Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat voert maatregel in en heeft vervelend nieuws uit ziekenboeg

Laatste update:

Dick Advocaat neemt geen enkel risico met het oog op de uitbraak van het coronavirus in Nederland. De trainer van Feyenoord wil dat zijn spelers donderdagavond na de bekerwedstrijd tegen NAC Breda direct naar huis vertrekken. Daarnaast geeft Advocaat op de persconferentie van woensdagmiddag inzage in de blessure van aanvaller Nicolai Jörgensen.

"Na overleg met de clubarts hebben we besloten dat spelers meteen na de wedstrijd naar huis gaan", wordt Advocaat in aanloop naar de thuiswedstrijd in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen NAC geciteerd door onder meer RTV Rijnmond. "Dus niet naar de ruimtes in de Kuip. We houden toch rekening met het coronavirus." De aftrap van de bekerontmoeting in Rotterdam is donderdag om 20.45 uur.

'Feyenoord zal ons onderschatten, maar ik heb respect voor Advocaat’

Jörgensen miste vanwege een teenblessure onder meer de uitwedstrijd van Feyenoord tegen PSV (1-1) van afgelopen zondag. Donderdag ontbreekt de Deense spits wederom, zo verzekert Advocaat. "Met Jörgensen gaat het nog weken duren", verzucht de ervaren oefenmeester. "Hij is er ook tegen NAC niet bij. Of hij dit seizoen nog speelt? Dat hopen we wel." Normaal gesproken is Robert Bozenik in het duel met NAC de diepste spits bij Feyenoord.

Ridgeciano Haps, die tegen PSV als linksbuiten speelde, begint tegen NAC waarschijnlijk weer als vleugelaanvaller. "Ik heb niet zoveel smaken meer", legt Advocaat uit waarom de linksback naar voren wordt geschoven. "Luis Sinisterra, Jörgensen, Sam Larsson en Yassin Ayoub zijn allemaal weg. Dus zoveel mogelijkheden hebben we niet op die positie. En als Haps het goed doet, blijft hij daar gewoon staan."

Zie jij NAC Breda donderdag stunten tegen Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jorgensen is inmiddels toch echt een flop te noemen. Zelfs als hij fit is -en dat is hij vaker niet dan wel- voegt hij niets toe.

4 maart 2020 om 15:33

Een flop zou ik het niet willen noemen. Heeft een heel groot aandeel gehad in de titel. Daarna toch veelal geblesseerd geweest en privé zware tijd gehad.

4 maart 2020 om 16:02

Achteraf gewoon jammer dat ze hem toen niet verkocht hebben, want zijn 1e weizoen was wel heel goed hoor. Gewoon zonde van de ene na de andere blessure, maar flop, vind ik niet hoor. Eerder pech.

4 maart 2020 om 16:13

Nee, geen flop, zo goed in t kampioensjaar en voor mij voegt hij altijd wat toe als hij fit is. Jorgensen zou als fit heel goed bij Ajax passen.jammer van z'n blessures en t kind dat hij heeft verloren, dat zal erg zwaar zijn.

4 maart 2020 om 22:55

Haha dit zei ik ook altijd toen Dolberg bij Ajax speelde (die Jorgensen duidelijk voorbij is/gaat). Toen ie top was was ie écht heel goed, vooral voetballend. Maar kon zich ook prima redden op links en rechtsbuiten waar hij ook vaak opdook. Vond het een echte Ajax-spits. Maar ja, het verhaal is bekend.

4 maart 2020 om 16:17

Flop? Grootste aandeel in de eerste kampioenschap sinds 1999, daarmee heeft die zijn transfersom al meervoudig terugverdient. De echte flop was de beslissing van het bestuur om hem toen niet te verkopen voor een mooi bedrag.

Feyenoord heeft toch wel een groot risico genomen door Larsson te laten. Al levert hij zo nog wel wat centen op, als er nu nog iemand voorin wegvalt doe je wel aardig wat stappen terug met jeugdspelers zoals bannis en die marrokaaanse jongen (denk ik, ik weet niet eens wie er in zou komen). En dat terwijl ze nog best wat leuks kunnen bereiken dit seizoen: beker, europees voetbal en misschien zelfs nog strijden om de titel. Al is dat gat wel erg groot.

4 maart 2020 om 15:36

Europees voetbal is en blijft de doelstelling en net als Feyenoord en Advocaat denk ik ook wel dat we dat echt zonder Larsson kunnen behalen.

4 maart 2020 om 15:42

Ja maar op dit moment (voor psv) was je toch een outsider voor de titel? Ajax en Az waren niet in vorm dus er was enigszins een kleine kans op de titel. En het bedrag is niet hoog ofs, je haalt er geen winst uit.

4 maart 2020 om 15:47

En nu onze talisman Larsson wegvalt zijn we dat niet meer? Of was de enigszins kleine kans op een titel echt groter mét Larsson die al een aantal jaar uiterst wisselvallig presteert? Het bedrag is genoeg voor Arnesen om deze zomer direct aan de slag te kunnen. Maar om daaraan toe te voegen: de verkoop van Larsson is uiteraard niet zonder risico's in verband met blessures en vervangers, etc.

4 maart 2020 om 16:47

Larsson was bij Feyenoord echt geen geweldenaar. Maar met de blessure van sini had je een linksbuiten moeten hebben. En na het vertrek hebben we het niet dus ja ik vind het wel beroerd. En het bedrag dat Feyenoord overhoud is niet eens het aankoopbedrag. Die omstandigheden vind ik het inderdaad niet de beste keuze.

4 maart 2020 om 16:51

Met Haps, Kokcu, Narsingh en eventueel nog zelfs Jens heb je enkele opties die er kunnen spelen. En dan laat ik Azarkan nog buiten beschouwing. Larsson is gekocht voor 4 miljoen en nu verkocht voor 5 miljoen (waarvan 1 miljoen richting Heerenveen). En het is niet alsof we nog een heel seizoen voor de boeg hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren