Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat bespreekt toekomst Robben: ‘Ik zie hem daarheen gaan’

Laatste update:

Dick Advocaat verwacht dat Arjen Robben zijn loopbaan voortzet en aan de slag gaat bij een club uit de Major Leage Soccer in de Verenigde Staten. De 34-jarige buitenspeler maakte zondag bekend dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Bayern München en nog geen besluit heeft genomen over zijn toekomst. Robben zegt alle opties open te houden en ook stoppen behoort tot de mogelijkheden.

Advocaat denkt dat Robben nog niet zal stoppen. "Ik hoorde hem op de radio zeggen: ik kijk wat er op me af komt en het moet bij me passen. Dan denk ik het eerste aan Amerika”, aldus de trainer van FC Utrecht bij Rondo. “Een geweldig land. Schweinsteiger is daarheen gegaan, die kent hij goed. Er zitten nog meer Duitse jongens. Ik zie hem daarheen gaan.”

"Voor het geld hoeft hij niet meer naar China”, aldus Advocaat. Robben gaf bij Studio Voetbal aan dat een overstap naar een club uit China of het Midden-Oosten voor hem geen optie is. De aanvaller heeft meerdere aanbiedingen op zak. “Waar mijn hart naar uitgaat? Ik ben daar echt heel open in, maar er zijn meerdere opties. Ik heb meerdere aanbiedingen. Nu het officieel is zullen er wel meer komen. Uit Nederland? Nee, niet specifiek uit Nederland.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 december 2018 om 00:30

Hij gaat zeker niet naar Psv. Heeft vorig jaar al aangegeven dat, mocht hij naar NL gaan, er maar 1 club is en dat is .fcg om de cirkel rond te maken, Dus het wordt of USA en daarna FCG of volgend jaar al Fcg. PSV was leuk als opstap naar beter, maar meer niet voor robben.

Ik ben het inderdaad met Dick eens dat Robben zeer waarschijnlijk naar Amerika zou gaan. Hij is nog erg gedreven en ik denk dat het hem daar wel zou bevallen.

Lekker eenjaartje of 2 in de eredivisie spelen man. PSV sla je slag

3 december 2018 om 07:12

Noem het maar lekker, met de broze spieren en pezen op het kunstgras van heracles, vvv en excelsior! Daar loopt robben echt warm voor!

Het niveau van de eredivisie lijkt me nog wel heel wat hoger liggen dan de Mls. Maar de salarissen in de MLS zullen hoger liggen. Robben is wele en vrij nuchtere vent, die ik niet per se zijn kinderen de wereld over zie slepen. Het zou prachtig zijn als hij Groningen komt versterken, maar misschien denkt hij wel gewoon "ach het is mooi geweest, ik ga jeugdtrainer worden bij FCG en tijd besteden ana mijn gezin".

Nijland weg, misschien iets voor Robben om hem op te volgen als Algemeen directeur.

PSV lijkt me niet logisch; dan kan die net zo goed bij BMU blijven. Bij PSV moet er ook elke wedstrijd worden gepresteerd. Vaak ook europees spelen. Daar heeft Robben denk ik geen trek meer in . Het herstel duurt steeds langer. En wat n afgang zou het zijn als PSV zelfs met Robben geen kampioen wordt. De druk is iig een stuk minder wanneer die bij de fc speelt. Wij hebben hier ook internet en snappen ook wel dat ie niet elke wedstrijd speelt, de kunstgras wedstrijdjes overslaat en ook niet dat we met zijn komst even kampioen worden. Nee, gewoon mooi Robben in t groen wit. Zoals t heurt! Gezien de situatie waarin de fc verkeert zou zijn komst ook niet op n beter moment komen, Stadion vol, meer tv inkomsten, meer merchandising, spelers die anders weg zouden gaan maar nu denken, heee een jaartje met Robben, spelers die anders onhaalbaar zouden zijn. En hier kan ie lekker vrijuit spelen en zelf kan bepalen of die es een traininkje over slaat. Straks mooi naar de fc lijkt me dan ook helemaal niet raar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren