Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-doelwit maakt vertrekwens duidelijk: ‘Geen concrete namen van clubs’

Laatste update:

De onder meer aan Ajax gelinkte Dani Olmo wil Dinamo Zagreb ondanks een doorlopend contract verlaten, zo laat vader Miguel Olmo weten in een uitgebreid interview met Calciomercato. Olmo senior bevestigt dat er reeds is gesproken met AC Milan over een transfer van de 21-jarige middenvelder annex aanvaller, al zijn de gesprekken alweer van even geleden.

“Het is waar, er is inderdaad contact geweest met AC Milan toen Leonardo daar als technisch directeur werkzaam was”, aldus Miguel Olmo. “Ik weet echter niet of zijn vertrek naar Paris Saint-Germain, de gewijzigde koers of het feit dat de onderhandelingen met Dinamo Zagreb zijn stukgelopen ervoor hebben gezorgd dat de interesse op een laag pitje is gezet.”

Over interesse van andere clubs kan en wil Olmo senior niet al teveel zeggen. “Daar weet ik momenteel niets van. Dani heeft een contract bij Dinamo (tot 2021, red.), maar ze weten van onze vertrekwens. We denken namelijk dat dit het juiste moment is, niet alleen voor Dani maar ook voor Dinamo. Zij kunnen hier een lucratieve transfer aan overhouden en Dani is klaar voor een stap hogerop. Uit respect voor de betreffende clubs kan ik echter nog geen concrete namen noemen.”

AC Milan is overigens niet de enige Serie A-club met belangstelling voor Olmo. “We hebben twee ontmoetingen gehad in Italië, een met AC Milan en een met een andere topclub. Om dat te laten slagen moeten we eerst tot een akkoord komen met Dinamo Zagreb”, zo besluit Miguel Olmo, wiens zoon deze zomer de Europese titel veroverde met Spanje Onder-21.

Mundo Deportivo en Sport wisten eerder deze week te melden dat ook Ajax in de markt is voor Olmo. Directeur spelerszaken Marc Overmars zou een eerste bod van 22 miljoen euro plus een doorverkooppercentage van veertig procent hebben neergelegd bij Dinamo. Overmars hoopt hiermee de vermeende vraagprijs van veertig miljoen euro te kunnen laten zakken. Olmo wordt in de Engelse media genoemd bij Manchester United, Everton en Wolverhampton Wanderers.

Zou Dani Olmo een aanwinst zijn voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet waarom Ajax dit zou moeten willen.. Hebben ze niks in de jeugd rondlopen? Beginnen echt een koopclub te worden. Weg van de visie.

15 augustus 2019 om 17:39

Daarom stonden er afgelopen week ook met vd Beek, Veltman, Blind, Mazroui en later Dest uiteindelijk 5 spelers uit eigen kweek op het veld? Je kan niet altijd bij een verkoop van twee sterkhouders direct twee jeugspelers klaar hebben staan natuurlijk.

Ajax moet dit willen omdat ze weer zo'n jaar in de CL willen. Balans tussen koop en jeugd is nog nooit zo goed geweest.

15 augustus 2019 om 17:39

Er lopen echt nog wel pareltjes in de Ajax jeugd rond. Het enige probleem is dat dat niet in de onder 19 is op het moment waar je binnen nu en een jaar wat van moet verwachten. De onder 17 is daarentegen weer wel een stuk talentvoller. Ajax wil aanhaken bij de Europese (sub)top en dan zul je dus moeten kopen als je het niet direct zelf kunt opleiden. Niets mis mee, al hoop ik wel dat de talentvolle onder 17 lichting wel echt door kan stromen op den duur.

15 augustus 2019 om 17:39

Mag ik je argument even ontkrachten? Veltman, Mazraoui, Blind, Dest, Vd.Beek, Promes, Gravenbergh, Lang, Ekkelenkamp, De Wit, Eiting, Taylor, Timber zijn ook gewoon spelers uit de eigen jeugd he.
Daarnaast heeft Ajax nog wat eigen talenten verhuurd. Dus dat is meer dan de helft van de selectie die uit de eigen jeugd komt. Noem een club die dat ook heeft?

15 augustus 2019 om 18:12

Promes is geen eigen jeugd, Lang is nota bene van Feyenoord gekomen.. ik snap dat de ajax jeugd enorm getalenteerd is maar om nou die jongens ook te claimen..

15 augustus 2019 om 18:22

Lang speelt vanaf zijn 13e bij Ajax en heeft vanaf toen alle jeugdelftallen t/m Jong Ajax en zijn debuut in 1 bij Ajax gespeeld: natuurlijk is dat wel gewoon een jongen uit je eigen jeugd.. Promes vind ik niet echt voor de titel 'eigen jeugd' in aanmerking komen, ondanks dat hij 6 jaar in de opleiding speelde. Dat was namelijk op vrij jonge leeftijd en hij speelde in de B- en A-jeugd elders. Enfin, weer een nodeloze discussie, er staan bij Ajax altijd voldoende jongens die zelf opgeleid zijn, ook tegen PAOK gewoon weer 4 in de basis en 2 als invaller, dat is gewoon keurig. Waarom moet daar toch telkens gezeik over komen??

15 augustus 2019 om 18:26

Lang en promes hebben allebei in de jeugd van ajax gespeeld. Al moet ik zeggen dat promes wel heel erg lang is geleden.

15 augustus 2019 om 19:16

Kortom ze zijn lang genoeg in de eigen jeugdopleiding opgeleid om ze eigen jeugd te mogen noemen.

15 augustus 2019 om 17:41

De talentvolle jongens zijn nog te jong en fragiel, de jongens met een goede leeftijd hebben een gebrek aan talent om op dit niveau goed mee te kunnen draaien. Jongens als De Wit, Ekkelenkamp zijn leuk om af en toe ff wat minuutjes te gunnen, maar toptalent doorstromen lijkt me een betere visie. Als je nu nog niks voor handen hebt, dan kan je prima kopen ter overbrugging en om het niveau op peil te houden. Als je zelf al de vraag stelt of er niemand in de jeugd loopt en deze zelf niet kan beantwoorden, hoe kan je dan zelf al gelijk kritiek hebben op de visie...?

15 augustus 2019 om 17:54

Ben ik met je eens. Alleen De Wit moet gewoon weg, is op een paar maanden na even oud als Donny, hij is gewoon pure middelmaat. Ekkelenkamp en misschien paar anderen moeten gewoon worden uitgeleend. Het is gewoon van belang om nu je een aardig sterk team hebt, gewoon nu het kan weer een topseizoen er van te maken. Daarvoor zijn gewoon nog 2 middenvelders nodig. Liefst een grote sterke en snelle cvm met een hoge handelingssnelheid.

15 augustus 2019 om 17:43

En dan vervolgens weer zeuren als Ajax met 0-4 eraf gaat tegen 9 man van Real omdat we per se middelmatige talenten een kans moeten geven? Gasten als Dest, Brobbey, Gravenberch, Fitz-Jim, Hansen, Taylor en Unuvar zullen vanzelf gaan doorbreken, maar voor hun is het met 16/17 jaar nog te vroeg.

15 augustus 2019 om 17:45

Ajax wil aansluiten tot de subtop van Europa. Als je een speler als Frenkie op het middenveld mist en je hebt momenteel zo een speler niet in de jeugd rondlopen, lijkt het mij vrij logisch als je naar potentiële aankopen gaat kijken.

Daarnaast loopt er nog genoeg jeugd rond die echt wel een kans zullen krijgen zoals Lang, Dest en over een tijdje spelers als Unuvar, Brobbey, Gravenberch etc.

15 augustus 2019 om 17:56

Hij is toch nog niet gekocht? Ajax wordt aan zoveel spelers gelinkt.

15 augustus 2019 om 18:18

En toch zou ik heel blij worden van deze aankoop. Ik las van anderen dat hij als “8” opgesteld kon worden. Dat zou ik echt graag zien. Dan hoef je alleen maar Blind met Martinez te wisselen en je hebt, volgens mij, de succesformule op het middenveld. Gif, loopvermogen, scorend vermogen, diepgang en creativiteit. Zou ik echt graag zien.

15 augustus 2019 om 18:23

Overmars wilt deze aankomende jaren bij de beste teams uit Europa horen om zo in de eventueel komende 'superleauge' in te mogen stromen. Dit gaat je niet lukken met alleen maar eigen jeugd, op deze manier (kopen) is het al lastig genoeg.

Marc, dit is je kans. Deze moet je pakken. Over paar jaar is hij 70 a 80 miljoen waard als hij zich op deze wijze doorontwikkeld.

Jong, ontzettend talentvol en kan naar de grotere landen. Zie t nog niet voor me dat ie naar ajax komt, al is ie uiteraard tegen een goed bedrag erg welkom. Maar ook vanuit zn huidige club kan hij gewoon een goede stap ophoog zetten. Als ie naar een groot voetballand gaat, hoop ik dat hij kiest voor een subtopper om veel aan spelen toe te komen ipv direct de grote ploegen als die interesse hebben

15 augustus 2019 om 17:56

Engeland zal niet meer gaan deze periode , dus zal het Italië worden .....of misschien toch Nederland

Ik haal hier een beetje de conclusie uit dat hij niet naar Ajax zal komen. 1ste plaats best wel duur, 2de als hij met clubs als milan en een andere topper in talie heeft gesproken dan kiest hij liever voor die neem ik dan even aan hoor

15 augustus 2019 om 17:50

Mwah. Hij heeft Man United, toch ook niet bepaald een kleine club, afgezegd omdat hij per se in de Champions League wil spelen met een nieuwe club. Als Ajax Apoel weet te verslaan, zou ik Ajax niet bij voorbaat al uitvlakken.

15 augustus 2019 om 17:55

Milaan lijkt me dat die in pole positie ligt. Aan de andere kant Ajax staat op de drempel van een nieuw CL avontuur en hij zal denk ik meer kans krijgen op speelminuten.
Blijft alleen nog de vraagprijs over en wat Ajax bereidt is te doen voor deze speler

Het zou mooi zijn als Ajax erin slaagt om Olmo binnen te halen.

Olmo is echt wel een groot talent en heeft nog veel potentie om beter te worden. Qua speelstijl heeft Olmo in mijn ogen wel wat weg van Kevin de Bruyne: een hele goede techniek, pikt z'n goals mee, levert veel assists en echt een hele goede inzicht en nee, ik schrijf nergens dat Olmo de nieuwe de Bruyne is.

Mocht Olmo daadwerkelijk nog binnengehaald worden, dan zie ik het liefst deze opstelling (zie opstelling). Ik verwacht dat Álvarez uiteindelijk in de basis terecht zal komen en dat Blind terug zal keren naar het centrum van de verdediging en die twee lijken mij perfect om elkaar te compenseren: Álvarez heeft met zijn 1,86m opzicht best wel een goede lengte, is fysiek prima en zal dan vooral het verdedigend werk doen en dan heeft hij Blind naast zich als voetballende verdediger.

Het middenveld met van de Beek, Martinez en Olmo is dan ook in mijn ogen uitstekend: van de Beek met het loop- en scorend vermogen, Martinez met de punt naar achter op het middenveld net voor de verdediging en hij heeft natuurlijk best wel wat 'pit' in zijn spel terwijl hij ook voetballend prima is en Olmo die dan voor de creativiteit zorgt, z'n goals meepikt en assists geeft.

Onana
Mazraoui
Álvarez
Blind
Tagliafico
van de Beek
Martinez
Olmo
Ziyech
Tadic
Neres

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren