Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afsluitende krakers zijn voor Nijhuis, Kuipers en Makkelie

Laatste update:

De meeste beslissingen in de Eredivisie zijn de afgelopen weken al gevallen, maar de strijd om de derde plaats is nog helemaal open; de huidige nummer drie Feyenoord heeft evenveel punten als AZ, maar een beter doelsaldo, terwijl ook Vitesse die twee ploegen nog kan inhalen.

/

Bij een uitoverwinning op PEC Zwolle verzekeren de Rotterdammers zich zondag van een Europa League-ticket en deze wedstrijd zal worden geleid door scheidsrechter Bas Nijhuis. Collega Björn Kuipers neemt het duel tussen Excelsior en AZ voor zijn rekening, terwijl Vitesse - FC Utrecht voor Danny Makkelie is. In de onderste regionen kunnen NAC Breda en Go Ahead Eagles nog van plaats wisselen, hetgeen van invloed zou zijn op de tegenstander die ze treffen in de nacompetitie.

NAC neemt het komend weekend in Breda onder leiding van Serdar Gözübüyük op tegen FC Groningen, Go Ahead krijgt tijdens het uitduel met Heracles Almelo te maken met Dennis Higler. Kampioen PSV sluit af bij ADO Den Haag en wordt gefloten door Kevin Blom, Pol van Boekel heeft FC Dordrecht - Ajax toebedeeld gekregen. Allard Lindhout fluit sc Heerenveen - FC Twente, SC Cambuur - Willem II is voor Ed Janssen.

Denk je dat Feyenoord de derde plaats vasthoudt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou dan kan kuipers mooi ze fouten even rechtzetten van gisteravond door AZ te benadelen😄 ( geintje voor de azijnpissers)

12 mei 2015 om 13:33

Het zat Feyenoord inderdaad niet mee met een niet gegeven strafschop en een onterecht afgekeurde goal maar dat maakte de winst van Vitesse niet minder onverdiend.

12 mei 2015 om 13:54

Vergeet ook die vrije bal niet die niet gegeven had mogen worden waar de 3-1 uit kwam.

Maar Vitesse wel terecht gewonnen hoor. Maar Kuipers fluit niet zijn beste wedstrijden als die Feyenoord fluit.

12 mei 2015 om 13:52

Alsof feyenoord verloor door Kuipers. Feyenoord was dramatisch en Vitesse had met rust al met 1-5 voor moeten staan. Ik zou je spelers maar eens afbranden ipv de scheids.

12 mei 2015 om 14:09

Terechte overwinning vitesse, spelers slecht scheids nog veel slechter.. zo goed? Al met al een hele vervelende maandagavond..

12 mei 2015 om 17:24

@lucjuuh. Lees nu eerst even rustig de reacties over Kuipers nog eens. Er worden zaken aangehaald waarbij hij mis zat. Maar in iedere reactie staat dat Vitesse verdiend heeft gewonnen.
En waar begin jij mee, "alsof het aan Kuipers ligt dat Feyenoord verloor".
Wie zegt dat?

13 mei 2015 om 01:00

Buitenspel goal vitesse pingel niet gegeven en doelpunt afgekeurd ...jaa dan hadden we zeer onverdiend gelijk gespeelt...maar wel belangrijk punt geweest...dus jaa je mag de scheids het kwalijk nemem

13 mei 2015 om 17:01

Vervelende maandagavond? Waren alle maandagavonden maar zo

12 mei 2015 om 16:19

Ik bedoelde uiteraard 2007 inderdaad hahah. Voor mij persoonlijk een vrij pijnlijke dag..

Nijhuis, ben ik niet rouwig om. Liever hem dan wanstaltige scheidsrechters als Makkelie, Higler of Van Boekel

3.az 62 +6
4.vitesse 60 +26
5.feyenoord 60 +20

Mijn voorspelling ^^

12 mei 2015 om 18:24

Mooie voorspelling,
Ik zou az dan graag 2 puntjes minder zien hebben. We zullen het zien zondag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren