Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax moet Dijks voorlopig missen en kijkt over een week weer

Laatste update:

Mitchell Dijks stapte zondag al heel vroeg van het veld in de wedstrijd Ajax-ADO Den Haag. Door een liesblessure kon de linksback van Ajax niet meer verder spelen en zijn club maakt nu bekend dat hij een scheurtje in de lies heeft opgelopen. Het is geen ernstige blessure, maar Dijks heeft de interlandperiode wel nodig om te revalideren.

/

Aan het eind van de week zal Ajax hem weer onderzoeken, zoals men dat ook maandag heeft gedaan. Dan kan de club een inschatting maken wanneer Dijks weer te gebruiken is. De linkervleugelverdediger werd niet opgeroepen voor Oranje en zou dus alleen meetrainen met zijn club. In plaats daarvan zal hij nu revalidatie-oefeningen gaan verrichten.

De 22-jarige Dijks heeft sinds zijn terugkeer in Amsterdam meteen een basisplaats verworven: hij verdrong Nicolai Boilesen uit de eerste elf. Ajax komt op 12 september weer in actie en speelt dan uit tegen FC Twente. Mogelijk kan Dijks er dan weer bij zijn, maar dat zal moeten blijken uit het volgende onderzoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk voor Ajax is hij er gewoon weer bij tegen Twente! Deze jongen heeft mij echt positief verrast de afgelopen weken. Ik had mijn twijfels maar hij speelt zeer degelijk, vooral verdedigend is hij echt heel sterk.

31 augustus 2015 om 16:24

En hij is een heel stuk sneller geworden!!!

31 augustus 2015 om 16:46

Hij was al zo snel, alleen nu een stuk slimmer en volwassener.

31 augustus 2015 om 16:29

Helemaal mee eens, positief verrast

Balen zeg... Dijks was echt lekker bezig!

Dan komt die interlandbreak nog goed uit ook. Wat een verschil is dit in vergelijking met boilesen. Hopelijk dat hij er tegen twente weer bij is.

31 augustus 2015 om 17:04

Klopt maar viergever deed het heel aardig. Al moet gezegd worden dat ie niet echt op de proef gesteld werd....

31 augustus 2015 om 17:15

Viergever speelde centraal he riedewald kwam op de plek van dijks te staan

Hopen dat het meevalt, zou sneu zijn als hij er nu uitligt na eindelijk in de basis te staan bij ajax, maar mitchel als je je basis plaats ooit kwijt raakt ben je altijd welkom bij willem II!

vond riedewald prima die positie invullen. mja wie naast veldman? heitinga moet spelen 3...2...1

31 augustus 2015 om 16:32

Gewoon Viergever, want de Boer stelt altijd een links en rechtspoot op, dus dat zal ie dan ook wel doen.

31 augustus 2015 om 16:35

Ik denk inderdaad dat we Viergever het beste kunnen laten staan mocht Dijks niet inzetbaar zijn tegen FC Twente. Hij deed het goed tegen Ado.

31 augustus 2015 om 16:36

viel niet slecht in. moet kunnen tege twente denk ik

31 augustus 2015 om 16:37

Viergever deed het ook gewoon prima gister hoor. Riedewald op links ook trouwens.

Maar ben dit seizoen al blij dat er nu een linksback staat die tenminste uitstraalt dat ie zin heeft om te voetballen!

31 augustus 2015 om 17:07

Deden het allebei naar behoren idd. Er is er maar 1 bij Ajax die niet uitstraalt dat hij zin heeft om te voetballen en dat is Sinkgraven.. Ik snap dat hij liever op het middenveld speelt maar een beetje meer positiviteit mag ook wel!

31 augustus 2015 om 17:51

Of Emanuelson vast leggen. Zou een goede uitkomst zijn, maar dan zal Boilesen eerst verkocht moeten worden.

1 september 2015 om 01:22

Boilessen loopt over een jaar de deur uit voor nop. Dus urby halen zou ik positief vinden.

Jammer maar komt niet op een slecht moment, hopelijk herstelt hij binnen de interland periode. Ook El Ghazi, Klaassen, Tete en Sinkgraven hadden wat pijntjes, 2 doen er mee bij oranje en zullen dus gewoon spelen maar die andere kunnen nu ook mooi even rusten.

Met Viergever heeft ajax een uitstekende optie op Lcv, Riedewald op LB en ik zou Savastano een paar weken mee laten trainen en mogelijk een kans geven tegen Twente.

Zonde, hoop dat het niet lang duurt.
Dijks is de eerste wedstrijden bij Ajax goed begonnen en wat mij betreft absoluut een meerwaarde gebleken! Interland periode komt zo wel goed uit

En je kan altijd Riedewald op links zetten en Johnny Heitinga erin.

Hij was net zo goed bezig, hopelijk komt hij er zo snel mogelijk weer bovenop, en is hij weer inzetbaar tegen twente. Eindelijk een zekere LB, dat was de afgelopen jaren wel anders..

Veel belangrijker nog. Is die Boilesen nou eindelijk verkocht of niet?
De deadline nadert

Als hij er niet bij is zou ik een 3-4-3 spelen. Riedewald // veldman // tete. Kort daarvoor bazoer. Gudelj en Klaassen als lopers. Schone op 10.
En de aanval zoals het is.

Het stond gisteren best goed achterin bij Ajax. Ook Veltman deed het goed.

Het koppen kan nog steeds beter met Dijks. Het uitschakelen van zijn man gaat goed. En in aanvallend opzicht doet hij het erg goed. Kortom een versterking t.o.v. Boilesen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren