Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Afellay blijft weg van Olympiacos wegens conflict met hoofdtrainer’

Laatste update:

Olympiacos gaat zondagavond op bezoek bij Platanias, maar Ibrahim Afellay is er dan niet bij. De aanvallende middenvelder heeft zich volgens Goal al twee dagen niet meer bij de club gemeld. Hij zou een conflict hebben met trainer Vítor Pereira.

/

Sander Berends, eindredacteur van ELF, laat via Twitter weten dat Afellay te kampen heeft met ‘trieste familiaire omstandigheden’: “De club denkt niet mee”, voegt hij eraan toe. Het is niet bekend wat er precies aan de hand is. Afellay lijkt zijn laatste wedstrijd voor de kampioen van Griekenland zodoende al te hebben gespeeld.

Hij speelt op huurbasis voor Olympiacos, maar heeft niet vaak een basisplaats en de kans lijkt dan ook klein dat hij na de zomer terugkeert in Athene. In december lag Afellay ook al overhoop met Míchel, de vorige trainer van Olympiacos. “Ibrahim is een rebel en hij lijkt soms wel een kind. Zijn gedrag moet veranderen, anders krijgt hij problemen”, zei de coach toen tegen Cadena SER.

Denk jij dat Olympiacos verder wil met Ibrahim Afellay?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken het verhaal niet vanaf zijn kant maar als de vorige trainer ook al problemen met Ibi had zal het toch niet zo'n gemotiveerde jongen zijn als ik dacht

9 mei 2015 om 15:28

Idd

Mocht er bijv een overlijdensgeval of iets dergelijks in Ibi zijn familie zijn, is dat alleen maar triest voor hem natuurlijk.
Anderzijds heeft Ibi de schijn inmiddels wel tegen, door akkefietjes met de vorige trainer en bij Schalke was hij ook al niet populair

Heb soms het idee dat die transfer nr Barca zijn ego een dusdanige boost heeft gegeven, dat hij zich sindsdien meer meneer voelt dan dat hij feitelijk is

9 mei 2015 om 19:18

Wat ik gehoord heb is dat zijn broertje zijn benen geamputeerd zijn, nadat hij een botsing had toen hij onderweg was naar een overval.
Het schijnt dus ook dat zijn broertje helemaal geen goeie relatie heeft met ibi en dat hij geen geld enzo meer wilt aanemen.

Nu ik dit verhaal heb gelezen denk ik dat het hierover moet gaan.

11 mei 2015 om 17:12

Waar heb je dat dan precies gelezen?

9 mei 2015 om 15:46

De vorige trainer werd al snel ontslagen, daar hecht ik niet veel waarde aan. Die trainer was als een kat in het nauw. Betreft de huidige situatie: er schijnt iets mis te zijn met zijn broer, met wie Ibi een hele goede relatie heeft. Dan snap ik dat zijn familie voorrang heeft. Al weet ik -net als de rest hier- er het fijne niet van.

9 mei 2015 om 16:02

Het gaat om de manier hoe je ermee omgaat als een professional. Niemand zal geen begrip kunnen opbrengen voor de situatie. Maar er moet gecommuniceerd worden en goede afspraken worden gemaakt. Je kunt niet bijvoorbeeld zomaar weg blijven en verwachten dat anderen er maar begrip voor moeten hebben.

9 mei 2015 om 16:27

@rawinho

Jniemand zal geen begrip kunnen opbrengen voor de situatie? Dat weet ik zo net nog niet hoor, er zijn verhalen genoeg bekend van voetballers die hun privé niet met hun baan kunnen combineren door conflicten met de leidinggevenden. Niet iedereen bezit het zelfde empatische vermogen, en sommige mensen stellen het clubbelang altijd voorop.

@kaarsrecht

Daar weet jij totaal niks van af en ik ook niet.
Hopelijk tekent die een 2-jarig contract bij Psv. (alleen als Gini natuurlijk vertrekt)
1. Goed voor hem, wordt een van de ervaren krachten
2. EK in de kijken spelen/nederlands elftal
3. PSV zal hem goed behandelen en zeker een goed salaris geven
4. PSV speelt CL

9 mei 2015 om 15:39

Oops

9 mei 2015 om 15:41

Je eerste argument is alleen goed voor PSV, niet voor Ibi.
Daarbij is hij al weer in beeld bij het NL elftal.
De CL daarentegen is wel een groot voordeel voor hem.

9 mei 2015 om 16:04

Hij is alleen een beeld bij het Nederlands elftal omdat Hiddink blijkbaar enorm fan van hem is. Na zijn blessure heeft Affelay tot nu toe nauwelijks gepresteerd. Geen vaste basisplek bij Olympiakos, dat zegt ookal genoeg.

9 mei 2015 om 20:02

Elke coach heeft zijn lievelingsspelers. Hiddink weet gewoon wat Afellay kan en daarom selecteert hij hem. Zeg nou eerlijk iedereen weet dat Afellay meer in zich heeft dan jongens als Klaassen, Wijnaldum, De Guzman, Narsingh, Promes.

10 mei 2015 om 02:31

@ronzon als hij goed presteert en het team op sleeptouw kan nemen is dat ook goed voor hem, geeft hem de extra ervaring en leiderschap kan worden ontwikkeld

11 mei 2015 om 11:13

Afellay en leiderschap? Juist.

11 mei 2015 om 11:14

Texeira

Laat hij nou net de mazzel hebben dat Hiddink voorlopig nog wel bondscoach is.
Ik zeg niet dat het terecht is, je hoeft mij niet te overtuigen.

Ik constateer alleen dat hij al weer in beeld is bij het NL elftal.

9 mei 2015 om 16:39

Mollema1@ ik hoop dat hij weg blijft.
Een Marokkaan kan in zijn voetbal carrière maar 2/3 seizoenen goed voetballen. Daarna hebben ze allemaal mentaliteit motivatie problemen.
Affelay assaitti elhamdoui.
Noem is er een die een goeie carrière heeft gehad ik weet er geen.
Leuke voetballers voor in de zaal maar niet voor op het veld

9 mei 2015 om 16:58

waarom wordt deze reactie niet verwijderd Moderators!!!!!!

9 mei 2015 om 17:20

Ik hoop dat het niet verwijderd wordt. Ik ben het oneens met hem. Ten eerste is Affellay gewoon een Nederlander en is het gewoon een goede speler die het helaas niet gered heeft bij Barcalona. Hij had het misschien gered als hij niet zijn knieblessure had opgelopen. Ik vond hem echt top vier jaar geleden op het WK en rond die tijd.
Dat hij niet het maximale uit zijn carriere haalt, wordt ondertussen ook evident. Op de bank bij Olympiakos, dat is niet goed.

Ik ben groot voorstander van culturele kritiek. Dat kan zelfkritiek zijn, maar ook kritiek op andere culturen.

9 mei 2015 om 17:26

Uit de Nederlandse competitie, oulida, boussabon, hadouir, boussata, allach, el khattabi,boukhari, el ahmadi, ramzi, dibi.. Etc

9 mei 2015 om 17:38

Een? Benatia.

9 mei 2015 om 17:51

Wat is er mis met zijn reactie dan? Staats geen scheldwoord in, geen taalfout en niets provocerend. Hij geeft gewoon een mening gebaseerd op feiten.

9 mei 2015 om 18:27

Wat is er mis met die reactie? Als er "een Noor" of "een Belg" staat, mag die
reactie dan wel blijven staan? Mensen uit Marokko heten nou eenmaal Marokkanen, kunnen ze zelf niets aan doen. En mentaliteit- of gedragsproblemen tov hun meerdere zit een beetje in die cultuur verweven. Helemaal niks mis mee, maar dat is een reden dat ze in het westen vaak botsen met trainers of medespelers.

9 mei 2015 om 19:05

Heel stoer meneertje door achter je schermpje even bepaalde uitspraken te doen. Dit soort opmerkingen moet je in bij zijn van iemand met zo een achtergrond doen lafaard. Punt twee wij als buitenstaanders weten niet exact wat er speelt, dus wie ben jij om zo achter je schermpje te praten. Wees een kerel en niet een schoothondje van wilders.

9 mei 2015 om 20:09

Dit slaat nergens op! Afellay is een speler waar veel PSV supporters trots op zijn. In de jaren dat hij bij PSV zit heb ik nooit foute dingen over hem gehoord. Mensen mogen hem niet omdat hij naar barca is gegaan maar iedereen in zijn positie zou dit hebben gedaan een kans om naar barcelona of real te gaan is maar voor weinig Nederlandse voetballers weggelegd dus zijn keus was volkomen logisch. Daarnaast vond iedereen hem een klootzak tijdens het EK omdat Johan Derksen zei dat hij de rotte appel in de groep was ook weet niemand of dit zo is en ik betwijfel of Johan zijn bron niet door een gekleurde bril keek. Daarnaast heeft hij ook veel pech gehad met blessures want hij deed het overal wel leuk bij Barcelona liet hij wel wat zien en Bij schalke en Olympiacos presteerde hij goed. Ik zou het zeker toejuichen als hij naar PSV kwam omdat ik weet dat hij geweldig kan voetballen en ik me nog goed kan herrineren dat hij vaak werd neergehaald omdat de spelers hem niet aan konden. Daarnaast is hij ook een goede bekende van Cocu en ik weet zeker dat hij hem aan het voetballen kan krijgen.

9 mei 2015 om 23:11

Hoppa gelijk de confrontatie op zoeken zeker ook een ........
Mentaliteit probleem dit is wat angels nou bedoel.😉

11 mei 2015 om 17:13

Mehdi Benatia , Bayern München is een vast basisspeler?

er is iets heel triests gebeurdt in familiekringen bij hem, details daargelaten. Ik denk niet eens dat ie niet is komen opdagen maar gewoon toestemming heeft van de club. de pers ziet dat hij er niet is en stuurt zo n verhaal naar buiten. erg jammer maar dat is de invloed van de media. Sterkte ibi!!

Kan hij ook bij het Nederlands elftal niet komen opdagen?

Ibi kom maar lekker terug naar huis als vervanger voor Gini.

9 mei 2015 om 16:34

Ibi, Gini, Rvp, CR7 en noem maar op. Noem mij een ouwe lul, maar ik vind het zo dom staan die afkortingen. Maar goed er zijn belangrijker zaken.

On: natuurlijk onmogelijk in te schatten wat er aan de hand is. Ben benieuwd of Afellay ooit nog op zijn oude niveau komt, dan is hij een aanwinst voor bijna elke ploeg.

9 mei 2015 om 20:27

Dan vindt je dat dom toch ik slaap er niet minder door.

Nou Psv, sla je slag. Ibi zou een prima vervanger zijn van Depay mits hij genoegen neemt met 1 miljoen euro bruto.

Dit is alweer het zoveelste verhaal rond ibi, weet niet wat ik allemaal moet geloven en het zijn eigenlijk ook allemaal vage verhalen maar wordt zo langzamerhand wel verdacht dat hij bij elke club en trainer problemen heeft.

Dit is weer erg triest van voetbalzone om twee dingen met elkaar te linken.
Het is ongelooflijk triest hoe hier dingen door voetbalzone erbij worden gehaald om Afellay zwart te maken. Wat heeft de vorige situatie met deze te maken. Zomaar conclusies trekken in de titel terwijl er helemaal niets bekend is wat er precies aan de hand is.

Opgeflikkerd Affelay hopelijk zien we je nooit meer terug bij Olympiacos. Alleen maar zeiken, voetballend niks van hem gezien.. Verder niks aan toe te voegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren