Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat springt gat in de lucht: ‘Ik kom nog hoog. Ja, wat een vak’

Laatste update:

Sparta Rotterdam was zaterdagavond door twee late doelpunten van Robert Mühren met 3-2 te sterk voor VVV-Venlo en is daardoor verder weggelopen van FC Twente. “Nu hopen dat Feyenoord morgen zijn plicht doet, dat mag ik toch wel zeggen”, zei trainer Dick Advocaat na afloop voor de camera van FOX Sports.

Het verschil tussen Sparta en de hekkensluiter uit Enschede bedraagt vier punten. “Ik ben hier enorm blij mee, want een gelijkspel is niet genoeg in een thuiswedstrijd”, aldus Advocaat. “We gingen opportunistischer spelen en daar had VVV geen antwoord op. Fred Friday viel goed in en die Michiel Kramer won echt alles. Daar werden ze nerveus van. We namen alle risico's en dat pakte eindelijk een keer goed uit.”

Advocaat sprong bij de winnende treffer van Mühren een gat in de lucht: “Ik kom nog hoog, hè? Ja, wat een vak. Bij 2-2 was ik nog vrij rustig, maar bij de 3-2 dacht ik dat het met nog maar drie minuten te gaan wel moest lukken.” Mühren maakte zogezegd twee doelpunten; de 28-jarige aanvaller stond na afloop dan ook met een glimlach de verslaggever te woord.

“Wat een ontlading zeg, jeetje, dit is niet normaal. Als je in deze fase van de competitie van 1-2 zo terugkomt… Kippenvel, bij iedereen. Dit is de eerste keer dat ik tegen degradatie voetbal en als je de wedstrijd dan zo mag eindigen, dan is dat het mooiste wat er is. Hier zijn geen woorden voor, toch?”, aldus Mühren.

Denk jij dat Sparta Rotterdam zich direct gaat handhaven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha schitterende vent blijft 't toch ook. Wat een passie en dat op zo'n leeftijd, strijdend tegen degradatie. Knappe overwinning door in de slotfase nog zo terug te knokken en natuurlijk hele belangrijke punten. Twente nu op 4 punten en moeten dus morgen alles geven tegen ons. Ben benieuwd.

8 april 2018 om 04:10

Jaaa ik vind het prachtig. Als hij dit kuntsje ook nog flikt is het nog maar eens een dikke pluim op zijn cv. Persoonlijk lijkt mij het ook echt een fantastische man.

Ik hoop inderdaad dat morgen Feyenoord zijn plicht doet dan ben ik er volgende week bij als Twente degradeert ... Heerlijk FC fraude is dan niet meer

8 april 2018 om 08:03

Zo dacht ik er eerst ook wel een beetje over, maar het zijn slechts een handje vol mensen die daar verantwoordelijk voor zijn! De fans zijn hier het slachtoffer en ik hoop dat voor hun dat ze als winnaar uit deze strijd mogen komen!

8 april 2018 om 10:11

Maar de fans uit het oosten zijn zo arrogant als wat, want owé als je wat verkeerds zegt over hun club dan schieten ze gelijk in de verdediging op een hele nare manier. Nee laten ze daar is het oosten lekker genieten van FC Oss uit volgend seizoen

8 april 2018 om 13:11

Nou ajaxbarca023 ik ben dan een fan uit het oosten. En ik geef toe dat er een aantal jaar flink is gefraudeerd door de toen malige leiding, maar daar zijn wij als fans wel het dupe van. En kijk de meeste fans van clubs mogen zeggen dat we arrogant zijn, want dat waren we de jaren na het kampioenschap ook zeker maar nu worden we toch even met de neus op de feiten gedrukt. Maar der is 1 club in heel nederland die nog minstens 2x meer arrogant zijn dan wij. En dat is ajax. Want aan het brgin van het seizoen is het altijd "wij worden kampioen en wij zijn de beste en de rest is lang niet goed genoeg" maar als het dan wat minder gaat en je gaat ajax's lievelingspelertjes afkraken als ze slecht spelen, owe wat krijg je dan een bak stront over je heen van de ajax fans. Maar hoeveel jaar is het al geleden dat de clubdie volgens haar eigen fans de enige kampioenswaardige ploeg uit de eredivisie is kampioen is geworden??

8 april 2018 om 08:27

Wat een onzin. Dat is toch inmiddels alweer jaren terug.

8 april 2018 om 10:00

Daarom nog niet direct vergeten natuurlijk.. Hoewel het van mij niet hoeft hoor. Twente blijft een mooie club ondanks een select groepje die de boel belazerd heeft. Kunnen de fans ook niks aan doen..

Ik geniet echt van de passie en de beleving waarmee Advocaat meeleeft met wedstrijden. Je ziet aan alles dat hij houdt van voetbal. Geweldige trainer!

Gister toch wel genoten als neutrale kijker. 2-3 in Alkmaar, 3-2 in Kerkrade en 3-2 in Rotterdam.

Wordt langzaam een moeilijk verhaal voor Twente. Roda pakt de punten, Sparta pakt ook de punten. Die twee lijken zich precies op het juiste moment te herstellen.

Laat dickie advocaat maar schuiven die redt het wel met sparta rotterdsm

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren