Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Agüero krijgt groen licht voor speciale return op het veld bij ‘Barcelona’

Laatste update:

Sergio Agüero keert voor één wedstrijd terug als profvoetballer. De 34-jarige Argentijn heeft groen licht gekregen van zijn artsen om aan te treden tijdens de Noche Amarilla, een speciale feestavond rondom de shirtpresentatie van het Ecuadoraanse Barcelona de Guayaquil. Daarop wordt ieder jaar een beroemde gast uitgenodigd om mee te spelen in een vriendschappelijke wdstrijd. Agüero staat te popelen, zo gaf hij te kennen op Twitch.

Kün moest in december 2021 noodgedwongen een punt achter zijn carrière zetten vanwege een hartritmestoornis. De 101-voudig Argentijns international werd daarna nog wel meermaals gespot op trapveldjes, maar tot een terugkeer in professioneel verband kwam het tot nog toe niet. Op 28 januari is het dan zover: Agüero zal deel uitmaken van de zijde van Barcelona de Guayaguil in het speciale duel op de Noche Amarilla. Ieder jaar wordt daar een beroemde gastspeler uitgenodigd; zo deed in 2016 Ronaldinho mee.

Aguëro had zijn return op het veld al voor het WK afgesproken met Barcelona's voorzitter, Alfaro Moreno. In een Twitch-gesprek met Moreno vertelt de oud-spits hoeveel moeite hij had dat geheim te houden. "Ik was uit eten in Qatar en tegelijkertijd Ecuadors eerste WK-wedstrijd aan het kijken. Toen herkenden fans van (het Ecuadoraanse, red.) Barcelona me en vroegen of ik voor hun club wilde komen spelen. Ik moest me stil houden en de verrassing niet weggeven!", aldus Agüero.

Het clubicoon van Manchester City speelde in oktober 2021 zijn laatste wedstrijd als prof namens het Spaanse Barcelona. Vlak voor de rust van het LaLiga-duel tegen Deportivo Alavés, liet hij zich vervangen vanwege pijn op de borst. Uit een eerste diagnose in het ziekenhuis bleek dat Agüero kampt met hartritmestoornissen. Daardoor kwam Agüero's carrière abrupt ten einde. Zijn dienstverband bij Barcelona bleef beperkt tot slechts vijf wedstrijden en één treffer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poehh dan hoop ik dat de locale "Messi" ook meedoet in de "Maracanã" van die plek. Hoop dat de club dan ook getrained wordt door de "louis van gaal" van Argentinië.

Barcelona de Guayaquil, mooie club. Sowieso zouden scouts vaker in Ecuador moeten kijken. Je kon al op het wk zien dat ze allemaal fysiek sterk zijn en ook goed kunnen voetballen. Independiente de Valle als beste voorbeeld, geweldige talentenfabriek. Onlangs ook nog het grotere Sao Paulo verslagen in de Sudamericana, equivalent van de Europa League. Goede talenten om in de gaten te houden zijn Moisés Ramírez de keeper en Marco Ángulo op het middenveld

9 januari 2023 om 13:36

Het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal is sowieso al prachtig. De verschillen in kwaliteit zijn miniem, enkel de Braziliaanse clubs hebben meer financiële middelen.

Ik hou mijn hart vast voor deze jongen, als dat maar goed gaat bij die speciale return bij ' Barcelona '. Hij zal er wel hartelijk worden ontvangen aangezien hij toch een gentleman ten top is. En Ecuador is natuurlijk niet verkeerd om daar eens langs te gaan.

We laten gewoon even de helft van de naam van de club weg. Gewoon omdat het kan 😄

9 januari 2023 om 14:06

Tja, uiteindelijk laten we de FC ook weg bij FC Barcelona, of de Maastricht bij MVV. Laten we nu niet allemaal verontwaardigd doen dat VZ dat nu ook doet.

9 januari 2023 om 15:02

Dat is wel echt een poor man's excuse dat je daar geeft, pik. Het vlaggetje is ook verkeerd, bewust. Gewoon pure clickbait, klaar. VZ gaat al een poos niet meer voor kwaliteit, maar voor kwantiteit en daar verdienen ze hun geld mee. Hun goed recht, maar rech willen
tpraten is wel heel naïef.

9 januari 2023 om 15:56

Net als toen Ronaldo naar Manchester (welke van de twee?) kwam.

Hahahaha terugkeren als profvoetballer... Wat een Farce! Dit is gewoonweg geen professionele wedstrijd.... Hoeveel tegenstrijdigheden je kan plaatsen in een paar zinnen, heerlijk als je zo ontiegelijk uit je nek kan lullen, je zou zo in de politiek kunnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren