Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Agent van Nagelsmann noemt ‘goede beslissing’ en spreekt Chelsea tegen

Laatste update:

Volker Struth, de zaakwaarnemer van Julian Nagelsmann, vindt het een goede zaak dat de 35-jarige oefenmeester niet in Chelsea is gestapt. Dat vertelt de agent in gesprek met de Duitse podcast Phrasenmaher. “Het is een club die momenteel in zwaar weer verkeert”, aldus Struth over de nummer elf van de Premier League.

Chelsea is aan een uiterst slecht seizoen bezig. De Londenaren ontsloegen Thomas Tuchel begin september en stelden Graham Potter aan als zijn opvolger, maar de Engelse manager werd na 31 wedstrijden eveneens de laan uitgestuurd. The Blues hebben Frank Lampard aangesteld als interim-manager om het seizoen af te maken. Inmiddels is bekend dat Mauricio Pochettino vanaf volgend seizoen de oefenmeester is op Stamford Bridge, maar Nagelsmann werd lang genoemd als de opvolger van Potter.

Struth doet een boekje open over de gesprekken met de Londenaren. “Het klopt dat Chelsea snel belde nadat Nagelsmann werd ontslagen door Bayern München. We hebben wat gesprekken gevoerd over de telefoon. Het was een goede beslissing van Nagelsmann om niet naar Chelsea te gaan”, zegt diens zaakwaarnemer. “Het is een club die momenteel in zwaar weer verkeert en het transferbeleid schept verwachtingen waaraan voldaan moet worden. Er waren ook wat andere problemen.” Nagelsmann trok zich dan ook al snel terug uit de race om de nieuwe manager te worden op Stamford Bridge.

“Hij (Nagelsmann, red.) was de eerste keuze van Chelsea. Dat was onze informatie”, zegt Struth. “Ik geloof dat het was gebeurd als Nagelsmann het had gewild.” De Londenaren ontkennen dat de Duitse oefenmeester de eerste keuze was, maar bevestigen wel dat ze interesse in hem hadden. Nagelsmann werd vervolgens genoemd als potentiële opvolger van Antonio Conte bij Tottenham Hotspur, maar The Athletic meldde vorige week dat de Duitser niet bij de laatste kandidaten hoort. Arne Slot hoort daar wél bij, net als Luis Enrique, Roberto De Zerbi, Rúben Amorim en Xabi Alonso.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tot nu toe is er niemand beter geworden van het ontslag van Nagelsmann, wat een domme keuze. Al helemaal als je leest dat verschillende selectiespelers nu hierdoor ook in Munchen willen vertrekken waaronder Kimmich.

17 mei 2023 om 14:17

Waar lees je dan dat Kimmich wil vertrekken? Dat is zowat de belangrijkste speler bij Bayern, wordt over een tijdje captain. Dat is compleet onzin, Nagelsmann was ook helemaal niet zo geliefd binnen de selectie.

17 mei 2023 om 14:23

Hij was juist geliefd bij de senior spelers oa Kimmich. Die heeft dat duidelijk gemaakt tijdens een interview nadat hij ontslagen was.
Verder is er een artikel waarin wordt aangegeven dat Kimmich openstaat voor Barca, mede omdat Nagelsmann weg is bij Bayern.

17 mei 2023 om 14:24

Zoals Baby Mou*rin*ho ; aangeeft, een artikel van vanmorgen gaf aan dat hij openstaat voor een vertrek in Munchen. Dit had onder meer te maken met het ontslag van Nagelsmann.

17 mei 2023 om 14:35

Ah oke misschien dat Kimmich het wel een goed systeem vond, maar er zijn ook heel wat spelers 'misbruikt' en werden niet in hun kracht gezet. Coman en Pavard/cancelo werden als wingbacks gebruikt terwijl ze daar helemaal niet goed in zijn. Het liep onder Nagelsmann ook gewoon niet lekker daar. Tuchel liet Mazraoui afgelopen weer spelen zoals bij Ajax, meer aan de binnenkant en speelde gelijk een topwedstrijd. Gnabry in een nieuwe rol als valse 9 was ook uitstekend.

Hoewel ik geen Tuchel fan ben, laat hij het elftal toch iets meer spelen op basis van de spelers hun kwaliteiten waarbij Nagelsmann teveel vasthield aan zijn eigen idee.

17 mei 2023 om 14:18

Alleen maar mooi als bayern flink verzwakt gaat worden. Gaat de competitie ook weer een stuk leuker van worden

17 mei 2023 om 14:19

Mooi om te zien inderdaad hoe immens populair hij is bij de spelers. Het is gewoon dat de bestuur bij Bayern het niet konden hebben dat hij zijn mond opentrekt en anders is (bijv. met skateboard naar trainingscomplex reizen). Anders waren ze nu niet in een titel race verwikkeld en zouden misschien zelfs in de halve finale CL staan als je zag hoe gemakkelijk ze PSG wegspeelden.

17 mei 2023 om 14:29

Dat vind ik veel te makkelijk. Ook onder Nagelsmann was Bayern uiterst wisselvallig. Ze hebben gewoon niet zo'n geweldige aanval voor een Europese grootmacht.

17 mei 2023 om 14:36

Het is dat ze vooral veel gelijkspeelden onder hem. In de topwedstrijden deed hij het best aardig. Verder denk ik ook dat hij het City veel moeilijker had gemaakt. Hij zou het wel weer op de rit krijgen, iig beter dan wat Bayern nu vertoont onder Tuchel.

Tsja, wat moet je geloven? De lezing van de zaakwaarnemer van Nagelsmann, die er profijt van heeft als hijzelf de stekker uit de onderhandelingen met twee clubs stop gezet heeft, of met Chelsea, die er profijt van hebben als ze niet afgezegd worden door een toptrainer.

Ik weet waar ik naar neig, ik geloof in dit geval de hiërarchie van Chelsea totaal niet. Zij hebben de afgelopen 12 maanden 5 of 6 belangrijke beslissingen moeten nemen en hebben keer op keer de verkeerde beslissing genomen. Ik kan me enorm goed voorstellen dat Nagelsmann er niet op zat te wachten om aan de slag te gaan bij Chelsea..

17 mei 2023 om 14:20

Ik zie geen reden om te gaan liegen als Nagelsmann/zaakwaarnemer zijnde. Maar voor Chelsea is dit wel een manier om enigszins trots voor te komen.

17 mei 2023 om 14:23

Ik kan me voorstellen dat een zaakwaarnemer liever niet hardop bevestigd dat zijn kandidaat afgezegd is door 2 grote Europese clubs, dat zorgt dat het Nagelsmann-aandeel flink zou kelderen. De waarheid zal in het midden liggen.

Een van de weinige trainers welke ik echt graag naar Ajax zie komen. Financieel zal het enkel niet haalbaar zijn ben ik bang. Maar dromen mag, misschien met invloed van Meslintat…

17 mei 2023 om 14:28

Dat zou mooi zijn, maar dat moet je niet willen. De Nederlandse media zijn niet klaar voor een buitenlandse trainer bij hun oogappeltje.. Kijk eens naar die hetze die opgezet is tegen Schmidt?

17 mei 2023 om 14:31

Schmidt doet het goed bij Benfica, maar bij PSV was er natuurlijk wel het 1 en ander aan te merken. Dat heeft niets met zijn nationaliteit te maken. Van Nistelrooij en Heitinga worden ook heel het seizoen al gefileerd.

17 mei 2023 om 14:33

Even serieus, fuck de nederlandse media. (sorry voor mijn taalgebruik). Laat ze maar dat hetze opzetten, dat betekent dat ze totaal geen ingangen hebben bij Ajax. Wat echt een zegen is voor iedereen bij Ajax.
Aan Ten Hag zijn stoelpoten werd ook continue gezaagd door de media, vanwege dat. En het was het beste Ajax in tijden.

17 mei 2023 om 14:35

Door supporters ja, maar dat staat niet in vergelijking met de stortvloed aan artikelen die online kwamen of door de meninkjes van de analisten die het vuurtje maar wat graag opstookten.

Natuurlijk was Schmidt niet de perfecte trainer, maar hij men doet alsof hij het slecht gedaan heeft en dat is absoluut niet waar!

17 mei 2023 om 14:39

Dromen mag altijd Maradonny maar ik zie Nagelsmann niet naar Ajax gaan. De weg ligt open naar Real Madrid voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren