Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AEK Athene hoopt in Nederland te profiteren van korte lijntjes met Feyenoorder

Laatste update:

Neraysho Kasanwirjo staat mogelijk voor een vertrek bij Feyenoord. 1908.nl en Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad melden dat de verdediger in de belangstelling staat van de Griekse topclub AEK Athene. Kasanwirjo speelt pas sinds afgelopen winter voor de Rotterdammers.

AEK Athene, dat afgelopen seizoen kampioen werd, is momenteel in Nederland op trainingskamp. De lijntjes tussen de Grieken en de entourage van Kasanwirjo zijn daarom kort en daar hoopt AEK van te profiteren. Van een officiële toenadering is het tot op heden echter nog niet gekomen. De 21-jarige Amsterdammer heeft nog een contract tot medio 2027 in Rotterdam, maar lijkt het komende seizoen niet op veel speelminuten te hoeven rekenen.

Sinds zijn komst kwam Kasanwirjo tot zeven optredens voor de landskampioen van Nederland. Na zijn komst van FC Groningen vorige winter maakte hij in de daaropvolgende wedstrijd tegen NEC twintig minuten. Daarna was er echter sprake van een periode van droogte. Tussen 29 januari en 16 mei maakte hij geen minuten in de Eredivisie. In de TOTO KNVB Beker was hij doorgaans wel verzekerd van speelminuten. Trainer Arne Slot liet eerder al weten dat Kasanwirjo nog stappen moet zetten 'om bij het niveau te komen dat wij nastreven'.

Bij Feyenoord lijkt de concurrentie ook het komende seizoen te groot voor Kasanwirjo. De club beschikt voor een plek in het centrum over Dávid Hancko, Gernot Trauner, Thomas Beelen en Lutsharel Geertruida. Laatstgenoemde zou nog kunnen vertrekken naar RB Leipzig, maar daar heeft Feyenoord al op ingespeeld met het aantrekken van Beelen. Bij AEK zou Kasanwirjo ploeggenoot worden van Nordin Amrabat, die ondanks gesprekken met Nederlandse clubs opteerde voor een langer verblijf bij de club. Ook onder meer Tom van Weert en voormalig AZ'er Levi García staan bij AEK onder contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Prima! Klein beetje winst pakken

13 juli 2023 om 00:03

Ik had zijn transfer naar Feyenoord nooit begrepen. Prima om weer te laten gaan.

13 juli 2023 om 00:30

Waarom zijn we er zo zeker van dat hij niet goed genoeg zou zijn? Zo heel veel minuten heeft hij niet gemaakt en ik kan me niet herinneren dat hij stevig door de mand is gevallen...

13 juli 2023 om 06:26

Ik vond met name zijn invalbeurt tegen Heerenveen extreem zwak. Daar tegenover staat een uitwedstrijd aan het eind van het seizoen(Emmen?) waarin hij prima was. Zou zelf niet per se rouwig zijn om zijn vertrek.

13 juli 2023 om 08:05

@joddit alleen al omdat Slot dat zegt, en die kan het weten.

Heb het idee dat als je bijv gemist zou hebben dat hij nu al een uitgaande transfer gemaakt heeft, dat je het dan niet eens door hebt, ook al volg je Feyenoord regelmatig tot vaak.

Lijkt me sterk dat Feyenoord het vertrek van Geertruida op gaat vangen met Beelen. Daar zou toch een betere ervaren speler voor terug moeten komen als je wat potten wilt breken in de CL.

Overigens denk ik dat Geertruida gewoon gaat blijven. Leipzig heeft net dik geld neergelegd voor Openda en gaat denk ik niet nog een keer rond de 40 miljoen betalen voor een speler.

13 juli 2023 om 01:00

Nou ja als ze Gvardiol verliezen die dik 80 miljoen kan opbrengen zie ik niet hoe ze 35-40 niet kunnen neerleggen voor Geertruida.

13 juli 2023 om 01:48

Ja precies, heel vervelend voor Geertruida maar dit keer echt poot stijf houden, als ze hem echt zo graag willen komen ze toch wel, en anders nog een jaar bij Feyenoord jezelf in de CL laten zien.

13 juli 2023 om 08:21

Ik denk dat die gaat hoor. Heeft in voorjaar met 1 jaar verlengd met oog op de transfersom en dat Feyenoord zou mee werken aan een transfer. Hij is er persoonlijk al uit, denk dat die gewoon gaat voor 25m en wat bonus.

13 juli 2023 om 08:36

Ervaren speler?
Danny Blind bijvoorbeeld
Wiefer had ook geen ervaring en speelt de pannen van het dak. Heerlijk van die loze kreten loslaten.

Mocht dit zover komen, doen.
Heeft niet het niveau en denk eerlijk gezegd niet dat hij die gewenste stappen zal maken.

Vind hem ook niet goed genoeg, ook niet als dertiende of veertiende man. Was enkel gehaald omdat de club op kampioenkoers lag. Krijg je er het dubbele voor terug dan is dat mooi meegenomen.

Als je hem en Geertruida allebei verkoopt zou ik van Ewijk kopen en Pedersen houden om het hun uit te laten vechten.

13 juli 2023 om 07:51

Van Ewijk is ook overschat. Ontstijgt het niveau van Heerenveen maar mondjesmaat

13 juli 2023 om 10:05

Ben het daar niet mee eens!
Van ewijk aanvallend heel sterk en verdedigend heeft die nog stappen te maken kwa positioneren maar zijn slidings zijn altijd on point en vind hem wekelijks 1 van de betere bij Heerenveen en is nog jong!

Heeft die Kasanwirjo toch mooi het Nederlandse landskampioenschap op zijn erelijst staan door dat half jaartje bij Feyenoord.

Hendriks blijft ook. Dat heb je dus Trauner, Geert, Hancko, Beelen, en Hendriks. Vijf verdedigers. Dat lijkt mij prima. Kasa kan weg tegen de aankoopwaarde.

Timothy Fosu Mensah zou een goede opvolger zijn voor geert en kasan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren