Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt goed nieuws van begeerde smaakmaker: ‘Heb het prima naar mijn zin’

Laatste update:

Riechedly Bazoer groeide dit seizoen uit tot een absolute smaakmaker bij Ajax en de jonge middenvelder heeft vanzelfsprekend de belangstelling van een flink aantal buitenlandse clubs gewekt. Barcelona, Arsenal en Liverpool zullen echter waarschijnlijk nog even moeten wachten, want Bazoer lijkt niet van plan om Amsterdam binnen afzienbare tijd te verlaten.

/

“Natuurlijk streelt het je als je met zoveel clubs in verband wordt gebracht”, vertelt hij in gesprek met ELF Voetbal Magazine. “Het betekent dat je het goed doet, maar meer ook niet. Ik heb het al zo vaak gezegd en zal het denk ik nog heel vaak moeten zeggen, maar ik heb het prima naar mijn zin bij Ajax.” Bazoer heeft ook al ambities voor volgden seizoen: “We willen niet alleen ieder jaar om de titel spelen, maar we vinden ook dat we een keer moeten presteren in Europa. Overwinteren in de Champions League bijvoorbeeld. We zijn iets aan het opbouwen en daar wil ik zeker deel van uitmaken.”

Bazoer, die een eventueel kampioenschap de kers op de taart van zijn seizoen noemt, gaat ook in op zijn kiezelharde schot. De 19-jarige Ajacied denkt dat hij zijn traptechniek te danken heeft aan het voetballen op straat met zijn broer en diens vrienden. Tegenwoordig heeft hij veel aan de tips van Dennis Bergkamp, die erg let op de details en de techniek van de Ajax-spelers bijschaaft.

Denk je dat Riechedly Bazoer nog jaren in de Amsterdam Arena speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mochten we kampioen worden zou het mooi zijn als we met deze groep de CL in gaan. Met hier en daar wat versterkingen.

30 april 2016 om 23:16

Die versterkingen zijn dan wel echt nodig! Want dit team gaat niks klaarspelen in de champions league ben ik bang...

30 april 2016 om 23:49

Ligt er ook aan wie de coach is. Maar ik denk dat dit team goed genoeg is om CL te spelen. Iedere club speelt anders dan in de competitie.

1 mei 2016 om 01:54

Niet zo veel veranderd van 2/3 jaar terug, toen we Barca versloegen. In de CL speel je natuurlijk ook met een heel andere motivatie dan wanneer je speelt tegen Utrecht.

1 mei 2016 om 08:46

Datzelfde geldt voor Barcelona, dat er tegen ajax werkelijk geen zak aan deed en de instelling had alsof ze tegen een amateurcluppie 7e klasse onderbond moesten.

1 mei 2016 om 09:26

Wat een misplaatste positiviteit/arrogantie zeg, van deze Ajacieden. Eerder dit seizoen (ja, dit seizoen!) had Ajax niets in te brengen in de Europa League, en nu denken jullie dat dit team goed genoeg is om in de CL te spelen. Niet dus. Ajax moet echt versterken. Rechtsbuiten, CV, linksbuiten, Ziyech.

1 mei 2016 om 09:42

Reuser5 en misschien was dat ook zo voor hun, maar dat neemt niet weg dat het een prestatie van formaat was om met uiteindelijk 10 tegen 11 toch als winnaar van het veld te stappen.

Dezelfde instelling zag ik uit tegen Psv, dat is ook de reden waarom deze onderuit gingen en niet omdat ze vijf dagen daarvoor tegen Atletico hebben gespeeld.

De instelling van PSV was daar en tegen misschien wel de instelling die jij Barca toeschreef, wat mij betreft prima want dat kost ze waarschijnlijk het kampioenschap.

Ik vind zijn traptechniek niet zo denderend eerlijk gezegd. Ja hij heeft zeer mooie goals gemaakt, maar zodra Bazoer uithaalt, dan krijg ik nou niet het gevoel dat de keeper daadwerkelijk wordt getest. Sterker nog vaak genoeg schiet hij hoog over. Maar goed. Ben blij met hem bij Ajax en hopelijk blijft hij nog lang. Voor zijn leeftijd vind ik hem namelijk zeer goed. Ook voor de ED. De afgelopen weken stukken minder, maar ik denk dat vermoeidheid een grote rol daarin speelt.

30 april 2016 om 23:28

Even heel eerlijk, ik heb geen flauw idee waarom zijn traptechniek zo positief aangehaald word... Het is sinds de winterstop absoluut een stuk beter, maar voor de winterstop zei ik telkens als Bazoer wou gaan uithalen 'welke cornervlag zal hij deze keer raken' of 'die gaat de arena uit' ..

Het is een geweldig spelertje, maar uithalen van afstand is gewoon nog niet zijn ding.. at all...

1 mei 2016 om 00:50

Dat is dan nogal pessimistisch want Bazoer kan geweldig schieten, dat heeft hij al bewezen tegen onder andere Willem II en Feyenoord, als ik zomaar wat noem. Hij schiet vaak ook wel behoorlijk scheef maar dat is een beetje zijn manier van schieten, met enorm veel risico, dus die ballen gaan of kansloos langs het goal of er feilloos is lijkt het. Maar hij heeft echt wel een behoorlijk schot in huis waar je voor uit mag kijken.

Smaakmaker vind ik lichtelijk overdreven. Hij laat soms fantastische dingen zien, maar moet echt nog constanter worden. Loopt er soms maar een beetje bij te wandelen, loopt dan niet met zijn tegenstander mee. Mag van mij af en toe iets vaker wisselen met Schone, van de beek of Sinkgraven. Iedereen weet dat ie jongen veel talent heeft en hij is nog zo jong maar hij heeft genoeg punten om zich op te verbeteren.

Bazoer is echt een talent die minimaal nog een jaar moet blijven. Misschien hem proberen als centrale verdediger net zoals Rijkaard doorschuiven naar voren.

Ik dacht aan zoiets voor komend jaar:

Younes/Milik - Hunt - Ghazi/aankoop

Klaasen - Ziyech/Sinkgraven - Gudelj

Dijks - Riedewald/Veltman - Bazoer - Tete

30 april 2016 om 23:30

Bazoer laat elke wedstrijd 100x zijn man lopen. Zullen we het gewoon niet doen? Hij is bezig met naar voren denken, en bij balbezit een geweldige speler. Bij balverlies daarentegen? Nee, deze jongen is geen verdediger.

Edit: Punt naar voren? Meh. Komt klaassen niet goed tot zijn recht. Laat Klaassen en Bazoer maar lekker de lijnen uitzetten op het middenveld, waar Gudelj de gaatjes dichtloopt. Prima.

30 april 2016 om 23:30

Wie is Hunt?

30 april 2016 om 23:34

Oh hahhaha laat maar, the hunter

30 april 2016 om 23:43

Aaron Hunt van Hamburger SV hahaha

Een hele hoop schijnen te vergeten dat Bazoer nog maar pas 18 is en nu al 1 van de bepalende spelers bij Ajax. Hij heeft hele verstandige mensen (moeder/broer) om zich heen die hem van advies dienen en niet zo'n kille zaakwaarnemer als b.v. Raiola die hem als handelswaar ziet. Reken maar dat de mensen om Bazoer heen al een hele duidelijke route voor hem uitgezet hebben.

1 mei 2016 om 13:07

18? Hij wordt dit jaar nog 20

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren