het echt niet slecht maar soms zit het tegen. Empoli die toen 3x een 1 op 1 kans tegen Inter mistte waardoor we CL misliepen en bij Napoli ook op de laatste speelronde misgelopen. Betekent niet dat het een slechte coach is.

28 september 2021 om 00:24

Sometimes maybe good, sometimes maybe …

28 september 2021 om 12:11

@greenhouse,

Heerlijk, ik dacht er net aan.
Sometimes maybe good, sometimes maybe sh*t

Prachtig pers-moment

28 september 2021 om 08:47

Er is geen hype rondom hem? Iedereen vindt hem waardeloos.

Kessié naar United, ik had het al eerder gelezen. Mag van mij, nu ken ik de speler niet echt maar wat ik gezien heb is het wel eentje met vuur. Kunnen we wel gebruiken! Pogba dan exit.

28 september 2021 om 04:40

Is Kessie geen verdedigende middenvelder? Zou dan juist mooi samen kunnen spelen met Pogba en Bruno. Die twee gaan liever naar voren.. Kessie dan ipv Fred/McTominay/Matic!

28 september 2021 om 12:19

Kessie komt tekort om op een hoger niveau te spelen qua tempo... In de EPL zal ie niks doen

28 september 2021 om 12:35

Man U - Milan niet gezien vorig jaar? Hij heerste over dat middenveld. Tegen Atalanta, ook geen traag ploegje, was hij ook gewoon onze beste man.

Snap dat het gevoelig ligt dat ie weg wil, maar nu doe je Kessie toch wel serieus te kort

Deze informatie kun je naar de rijk der fabeltje doen ajax heeft geen belang bij pepi ook geen afvaardiging daar van ajax voor hem geweest

Waarom zou Ajax nog een spits willen.
We hebben Haller gekocht voor 22 miljoen, we hebben Tadic en Daramy die in de spits kunnen. We hebben meer dan genoeg buitespelers.
Onze selectie is breed genoeg, Ajax zou dom zijn als ze een enorm bedrag gaan neerleggen voor een nieuwe (extra) spits.

29 september 2021 om 09:26

Pepi is 18 jaar, zou dus puur aankoop voor de toekomst worden. Iets wat Ajax vaak doet, talenten halen en laten door ontwikkelen.

Het zou ook niet om enorme bedragen gaan (in voetbaltermen dan). Misschien wel paar miljoen.

Kessie, ook wel Cashie genoemd ondertussen door de aanhang. En geef hen eens ongelijk, die zijn er wel klaar mee na de soaps Donnarumma en Cahlanoglu. 1 echt consistent seizoen en hij wil zijn salaris verdriedubbeld zien, tja..

Persoonlijk, ik vind hem gemaakt voor de PL, sterk, balvast, goed in de korte ruimte. Heeft alles om daar te slagen, dus zijn goed recht dat hij naar Engeland heen wil. Maar moet je ook de Milan aanhang niet aan het lijntje houden, we kennen die spelletjes nu wel.

Vanavond Athletico, hopelijk weet hij zijn hoofd uit de wolken te halen, want dit seizoen voor alle duidelijkheid is Kessie maar een schim van zichzelf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren