Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax maakt selectie voor kraker tegen Real Madrid alvast bekend

Laatste update:

Ajax heeft vrijdag bevestigd wat de Spaanse krant Marca drie weken geleden al naar buiten bracht: op 5 juni komt er een speciale ontmoeting tussen Real Madrid en de Amsterdammers. De jaarlijks terugkerende Corazón Classic Match is een klassieker tegen een grote club uit verleden en ditmaal is de keuze op Ajax gevallen.

/

Ajax laat vast weten welke oud-spelers zijn uitgenodigd om mee te strijden. Veel namen uit het gouden Ajax van midden jaren negentig zullen erbij zijn en acte de présence geven in Spanje. De opbrengst van de wedstrijd zal naar Caritas gaan, een stichting die zich onder meer inzet voor dakloze Spanjaarden.

Leo Beenhakker, die in het verleden trainer was van zowel Ajax (1979-1981 en 1989-1991) als Real Madrid (1986-1989 en 1992) zal zich over de Amsterdammers ontfermen als hoofdtrainer. Sjaak Swart assisteert hem, maar zal zelf ook in actie komen. De selectie bestaat nu uit Edwin van der Sar, Aron Winter, Michael Reiziger, Ronald de Boer, Marc Overmars, Clarence Seedorf, Rob en Richard Witschge, Kenneth Perez, Nordin Wooter, John Heitinga, Michel Kreek, Martijn Reuser, Kiki Musampa, Finidi George en Simon Tahamata.

Van Real Madrid was al bekend dat er ook veel grote namen mee zullen doen. Fernando Hierro, Luís Figo, Roberto Carlos, Fernando Morientes, David Beckham, Raúl en Zinédine Zidane doen allemaal mee tegen Ajax.

Denk je dat Ajax kans maakt tegen de oud-sterren van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt dit op tv of kan dit bekeken worden op internet??

29 april 2016 om 15:17

Normaal gesproken is er wel een stream, maar geen idee of Fox dit nu zal uitzenden omdat het een Nederlandse club is

29 april 2016 om 15:18

Meestal laat Fox sports of Ziggo sport dit zien, maar weet niet zeker. Zag trouwens laatst een filmpje van Zidane en hij is zijn balcontrollen niet kwijt geraakt. Prachtige touche!!

29 april 2016 om 16:17

Ik weet niet of je af en toe de trainingen van real kijkt ,maar zidane doet regelmatig mee in sessies als positiespel, rondo, partijtjes etc. Dan moet je het nog wel kunnen op zo een leeftijd prachtig gewoon.

Ik vind Perez toch het buitenbeentje in de selectie.

29 april 2016 om 15:30

Inderdaad ja, was een goede voetballer maar natuurlijk bij lange na niet van vergelijkbaar niveau als zijn teamgenoten hier. Alhoewel een Kreek, Musampa, en Reuser toch ook niet echt tot de verbeelding spreken.

29 april 2016 om 15:33

En Heitinga dan?

29 april 2016 om 17:25

Het gaat mij om de binding met de club. De rest zijn hun carriere bij Ajax begonnen, maar Perez was echt een passant.

29 april 2016 om 19:43

Dat dacht ik eerder van Wooter en Musampa. Kwalitatief gezien dan.

29 april 2016 om 20:36

je hebt ook bankspelers nodig.

Laat Ajax svp Litmanen, Kluivert, Bergkamp, Davids, F. de Boer en de broertjes Laudrup nog even oproepen. Met name Micheal Laudrup zou leuk zijn, gezien het feit dat die voor beide ploegen gespeeld heeft. En dan kunnen we Van der Vaart en Sneijder ook niet overslaan.

29 april 2016 om 15:12

De boer is nog geblesseerd toch?

29 april 2016 om 15:13

En bergkamp doet niet aan vliegen

29 april 2016 om 19:09

Spanje kun je ook met goed met auto, bus en trein bereiken. Desnoods de pakjesboot vroegtijdig heen en weer sturen als vroegtijdig Sinterklaas cadeau

29 april 2016 om 15:24

Michael Laudrup heeft al jaren een conflict met Ajax over een naheffing van belasting. Of te wel de kans is klein dat hij zich in een Ajax shirt gaat steken. En zijn broer zal wel loyaal aan hem zijn.

29 april 2016 om 15:41

Je bent bekend met de relatie van Michael Laudrup en Ajax na die advertentie waarin hij door Ajax als een dakloze misdadiger werd weggezet? Tenzij de lucht sindsdien enorm is geklaard acht ik de kans zeer klein dat Laudrup dat shirt nog aantrekt.

29 april 2016 om 15:45

Ik mis ook van basten en rijkaard! Staan toch wat jammere namen bij zoals heitinga en Perez en martijn reuser!

29 april 2016 om 18:05

Van Basten voetbalt niet meer in duels sinds zijn verschrikkelijke blessure

29 april 2016 om 18:54

Dat is niet waar, volgens mij heeft hij nog meegedaan bij de afscheidswedstrijd van Bergkamp

Litmanen? Kluivert? Bergkamp? Davids? Laudrup?

29 april 2016 om 15:20

Van Basten en Rijkaard.

29 april 2016 om 15:26

Laudrup'jes hebben ruzie met Ajax

29 april 2016 om 15:43

daarbij, ik geloof net 20 wedstrijdjes gespeeld voor Ajax, volgens mij maken velen de tijd van Laudrup bij Ajax veel groter dan dat hij was.

29 april 2016 om 18:40

Ze hebben allebei besloten om bij Ajax hun carriere af te sluiten, dat zegt ook wel wat.

Ondanks het conflict om geld heeft Michael nog wel goede dingen te vertellen over Ajax met name over de jeugdopleiding. Mads Laudrup liep zelfs nog stage bij Ajax.

Brian heeft meer dan 30 wedstrijden gespeeld voor Ajax.

Litmanen had het er gisteren bij Dwdd nog over dat hij nog steeds graag voetbalt. Had wel verwacht dat hij mee zou doen. Sowieso liever hij dan Perez.

Als Ajax tijd heeft om een classic match tegen Real te spelen , waarom dan niet tegen Barcelona ter ere van Cruijff ??

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren