Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Agüero deelt flinke sneer uit aan Ibrahimovic na diens kritiek op Argentinië

Laatste update:

Sergio Agüero is kritisch op Zlatan Ibrahimovic. De 41-jarige Zweed had geen goed woord over voor de wijze waarop de selectie van Argentinië vorige maand de winst van de wereldtitel vierde. Agüero begrijpt alleen niet waar Ibrahimovic zich mee bemoeit.

Argentinië rekende in een zinderende WK-finale na strafschoppen af met Frankrijk. Messi had met twee treffers een groot aandeel in de derde wereldtitel van Argentinië, terwijl Mbappé in de reguliere speeltijd hoogstpersoonlijk een 2-0 achterstand ongedaan maakte. In de verlenging poetste de sterspeler van Frankrijk ook nog de 3-2 van Messi weg met een benutte strafschop.

Ibrahimovic, die met Messi bij Barcelona samenspeelde, was er ‘zeker’ van dat de sterspeler van la Albiceleste het WK zou winnen, omdat hij hem beschouwt als de beste speler aller tijden. Ook Kylian Mbappé kreeg veel lof toegezwaaid van Ibrahimovic, maar de spits van AC Milan baarde opzien toen hij zei dat de spelers van Argentinië in de toekomst niets meer gaan winnen, omdat zij winst van het WK te uitbundig hadden gevierd.

“Over Kylian Mbappé maak ik me geen zorgen. Hij zal in de toekomst vast nog eens wereldkampioen worden', vertelde Ibrahimovic in de radioshow van France Inter. “Ik maak me meer zorgen over de andere Argentijnse spelers, die niets meer gaan winnen. We zullen Lionel Messi nu voor altijd herinneren als de beste speler aller tijden, maar zijn ploeggenoten herinneren om hun slechte gedrag. Dit zeg ik als iemand die op hoog niveau profvoetbal heeft gespeeld. Voor mij is het te uitbundige gejuich een teken dat ze één keer een grote prijs winnen en daarna niet meer, want op zo’n manier win je niet.”

Ibrahimovic leek te doelen op het gedrag van Emiliano Martínez, die na het veroveren van de wereldtitel door de FIFA werd verkozen tot Beste Keeper van het WK. De dertigjarige sluitpost vierde de uitreiking van zijn individuele prijs vervolgens op uiterst opmerkelijke wijze door deze voor zijn geslachtsdeel te houden. Het obscene gebaar was een reactie op de supporters van Frankrijk, die hem gedurende de finale uitfloten. Martínez dreef ook de spot met Mbappé door tijdens het vieren van de wereldtitel in de kleedkamer een minuut stilte te houden voor de aanvaller.

De opmerkingen van Ibrahimovic zorgden voor de nodige irritatie bij Agüero “Ik vind het zeer onbeleefd om te zeggen dat we nooit meer wat gaan winnen”, zei de voormalig profvoetballer tijdens een livestream op Twitch. “Voor hij zich bemoeit met Argentinië, moet hij zich misschien eerst maar eens zorgen maken om zijn eigen land. Die spelers haalden het WK niet eens.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zlatan heeft volkomen gelijk! En Aguero is helemaal triest loopt erbij alsof hij het WK heeft gewonnen😂

26 januari 2023 om 19:14

Moet hem ergens wel pijn doen, eerst zonder dan ook maar enige significante bijdrage vanaf de bank te zien hoe ze de Copa America winnen. Vervolgens voortijdig moeten stoppen en zien hoe je generatiegenoten wereldkampioen worden. Het is sympathiek geweest om
een functie voor hem te verzinnen dat hij er toch bij was in de staf.

Maar we weten allemaal dat Aguero ondanks zijn fantastisch kwaliteit en talent helaas geen wezenlijke bijdrage aan het internationale succes van Argentinië heeft kunnen leveren. Dat zal hem ergens toch wel steken vermoed ik.

26 januari 2023 om 19:15

Zlatan is een slechte verliezer die waarschijnlijk nog steeds pissig is dat Oranje werd uitgeschakeld 😉

26 januari 2023 om 20:39

Hij is inderdaad over het algemeen een slechte verliezer maar Zlatan heeft hier toch wel gelijk. Zonder Messi, zal Argentinie waarschijnlijk niet zo snel meer een WK winnen.

26 januari 2023 om 22:36

Mee eens, maar elke keer als wij hier kritiek hadden op het gedrag van Argentinie waren we zure verliezers. Blijkbaar zijn er echter in het buitenland ook gewoon mensen die zich stoorden aan het gedrag van Argentinie

27 januari 2023 om 18:42

Oh dat kun je wel stellen hoor, in Albany en omstreken zijn er nogal wat voetbalfans en het gros van degenen die ik sprak vonden dat ook. Ook een clubje vrienden in Poughkeepsie was die mening toegedaan en daar zitten zelfs 4 Argentijnen bij. In Latijns Amerika (muv Argentinië) waren velen toch blij voor Messi, maar vond men het gedrag van de Argentijnen maar niks.

26 januari 2023 om 20:18

Ik vind het allemaal wel meevallen, Aguero was gewoon een belangrijke speler van de Argentijnse selectie, misschien niet meer als basisspeler, maar als persoon en leider in en buiten het veld natuurlijk wel.

Ik vind het ook wel heel erg voorbarig om te roepen dat ze nooit meer iets gaan winnen, is dat gebaseerd op het feit dat de spelers van Argentinië slecht zijn of op het feit dat ze zonder Messi geen team kunnen zijn? Duitsland, Spanje en Italië zijn toch mooie voorbeelden van teams die zonder absolute superster wereldkampioen zijn geworden, misschien is Spanje geen goed voorbeeld omdat ik Xavi en Iniesta ook supersterren vindt, maar die andere 2 landen hebben toch geen enkele superster gehad in hun overwinningen, daarmaast heeft Messi en co ervoor gezorgd dat ze een hele natie hebben geïnspireerd om te blijven vechten en te geloven in het ultieme, dusja ik vind het voorbarig zeker als je weet dat er maar 8 landen ooit zijn geweest die het Wk hebben gewonnen.

26 januari 2023 om 21:20

Zegt ook 'dat we niets meer winnen', alsof Aguero zelf ook het WK heeft gewonnen of in de toekomst nog als volwaardig speler iets zal winnen. Hij lijkt het maar wat moeilijk te kunnen verkroppen dat hij moest stoppen, heel treurig.

Ik als opperfan van God Messi ben het hier wel helemaal eens met Ibra. Waarom reageert Aguero zo fel? Hij heeft toch een punt dat Argentinie zonder Messi het straks gewooon erg lastig gaat krijgen? Het zijn veel werkers, minder goede voetballers, dus zonder de allergrootste allertijden, zoals Ibra ook zegt, gaat Argentinie het gewoon lastig krijgen. En dan die onnodige sneer naar Zweden.. Ja, het WK win je, of doe je nou eenmaal alleen aan mij als je uit een topland uit je moeder bent komen rollen.

Ben Argentinië-moe. Ik vind het gedrag van deze kleuterklas telkens weer exemplarisch, geen niveau of klasse daar, dat blijkt wel telkens. Ik zal de volgende keer doorscrollen.

Tjah en waar bemoeit Agüero zich mee? De mascotte zonder tenue afgelopen WK bij Argentinië en toen ook al zaniken op andere. Los daarvan zie ik niet in wat het vieren te maken heeft met in de toekomst nogmaals een WK winnen, maar zonder Messi zie ik Argentinië niet snel een WK meer winnen. In de verdediging en op het middenveld is aardig wat doorstroom maar ben bang dat vooral op de flanken Di Maria straks en Messi gemist gaan worden. Ook Lautaro lijkt geen knikker te raken bij het Nationale elftal, maar daarvoor heb je Alvarez nog. Als je alleen al kijkt bij hoeveel goals Messi betrokken was dit WK (ondanks de vele pingels), geeft dit al duidelijk aan dat individuele klassen binnen het team zeer belangrijk is.

Waarom is Aguero zo ontzettend bezig met andere spelers? Eerst dat gejank bij Weghorst, nu met zo'n kleuterargument terug proberen te slaan naar Ibrahimovic. Denk om je hart, man.

26 januari 2023 om 20:05

Het lange tenen syndroom

26 januari 2023 om 21:23

Ligt aan hoe VZ het brengt. Aguero heeft een twitch stream en die lult aan een stuk door. Dan worden dit soort quotes voorgelegd door de mensen in de chat en dan reageert hij er gewoon snel op. Kan ook gewoon met een knipoog gezegd worden of gewoon de zeik te nemen met Ibrahimovic. Aguero zegt wat en gaat dan gelijk over naar iets anders. Met dit artikel komt het over alsof hij daar gefrustreerd bij zat en deze opmerking absoluut niet kon verteren.

Ahh Aguero, de absolute hoofdreden dat Argentinië het WK won! Tenminste, dat lijkt hij vooral zelf dan te denken...

26 januari 2023 om 19:07

Zijn afwezigheid zal wel hebben bijgedragen. Wat bewijst die man een ontiegelijke kwal te zijn…

26 januari 2023 om 20:43

Niet echt hoor. Aguero heeft toch wel bewezen een top spits te zijn, dat kan niemand ontkennen. Dat hij zich gedraagt als een kwal staat daar dan los van

26 januari 2023 om 22:26

Bij Argentinië heeft ie dat nooit laten zien. Doet overigens niets af aan zijn tijd bij City.

Waar bemoeit Aguero zich mee. Deed die mee?

Als je tegenwoordig naam moet maken door middel van een clown zijn op Twitch is het toch wel triest gesteld. Ik snap het ergens wel. Jarenlang was Argentinie met Aguero brandhout en de eerste 2 toernooien zonder hem winnen ze. Jammer dat een grote Premier League spits zichzelf zo op de voorgrond moet opdringen

Die aguero durft alleen maar dingen te roepen op twitter en als er 6 mensen om hem heen staan. Wat een ongelofelijke natte tosti is dat zeg. Hoop echt dat Argentinië nooit meer een prijs wint zonder Messi

Ja Zlatan ja! Mooi verwoord en die kleine Kun wat een lieve/sneue mascotte is dat zeg. Mensen hadden het over Saltbae maar hij kan er ook wat van. Dit team heeft toch echt wat verkeer gedaan als de rest van de wereld het trash vindt.

Die Aguero is de zieligste van het hele stel, niet eens gewonnen maar zo grote mond like echt hou je zelf buiten zaken waar je niks mee te maken hebt.

Over onbeleefd gesproken.....dat hele elftal was onbeleefd.

26 januari 2023 om 21:36

In Europa is er verontwaardiging, maar in Zuid Amerika zijn er andere normen en waarden..

Ik weet niet wie ik erger vind Salt Bae of Aquero.

Ik lezen en lezen, en ja hoor, de sneer terug gaat over Zweden. Wat een kleuters.

Maak je nie te druk Aguero. Je hebt 't al aan je hart. Zou iemand dit voor mij naar t Spaans kunnen vertalen in het geval die meeleest?

HARTelijke groeten Aguero, zorg jij maar dat je je defibrillator bij je in de buurt hebt en hou je snater wanneer King Zlatan aan het woord is. Mislukkeling in Europa, altijd geblesseerd voor je club en gefaald voor je land. En dan ook nog een waardeloze mentaliteit, slechte winnaar en een strontvoorbeeld voor de jeugd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren