Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax presenteert nieuw thuisshirt met verwijzing naar EK '88

Laatste update:

Ajax heeft vrijdag het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018/19 gepresenteerd. In de traditionele rode baan in het midden van het shirt zit een subtiel detail verwerkt, zo meldt Ajax. Er is met een moderne interpretatie van de print een verwijzing gemaakt naar de Adidas-shirts van het EK in 1988.

“Het vertrouwde Ajax-rood komt in het nieuwe thuisshirt ook terug op de schouders en biesjes op de mouwen”, schrijft Ajax op de clubwebsite. “Aan de voorzijde zijn natuurlijk in goud de 3 kampioenssterren te vinden op de borst. In de nek zijn wederom de typisch Amsterdamse Andreaskruizen te vinden in het wit. Bij het broekje en sokken komen, net als bij het shirt, de 3 adidas-strepen terug in rood.”

Eind april presenteerde Ajax ook al het nieuwe uittenue voor komend seizoen. De ploeg van trainer Erik ten Hag speeltl de uitwedstrijden het komende seizoen in een zwart shirt met gouden en witte accenten. Ook in de nek van het uitshirt staan drie Andreaskruizen, als verwijzing naar de stad Amsterdam.

Ajax speelde vorige maand in Dubai tegen Al-Ahly al in het nieuwe uittenue. In de met 1-0 verloren wedstrijd kwamen aanwinsten Perr Schuurs en Hassane Bandé al in actie.

Mooi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, je moet elk jaar wel weer wat wijzigen voor de verkoop. Persoonlijk vind ik dat er geen strepen op de mouwen thuishoren.

22 juni 2018 om 11:11

Vind het ook vreselijk, maar dat is nou eenmaal Adidas haar handelsmerk. Vind het bijvoorbeeld bij Real ook vreselijk. Die strepen doen veel vaker slecht dan goed.

22 juni 2018 om 13:41

De Adidas-strepen staan bij dit shirt enkel op de schouders. De mouwen zijn streeploos wit met een rood randje. Prima compromis.

22 juni 2018 om 11:13

Vind ik nou net het mooiste! Maar dan doorlopend over heel de mouw en dan het liefst lange mouwen

22 juni 2018 om 11:19

Ja inderdaad. Ik zag een foto van schone in zo’n shirt. Echt vet!

Van ver bijna geen verschil te zien ivm het shirt van afgelopen seizoen. Van dichtbij wel (ek88 vormen), maar of ik het nou mooi vind....

22 juni 2018 om 11:58

Van ver is er al meer dan 100 jaar geen verschil te zien in de thuisshirts van Ajax

22 juni 2018 om 12:23

Jawel die lelijke addidas strepen had je vroeger niet.

22 juni 2018 om 12:59

Tijdens Le Coq had je ook Le Coq logo op de mouwen. Bij kappa ook. En in seizoen 98-99 stond ook de hele mouw vol met Umbro logo’s. Toen hoorde je er niemand over. Altijd maat dat gezeur om die strepen. Ik hoor nooit fans van andere clubs die ook met Adidas spelen klagen.

22 juni 2018 om 13:01

Seizoen 99-00...

22 juni 2018 om 16:34

Met-zonder kraag ronde of v-hals...Andreas kruizen/logo’s, mmm er is toch echt wel meer verandering dan je denkt.

22 juni 2018 om 15:02

ivm betekent: in verband met.. dat je het weet.

Adidas zal ongetwijfeld het meeste betalen, maar het lijkt me sterk dat je hiermee de shirtverkoop ten goede doet. Identiek aan die van 2012 en persoonlijk helemaal niet zo mooi

Afschuwelijke shirts en Ziggo groot op de borst maakt het compleet. Het uit shirt slaat trouwens helemaal nergens op.

22 juni 2018 om 11:30

Vind dit uit shirt juist in vergelijking met afgelopen jaren een stuk beter

22 juni 2018 om 12:26

Vind het maar een saai shirt zonder uitstraling. Maar wel beter dan al die gekke gifgroene tenues.

22 juni 2018 om 13:05

Uitshirt lijkt net een 20 in een dozijn trainingshirtje wat ze al jaren verkopen. Maar helaas, dat is wat Adidas meestal doet, 1 design aan 20 clubs geven met alleen wat kleur verschillen.

Wauw dat uitshirt vind ik echt mooi!!

Jammer van die Adidas strepen, doet het shirt echt minder mooi lijken.

22 juni 2018 om 11:34

Ach ja het is maar voor een jaartje en het geld maakt een hoop goed. Altijd grappig de meeste reacties. Toen met dat roze shirt had iedereen zijn mond vol daarover maar achteraf was het gewoon het best verkochte shirt

Mooi strak shirt. Gelukkig blijft het thuisshirt altijd klassiek. Enige minpunten vind ik de terugkeer van de rode Adidas strepen op de schouders. Maar afgezien daarvan vind ik het een heel geslaagd thuisshirt!

Ligt het aan mij of is dit buiten de Ek88 verwijzing, gewoon exact hetzelfde shirt als een paar jaar terug onder De Boer? Zelfs de witte kraag is vrijwel gelijk. Wel zonde van de strepen op de mouwen, die van vorig jaar was beter met de strepen op de flanken.

Waarom gaat Ajax niet voor Nike, Puma of Underarmour ofzo. Dan zijn ze van die strepen op de mouwen af. De strepen passen ook niet bij het traditionele thuis shirt. Het uitshirt mogen ze wat mij betreft qua design ook dicht bij het thuis shirt houden. Alleen een andere kleurstelling. Zwarte baan in het midden met witte kruizen erop bv. En de zijkanten rood ofzo.

22 juni 2018 om 11:19

Ze zullen de beste deal hebben gemaakt met Adidas.

22 juni 2018 om 11:50

Puma zijn helemaal cheap ass shirts, weet je nog op het EK, het ene na het andere shirt werd doormidden getrokken :D Persoonlijk vind ik de rode strepen best mooi eigenlijk, maar smaken verschillen.

22 juni 2018 om 14:52

Lijkt me dat het een incident was met het gebruikte materiaal. Puma is gewoon van gelijkwaardige kwaliteit en een top merk.

Zou tof zijn als ze eens een uitshirt als het blauwe tdk shirt maken

Waarom toch perse in het uitshirt als de tegenstander heel andere kleuren heeft? Het is toch veel mooier als ze bijvoorbeeld in Sittard tegen Fortuna spelen om in het rood wit te spelen..

Waarom nou nooit een keer lon sleeve shirts te koop?
Verder vind ik het beter dan het shirt van vorig seizoen. Jammer geen tight fit

Die verwijzing naar '88 kan ik niet helemaal volgen. Er stonden toen meer spelers van PSV in de basis dan van Ajax. Verder vind ik het uitshirt best ok. Beetje gejat van AZ dat zwart met goud

22 juni 2018 om 12:13

Omdat zij ooit iets vergelijkbaars hadden betekend het niet dat het gelijk gejat is.

22 juni 2018 om 12:20

Dat was ook mijn eerste reactie. Die verwijzing slaat kant nog wal. Buiten dat wederom een mooi verdienmodel want alle petten en sjaals willen weer een nieuw shirtje. Uitstort trouwens foei lelijk maar das mijn mening.

22 juni 2018 om 13:00

Gelukkig hoef je hem niet te kopen, of verplicht aan te trekken toch? Een shirt maken die iedereen mooi vind gaat helaas niet lukken. Bovendien kun je natuurlijk ook als je het echt zo lelijk vindt gewoon niet naar Ajax kijken

Jammer dat de strepen weer op de mouwen staan. Afgelopen seizoen op de flanken in het wit (of heel lichtgrijs, wat was het?) stond vele malen beter. Maar verder vind ik het weer een mooi shirt ook al zijn de veranderingen elk jaar redelijk marginaal. Persoonlijk vind ik een kraagje altijd net iets mooier staan. Dus hopelijk het seizoen 2019-2020?

Het uitshirt daarentegen is oer - en oerlelijk. Dat is gewoon een trainingsshirt in mijn ogen maar geen wedstrijdshirt. Jammer, dat had veel beter gekund. Maar ja, over smaak valt niet te twisten.

Ik zou er niet rouwig om zijn als het contract met adidas wordt opgezegd. Hopelijk stapt nike dan erin.

Lekkere shirts man...
Ajax straalt weer wat uit!!
Come on!!

Wat een afschuwelijk uit shirt

Zo lang ik Ajax herken in het thuis shirt, kan een eventueel designtje of streepje op de schouder mij geen reet schelen. Prima shirt dus, ziet eruit als een Ajax shirt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren