Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat ziet miljoenenbod op Oranje-international worden afgewezen

Laatste update:

Dynamo Kiev heeft een bod van Sunderland op Jeremain Lens afgeslagen, zo laat voorzitter Igor Surkis dinsdagavond in de Oekraïense media weten. Manager Dick Advocaat lijkt een hereniging met de 27-jarige Lens dan ook uit zijn hoofd te moeten zetten.

/

De aanvaller ontbreekt op het trainingskamp van de kampioen van Oekraïne, maar dat heeft volgens Surkis met ‘familiaire redenen’ en dus niets met transferzaken te maken. De baas van Kiev heeft dus tevens laten weten dat een voorstel van Sunderland naar de prullenmand is verwezen. Het is niet bekend hoeveel the Black Cats hebben geboden, maar de Daily Mail sprak eerder van 11,2 miljoen euro.

In het seizoen 2012/13 waren zowel Lens als Advocaat werkzaam bij PSV. De flankspeler maakte toen, afwisselend vanaf de vleugel en in het centrum, vijftien doelpunten in de Eredivisie. Hij zag zijn sterke seizoen beloond worden met een transfer naar Kiev en voor die club staat de teller inmiddels op tien competitiedoelpunten in 49 wedstrijden. Lens, dertigvoudig Oranje-international, heeft in Kiev nog een contract tot medio 2017.

Denk jij dat Jeremain Lens deze zomer bij Dynamo Kiev vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leek me wel leuk om Lens nog in de PL actief te zien en zeker onder Advocaat kan dat wel een leuke samenwerking worden. Aanvallende impulsen kan Sunderland ook zeker weten gebruiken dus ik hoop dat ze hem nog binnen weten te halen.

1 juli 2015 om 21:17

"Nog" hij is pas 27 he komt wel. #carjackchiraq

1 juli 2015 om 21:31

Ja nog omdat hij natuurlijk niet actief is geweest in de PL. #prispourcible

2 juli 2015 om 16:45

27 vind ik al best oud hoor. Gezien zijn kwaliteiten blijf ik het raar vinden dat deze jongen naar kiev is gegaan destijds

Niet goed genoeg voor de top.
Zeer wisselent niveau.
Mischien gaat het in engeland beter.

1 juli 2015 om 21:07

Mee eens! Al moet je wel bedenken dat de aanval op dit moment ook niet al te best is. Voor Sunderland lijkt me het nog een prima aanvaller!

2 juli 2015 om 16:46

Niet voor de top nee maar hij past imo wel bij een europese subtopper denk ik

Zonde man! Ik had hem graag nog even aan het werk gezien in Engeland! Je hoort niks meer van hem sinds hij in Kiev zit terwijl het toch een aardige voetballer is.

1 juli 2015 om 21:29

in de europa league liet hij zich wel gelden..pakte in de kwartfinale 2 keer geel waardoor kiev er mede dankzij hem uitging ten koste van fiorentina..

1 juli 2015 om 21:31

Oh ja, klopt inderdaad!

je gaat toch geen 11 miljoen voor Lens betalen, die doet het tegen amateurs en gangsters op de ijsvlakte leuk maar bij NL komt hij tegen Ijsland niet eens een lantarenpaal voorbij.

1 juli 2015 om 23:45

Gangsters en amateurs op de ijsvlakte? Verklaar je nader?

2 juli 2015 om 00:31

Volendam 3

Lens kan toch ook een arbitragezaak aanspannen, iets met veiligheid
Zie hem erg graag bij Sunderland, lijkt me geknipt voor de Premier League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren