Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax start zonder Donny van de Beek in topper tegen PSV

Laatste update:

Ajax neemt het zondagmiddag vanaf 16.45 uur zonder Donny van de Beek op tegen PSV. De aanvallende middenvelder is hersteld van een spierblessure, maar Erik ten Hag vindt het nog te vroeg voor een basisplaats. De trainer van Ajax gaf vrijdag op de persconferentie nog aan dat hij geen risico wil nemen met Van de Beek. Hij stipte het belang van de topper in de Eredivisie aan, maar benadrukte dat dit seizoen nog meer belangrijke wedstrijden op het programma staan.

Ten Hag kiest tegen PSV voor dezelfde elf als afgelopen dinsdag, toen zijn ploeg met 0-3 te sterk bleek voor Lille OSC in de groepsfase van de Champions League. Promes start als aanvallende middenvelder, terwijl Dusan Tadic in de punt van de aanval begint. Hakim Ziyech en David Neres starten vanaf de flanken.

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Martínez, Promes, Álvarez; Ziyech, Tadic, Neres

Schrijf een notitie bij deze foto

Wat verwacht jij van PSV - Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe klote ik het ook vind, ik ben bang dat PSV gaat winnen. Veltman centraal achterin is gewoon ondermaats tegen de snelle jongens van PSV...

22 september 2019 om 15:39

Net als tegen de snelle jongens van Lille, toen speelde hij (afgezien van dat momentje 2e minuut) vrijwel foutloos. Daar kan je echt vooraf niks over zeggen. Wordt zeker een lastige pot overigens, dat wel natuurlijk.

22 september 2019 om 15:48

Het is wel opvallend dat Veltman zijn kwaliteiten blijkbaar door veel mensen nog steeds niet worden erkend. Ik ben ook geen fan van zijn maniertjes (althans, die had hij), al vind ik dat je zulke spelers ook nodig hebt. Maar dinsdag speelde Veltman uitstekend en ook vorig seizoen kwam hij ontzettend knap terug in de selectie. Veltman is gewoon een erg goede, solide verdediger. Het ziet er alleen misschien niet geweldig uit.

22 september 2019 om 15:57

Roerend mee eens Azrsenal. Veltman is een klootzakje op het veld, dat zal niemand ontkennen, on-Nederlands gewoon. Maar hij speelt sinds zijn terugkeer echt gewoon prima inderdaad, voor velen is dat gewoon niet toe te geven omdat ze een afkeer tegen hem hebben maar z'n statistieken spreken voor zich; prima!

22 september 2019 om 16:22

Veltman een klootzakje? Ik vind hem juist vaak te lief in het veld..

22 september 2019 om 15:44

Wij zullen zien of de pubertjes van PSV opgewassen zijn tegen de grote jongens van Ajax
Ik ben geen Ajax supporter maar vind Veltman de laatste wedstrijden de beste Ajacied momenteel.

22 september 2019 om 15:44

Snelheid maakt Niks uit

22 september 2019 om 15:55

Alsof Veltman zo langzaam is. Zou persoonlijk op termijn zeker voor Alvarez achterin kiezen, maar Veltman speelt tot nu toe prima op die plek en dit is geen wedstrijd om een nieuwe speler uit te proberen op een nieuwe positie. PSV kan best winnen hoor, zijn in mijn ogen thuis ook favoriet, maar Veltman achterin maakt die kans echt niet groter. Positionering en timing is veel belangrijker dan snelheid en fysiek, en in die twee aspecten is Veltman gewoon degelijk. Nee, het is geen De Ligt, maar hij zou bij elke andere eredivisieclub gewoon onbetwist basisspeler zijn (buitenom Ajax en PSV dan, al maakt hij bij Ajax ook voldoende minuten).

22 september 2019 om 15:57

Ja, want de aanvallers van Lille speelden hem ook helemaal weg? Veltman is sinds zijn blessure erg sterk. Het gaat dus helemaal goed komen.

22 september 2019 om 16:29

De aanvallers van Lille konden niet afronden, kregen drie 100% kansen die een Malen of Bergwijn er wel inscchieten...

Geen opstelling van PSV? Of is dat niet belangrijk?..

22 september 2019 om 15:37

Zoet, Dumfries Viergever Baumgartl Sadilek Hendrix Rosario Ihattaren Bruma Malen Bergwijn

22 september 2019 om 15:37

Of nog niet bekend?........

22 september 2019 om 15:40

Is een apart topic over, niet zo op je teentjes getrapt gelijk joh!

22 september 2019 om 15:42

Haha ben ik niet. Heb niks met PSV maar lijkt me logisch dat beide opstelling genoemd worden. Vind ik wel zo makkelijk.

22 september 2019 om 15:45

Meestal is dat ook wel zo inderdaad, heb je gelijk in. Maar bij de topper blijkbaar 2 losse topics

22 september 2019 om 15:43

Of je wacht de volgende keer gewoon ff een minuutje voordat je zo reageert. Opstelling van psv staat er een minuutje later ook op hoor Kan toch gewoon zijn dat ie iets later bekend is gemaakt.

Als ajax geen antwoord vind op malen ihattaren en bruma word het een vervelende dag voor ajax

22 september 2019 om 15:39

Tegenovergestelde ze zijn niks in vergeleken met Tadic neres en ziyech en ze lopen nico en dest niet zo 1 2 3 voor bij en blind en veltman óók niet bij p*v is t een ander geval flanken kom je zo voor bij

22 september 2019 om 15:40

En als PSV geen antwoord vindt op Ziyech, Tadic en Neres dan wordt het een vervelende dag voor Psv...

22 september 2019 om 15:41

Andersom ook zo 😜

Voor mij een logische opstelling van Ajax, want zo zie ik 'm graag vandaag. Van de Beek is natuurlijk een belangrijke speler voor Ajax en de wedstrijd van vandaag is natuurlijk een belangrijke en beladen wedstrijd, maar van de Beek heeft natuurlijk al een paar weken geen wedstrijd meer gespeeld en het lijkt mij niet echt ideaal om hem dan vandaag in deze wedstrijd te laten starten. Daarnaast heeft Promes het in mijn ogen prima gedaan de afgelopen weken als nummer 10 en de afgelopen weken werkte het bij Ajax ook prima, de positiewisselingen tussen Promes, Ziyech, Tadic en Neres en hopelijk doet Ajax dat vandaag ook weer. Ben best wel zenuwachtig voor deze wedstrijd en als Ajacied hoop ik dat Ajax er natuurlijk met de overwinning vandoor gaat en anders op een gelijkspel, maar mijn gevoel zegt dat PSV er vol op zal klappen en zal winnen vandaag.

waarom eigenlijk Ziyech niet op 10 en Promes als rechtsbuiten? Promes deed het goed tegen Lille maar heeft toch niet echt de eigenschappen van een nummer 10, terwijl Ziyech die juist weer wel heeft

22 september 2019 om 15:58

Zullen wel her en der wisselen van positie denk ik maat Promes is wel iets minder risicovol in de as van het veld en Ziyech is natuurlijk ook fantastisch hangend op rechts!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren