Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Afellay zou een welkome versterking voor PSV zijn geweest’

Laatste update:

PSV gaat niet meer op zoek naar een extra middenvelder. Ibrahim Afellay was bij de Eindhovenaren in beeld, maar koos voor Stoke City en technisch manager Marcel Brands laat woensdagavond aan Voetbal International weten dat de ‘prioriteit’ niet meer bij een nieuwe speler voor het middenrif ligt.

/

“De komst van Ibi zou een welkome versterking zijn geweest. Alleen als we iemand van vergelijkbaar niveau vinden die een directe versterking voor de ploeg betekent, zullen we deze transferperiode nog proberen een middenvelder aan te trekken”, aldus Brands in gesprek met het weekblad. De 29-jarige Afellay tekende maandag voor twee seizoenen bij Stoke.

Héctor Moreno, die de grootste kandidaat is om Karim Rekik op te volgen bij PSV, moet nog een beslissing nemen over zijn toekomst. Hij wil eerst alle opties ‘op een rijtje zetten’. De 27-jarige Mexicaan van Espanyol is al een aanbieding door PSV gedaan en kost volgens het Eindhovens Dagblad drie tot vijf miljoen euro. VfB Stuttgart zou eveneens interesse hebben.

Moet PSV nog een extra middenvelder halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV heeft genoeg middenvelders. Ik zou eerder kijken naar een aanvaller. (Back-up Narsingh).

29 juli 2015 om 19:14

Peirero is daarvoor aangetrokken

29 juli 2015 om 19:45

Ze hadden Berguis kunnen halen mar hebben niet doorgebeten.

29 juli 2015 om 20:27

Daarvoor hebben ze Pereiro binnengehaald.

29 juli 2015 om 20:47

Berghuis 😂

29 juli 2015 om 20:48

Jammer dat de lachende smiley niet uit de verf kwam :'

29 juli 2015 om 23:54

Het zou me niets verbazen als PSV ineens nog met Elia op de proppen komt. Die staat al jaren bij Brands in het boekje en kan nu bij PSV CL gaan spelen.

Nog een verdediger en psv is klaar op de markt.Tenzij Locadia nog vertrekt.

29 juli 2015 om 19:44

Die vertrekt dus niet. Daar is PSV heel duidelijk over geweest.

Ik denk dat Affelay dit keer een verstandige keuze gemaakt heeft.
Hij is niet iemand die anderen beter maakt hij is vrij egoistisch opgesteld dat zou alleen maar voor wrijving zorgen binnen de groep. Psv mag blij zijn met zn keuze

Ben wel opgelucht dat hij niet naar PSV is gegaan, veel betere optie dan Maher.

29 juli 2015 om 19:45

Klopt, wanneer hij niet geblesseerd, fit en in vorm is. Probleem is echter dat Affelay dat de afgelopen jaren zelden is geweest.

Erg jammer.. had er wel op gehoopt, toch een jongen van de club. Ik vraag me af of hij in het Kick en rush voetbal van Stoke past... maar goed, Bojan heeft afgelopen jaar bewezen dat het kan.

Met PSV had hij om de prijzen kunnen spelen, nu zal hij moeten gaan vechten tegen degradatie...
En na 5 jaar onder contract bij Barca ben je naar mijn weten al redelijk voorzien van geld...

29 juli 2015 om 19:36

Vechten tegen degradatie?

29 juli 2015 om 19:39

Stoke speelt al paar jaar geen kick en rush meer

29 juli 2015 om 19:40

Stoke City zit een stukkie dichter tegen de middenmoot aan de degredatiezone

29 juli 2015 om 19:41

uuuhm volg je de premier league? Stoke is de afgelopen twee seizoenen als negende geeindigd

Moreno en Frenkie de Jong ophalen en PSV is klaar voor het komende seizoen.

29 juli 2015 om 19:51

Daar teken ik ook voor.
Was misschien een optie geweest om een geld bedrag en Bertrams naar Tilburg te sturen voor Frenkie.
Jammer dat ibi niet komt .. Hij is toch een kind van de club en is ook een heel goede speler. Hoop dat Maher een super seizoen gaat spelen ik heb alle vertrouwen in hem.

29 juli 2015 om 19:57

Waar is het vertrouwen in Maher op gebaseerd? Ik moet het nog maar zien. Denk eerder van niet dan van wel.. Ik hoop zelf op een middenveld met Guardado, Propper & Gaston Pereiro!

29 juli 2015 om 20:47

Pereiro is gehaald als aanvaller..

29 juli 2015 om 20:58

Denk dat pereiro zeer gevaarlijk kan zijn achter de jong! Hij is een afmaker en sterke kopper, daarnaast snel in de combinatie. Alleen in de CL zou ik pereiro op rechts zetten. In de ED gewoon Narsingh, breed houden met snelheid.

29 juli 2015 om 22:40

Maher speelde de 2e helft van het vorig seizoen gewoon goed en maakte ook 7 goals. Ik verwacht veel van hem nu hij wat aanvallender gaat spelen.

Geen aandacht schenken aan Afellay.
Die jongen is een pure egoïst
Die maakt het dus niet in Stoke met zij fragiele fysiek.
.

PSV heeft sowieso een LCV nodig die het team beter maakt. Moreno zou ideaal zijn! Hoop dat Brands ook een plan B / C heeft voor die positie. Toch hoop ik ook nog op Alex voor de RCV, jammer dat ze Bruma verlengt hebben!

29 juli 2015 om 22:12

Bruma heeft het vorig seizoen ook gewoon prima gedaan. Alex zou voor de nostalgische waarde leuk zijn (uiteraard ook wel beter dan Bruma) maar commercieel is de keuze voor Bruma begrijpelijk.

Als ie naar PSV was gegaan had ie daar denk ik de vedette uit gaan hangen en dat zou de sfeer niet ten goede zijn gekomen. Met Guardado, Maher en Propper heb je al een heel goed middenveld denk ik. Een verdediger als Moreno is veeeel belangrijker.

Als rr nog middenvelders weggaan, dan zal er nog wel iremand komen. Maar nu met hendric schaars guardado maher en propper heb je genoeg mogelijkheden. En afellay vrel succes is ook beter dat hij niet is gekomen.

29 juli 2015 om 23:06

Je vergeet ritzmaaier, die eigenlijk echt verhuurd moet worden.
Verwacht dit seizoen ook een goed seizoen voor maher.
Dat affelay niet komt vindt ik toch best jammer, had ook positief kunnen uitvallen en dan had hij ook nog een EK kunnen spele. Bij stoke is het toch wat lastiger om je in the picture van de afgelopen coaches te spelen.

Affelay hoeft toch niet te komen? Sowiezo gezanek ieder seizoen over die Affelay. Die komt niet terug bij Psv, nu niet, nooit niet. PSV staat ieder seizoen als uitwijk op zijn lijstje, weliswaar onderaan, maar vertrekt altijd naar elders. Geen echte Psv, geen toevoeging, dus laat lekker wegblijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren