Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afkoopsom die Feyenoord voor Brian Priske betaalt valt hoger uit dan gedacht

Laatste update:

Brian Priske wordt 'in de komende dagen' gepresenteerd als de nieuwe trainer van Feyenoord, zo spreekt Marcel van der Kraan namens De Telegraaf zijn verwachting uit. Er wordt momenteel nog onderhandeld over de verdere invulling van de technische staf, waarna de deal officieel gecommuniceerd kan worden.

Zoals bekend wenst Priske enkele van zijn huidige stafleden bij Sparta Praag mee te nemen naar Rotterdam. Geen probleem voor Feyenoord, al wil de club wel enige inspraak hebben.

"De Rotterdammers willen geen totale invasie van Denen en hechten waarde aan een stuk van de eigen cultuur in de club, die sowieso al gewaarborgd wordt door John de Wolf als assistent", aldus Van der Kraan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Daarnaast weet De Telegraaf te melden dat Feyenoord een bedrag van 'ongeveer twee miljoen euro' overmaakt naar Sparta Praag om Priske's contract af te kopen. Eerder werd door onder meer Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam gesproken van een transfersom rond de anderhalf miljoen euro.

De Deense oefenmeester is reeds op bezoek geweest bij trainingscomplex 1908 en is momenteel op zoek naar een woning in Rotterdam. Daarnaast is Priske 'vol in overleg over de samenstelling van de selectie, waarin hij enkele kopstukken zal kwijtraken'.

Arne Slot


De 47-jarige Priske wordt in Rotterdam-Zuid de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. Laatstgenoemde staat voor de lastige opgave Jürgen Klopp te doen vergeten op Anfield.

Slot begint mogelijk met een oude bekende aan die missie. Volgens The Telegraph heeft Liverpool namelijk interesse in Yankuba Minteh, die afgelopen seizoen door Newcastle United aan Slots Feyenoord werd verhuurd. Een bedrag van 45 miljoen euro zou nodig moeten zijn om trainer en speler te herenigen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is geen raar bedrag voor een trainer tegenwoordig en ze hebben het geld liggen. En 45 miljoen voor Minteh? Ik viel van mijn stoel net van het lachen.

10 juni 2024 om 08:59

Zeker geen raar bedrag.

Dit is alleen maar goed teken. Voorheen konden we geeneens spelers kopen voor deze bedragen laat staan voor een trainer.

Dat van Minteh zal wel eerder gerucht zijn dan waarheid.

10 juni 2024 om 09:35

Slaat helemaal nergens op dat er 10 artikelen gewijd zijn aan een afkoopsom van niks. Een, twee of drie miljoen; who cares. Het is een van zo niet de belangrijkste man in je organisatie.

10 juni 2024 om 10:25

Tja, Minteh wordt gezien in Engeland als 'home-grown'. Als je dan ook maar enigszins een bal kan raken, dan gaat je waarde al omhoog met tien miljoen daar. Tegelijkertijd denk ik van Minteh dat als hij meer overzicht krijgt, het echt een absolute ster in wording is. Ik heb mij verbaasd over zijn ontwikkeling in één jaar en is pas 19. Kan nog zoveel meer groeien.

10 juni 2024 om 10:27

Dit is me even ontgaan. Waarom heeft Minteh de status van home-grown player? Die status kun je alleen krijgen als je minstens drie jaar voor een Engelse club hebt gespeeld voor je 21ste toch?

Is er iemand die sparta praag goed volgt, en weet of er ook leuke spelers zijn die hij graag mee zou willen nemen?

10 juni 2024 om 08:27

Krejci springt het meest in het oog, een linksbenige centrale verdediger die ook op het middenveld kan spelen. Zou een directe vervanger van Hancko zijn.

Verder heeft hij in Denemarken samengewerkt met Isaksen, die het dit seizoen niet redde bij Lazio. Daar zat Feyenoord vorig jaar al achteraan, maar wellicht dat het nu een optie is.

10 juni 2024 om 08:40

Die Krejci lijkt me veel te duur. Daarnaast las ik geloof ik een aantal dagen terug dat hij een persoonlijk akkoord had met Girona.

10 juni 2024 om 08:50

Markwaarde van 10 miljoen en een contract dat slechts een jaar doorloopt, dat moet echt wel te doen zijn. Hancko heeft bewezen dat Feyenoord een mooie springplank is en hij kan hier samenwerken met zijn oud-trainer.
Is echt geen onhaalbare speler, lijkt me.

10 juni 2024 om 09:20

Adam Karabec zou misschien goed Timber kunnen vervangen als die vertrekt.

Ajax neemt een buitenlandse trainer, Feyenoord moet het maar weer meteen na doen. Ze kunnen daar ook niks zelf bedenken hè ?

Haha grapje, vind het echt nice dat de top clubs het weer gaan doen met een buitenlandse trainer. Buiten dat er ook geen Nederlandse top trainer beschikbaar is. Ook een prima bedrag dit voor Feyenoord. Ben benieuwd hoe Feyenoord maar voor al me eigen club het gaat doen met de nieuwe trainer.

10 juni 2024 om 10:55

Precies, 2 buitenlandse coaches is wel erg leuk. Vrijwel niemand kent ze wat het des te leuker maakt. Gelukkig hebben beide niet de bekende Nederlanders genomen, dat lijkt mij al erg verstandig.

11 juni 2024 om 09:40

@arsenal, precies heel verstandig ook !

10 juni 2024 om 11:05

Klopt.

Sterker nog. Ajax had een kale trainer, dus Feyenoord een Kale trainer en nu PSV ook een kale trainer. Mijn verwachting is dan ook dat PSV snel zal volgen, als Bosz volgende transferzomer vertrekt.

Of het nou 1,5 of 2 is. Misschien is het 1,5 voor Priske en 0,5 voor een assistent.

Priske heeft iets meer ervaring dan Farioli. Kent in ieder geval ook de negatieve aspecten van het trainersvak. Publiek in A;dam is nog lastiger dan in R'dam, pers zit er dichter op en je krijgt minder de tijd. Daarnaast ben je als trainer afhankelijk van het materiaal.

10 juni 2024 om 11:40

Publiek bij Feyenoord niet onderschatten. Die zijn een flink stuk fanatieker dan bij Ajax, waar eigenlijk alleen de FSide geen dagjesmensen zijn

10 juni 2024 om 12:30

Het publiek van Feyenoord is fanatiek, maar is ook mindere tijden gewend en hebben daardoor meer geduld. Wij zien onszelf als een slapende reus, maar zolang de reus blijft slapen zijn wij de nummer 3 van NL. Een Ajacied daarentegen is een verwent jochie. Een jaar zonder prijzen en de witte zakdoekjes komen al tevoorschijn. Sta je 4e of lager, dan moet je kop rollen. Misschien dat Farioli iets meer krediet krijgt na het desastreuze seizoen.

10 juni 2024 om 14:28

Indien Feyenoord geen kampioen wordt, dan is er niets aan de hand. In Amsterdam werden de trainers al ontslagen indien men niet bovenaan stond met mooi voetbal. Dat ja er wel degelijk een verschil tussen beide clubs.

11 juni 2024 om 09:41

Hahah Oja de Kale trainers gate die was
Er ook nog. Ajax ging er alleen iets te ver op door.

Ik ben benieuwd naar deze trainer, een beetje geflopt in Belgie, maar weer heel goed werk in Tsjechie neergezet. Altijd moeilijk inschatten, maar vooral de tijd geven. Slot zijn schoenen zijn zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, te vullen.

Open deur ik weet het, maar net als bij Ajax zal er zoveel afhangen van hoe het de eerste 10 wedstrijden gaat verlopen. Al zal in Rotterdam denk ik iets meer de rust behouden blijven als het wat minder zou verlopen.

Maar interessante keuze, mede gemaakt omdat er nou eenmaal niet echt een goed Nederlands alternatief is. Maar ik ben het er mee eens dat we in Nederland zeker vaker in het buitenland mogen kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren