Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt Ziyech met knieklachten terug van interlandperiode

Laatste update:

Hakim Ziyech is dinsdag niet van de partij als de Marokkaanse nationale ploeg een oefeninterland speelt tegen Tunesië. Teamarts Abderrazzak Hifti heeft zaterdagavond laat namelijk bevestigd dat de middenvelder van Ajax met een lichte knieblessure kampt en daardoor niet in actie zal komen tegen de Adelaars van Carthago.

Ziyech was vrijdagavond met twee doelpunten nog de grote man in de met 2-0 gewonnen Afrika Cup-kwalificatiewedstrijd tegen Kameroen en zag een dag later hoe de Leeuwen van de Atlas zich door een overwinning van de Comoren op Malawi zonder zelf in actie te komen plaatsten voor het toernooi dat volgend jaar in Kameroen wordt georganiseerd. De spelmaker keert op korte termijn terug naar Amsterdam, waar gekeken zal worden hoe ernstig zijn knieklachten zijn en of hij aankomende zaterdag kan aantreden tegen NAC Breda.

Naast Ziyech is Younès Belhanda overigens ook niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Kameroen gekomen. De middenvelder van Galatasaray haalde het einde van dat duel niet en is inmiddels teruggekeerd naar Turkije om zich nader te laten onderzoeken. Bondscoach Hervé Renard geeft in de wedstrijd tegen Tunesië zodoende waarschijnlijk de kans aan spelers als Sofiane Boufal, Amine Harit of Walid Azarou.

Denk jij dat Ajax de eventuele afwezigheid van Hakim Ziyech probleemloos weet op te vangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegen NAC is de eventuele afwezigheid van Ziyech wel op te vangen. Maar ik denk dat hij zaterdag gewoon mee doet.

Tegen NAC moeten we het zonder Ziyech ook wel kunnen, maar zou balen zijn als hij er tegen AEK niet bij is.

18 november 2018 om 10:21

Denk dat het meer uit voorzorg is.

18 november 2018 om 11:48

Met Neres ga je er naar mijn mening niet heel veel op achteruit. Kan hij ook eindelijk weer eens op zijn beste positie spelen.

Klinkt gelukkig niet heel ernstig maar misschien handig om uit voorzorg zaterdag niet in actie te komen. Daarna tegen AEK weer volle bak ertegenaan!

18 november 2018 om 10:27

Zal iets van lichte irritatie zijn. Ze zijn al geplaatst dus wellicht lekker naar het club voordeel gekeken.

19 november 2018 om 07:06

Zo klinkt het inderdaad wel en dat zal ik alleen maar toejuichen. Win-win voor beide partijen

Mooi! Beter nu enkele lichte klachten, dan dat hij straks na de laatste nationale interland aan komt zetten met een blessure.

Hopelijk kan Hakim lekker relaxen in Amsterdam, desnoods laat Ajax wat familie en vrienden overvliegen. Ajax heeft er baat bij dat Hakim zich goed voelt, en weer snel klaar is om te vlammen!

18 november 2018 om 13:58

Overvliegen vanuit Dronten..

Gelukkig spelen we tegen NAC en kunnen we Neres laten spelen op die positie. Ookhoop ik dat er niet meer spelers geblesseerd raken voor Ajax tegen Duitsland. Dat zou voor Bayer erg goed uitkomen.

In de competitie is een eventuele afwezigheid van Ziyech nog op te vangen maar in de CL zou het een flinke aderlating zijn als hij er niet bij is, toch een speler die Europees het verschil maakt.

Zowel Schone als Ziyech niet ongeschonden uit de strijd, maar zou goed kunnen dat dit gewoon afgesproken is. Zaterdag een wedstrijdje rust zou mij sowieso wel bekoren voor beide spelers, het programma is zo overvol dat het tijd word om te rouleren. CL heeft prioriteit, als je eerste in je poule kan worden is een kwart finale niet ondenkbaar.

Onana
Maz/Kristens
De Ligt
Wober
Tagliafico
Van de Beek
Blind
De Jong
Neres
Dolberg
Tadic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren